bos gebelik..bos kese

Yesilperiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2014
1.186
704
163
kizlae birsey sorucam aklimi kurcaliyor ben bu hafta ultrson cektircem keseye bakicak ama korkuyorum neden bilmiyorum engel olamiyorum... bos gebelik cok duyuyorum kasigimda batiyo bazen agri geliyo gidiyo karnimda sislik var uzuluyorum:( bu bos gebelikte kanda pozitif cikiyormus ya ya idrar da ne cikiyor ?

aynen normal gebelikteki gibi çıkıyor değerler.
ama böyle kötü düşünmeyin.tadını çıkarın.başkalarında oldu diye sizde de olcak diye bir şey yok ki

ama böyle kötü düşünmeyin.tadını çıkarın.başkalarında oldu diye sizde de olcak diye bir şey yok ki
insan elinde olmadan korkuyor sanirim bebege bisey olurmu diyee.. allah gostermesn

kizlae birsey sorucam aklimi kurcaliyor ben bu hafta ultrson cektircem keseye bakicak ama korkuyorum neden bilmiyorum engel olamiyorum... bos gebelik cok duyuyorum kasigimda batiyo bazen agri geliyo gidiyo karnimda sislik var uzuluyorum:KK43: bu bos gebelikte kanda pozitif cikiyormus ya ya idrar da ne cikiyor ?
Valla bende de öyle ufak ufak ağrılar sancılar olmuştu. Doktor o ağrıları normal kabul ediyoruz demişti. Daha sonra araştırdım. Çocuk oraya yerleşiyor ve ne olursa olsun rahim eskisinden farklı bir şekil almaya başlıyor. Ağrılar normalmiş. Hamilelik boyunca kanaman ve düzenli sancıların olmadığı sürece korkma. Ağrın oldukta sol yanına dizlerini hafif karnına doğru çekerek uzan ve bu güzel günlerinin tadını çıkar. :D

Valla bende de öyle ufak ufak ağrılar sancılar olmuştu. Doktor o ağrıları normal kabul ediyoruz demişti. Daha sonra araştırdım. Çocuk oraya yerleşiyor ve ne olursa olsun rahim eskisinden farklı bir şekil almaya başlıyor. Ağrılar normalmiş. Hamilelik boyunca kanaman ve düzenli sancıların olmadığı sürece korkma. Ağrın oldukta sol yanına dizlerini hafif karnına doğru çekerek uzan ve bu güzel günlerinin tadını çıkar. :D
bugun gittim keseyi gorduk 5 haftalik hamileyim :) 2 hafta sonra gidicem kalp atisi icin cok merak ediyorum insallahh duyarm o gune kdr beklemek zor olucak

evet haklisinz ama insanin elinde olmuyor her bayan yasiyor bu hissi galiba :) sagolun desteginiz icin :KK15:

Back
X