• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BOŞ GEBELİK DENDİ HALA DÜŞÜK YAŞAMADIM

moonASBA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15
Puanlar
3
Merhaba 14 aralıkta 5aa çift embriyo transferi oldum .. betalarım vs güzel çıktı .. 8 inde kese bakılcaktı ama ondan 1 gün önce kanamam oldu sabah saat 6 civarı doktoruma gittim neyse baktı 2 kese de duruyo sorun yok dedi .. 15 ocakta tekrar gittim kesenin bir tanesi kaybolmuştu diğeri duruyordu ama bebek yok dedi adetime göre hesaplayınca o gün tam 7+0 haftalıktım boş gebelik dendi ilaçları bırakmam zöylendi ..bazı arkadaşlar 2-3 günde düşük yaşamışlar ama ben hala düşük yaşamadım sadece kahvaerengi lekeler geliyo çok az bir şekilde bu umut olabilir mi bilmiyorum herkez gibi iyice yıprandık..

Merhaba 14 aralıkta 5aa çift embriyo transferi oldum .. betalarım vs güzel çıktı .. 8 inde kese bakılcaktı ama ondan 1 gün önce kanamam oldu sabah saat 6 civarı doktoruma gittim neyse baktı 2 kese de duruyo sorun yok dedi .. 15 ocakta tekrar gittim kesenin bir tanesi kaybolmuştu diğeri duruyordu ama bebek yok dedi adetime göre hesaplayınca o gün tam 7+0 haftalıktım boş gebelik dendi ilaçları bırakmam zöylendi ..bazı arkadaşlar 2-3 günde düşük yaşamışlar ama ben hala düşük yaşamadım sadece kahvaerengi lekeler geliyo çok az bir şekilde bu umut olabilir mi bilmiyorum herkez gibi iyice yıprandık..
merhaba çok üzüldüm bence başka bir doktora daha gidin inşallah vardır yavrunuz.

merhaba çok üzüldüm bence başka bir doktora daha gidin inşallah vardır yavrunuz.
aslında başka doktor aklımdan geçiyor ama kendi doktoruma da güveniyorum çnki hiçbirşeyi oldu bittiye getirmedi bilemiyorum .. iş yerinde çalışırken de bu durumlar zor oluyor sürekli bir izin rapor vs iyice bunaldım

Ya canım farklı bi doktora gitmek süreci değiştirmiyor ne yaşanacaksa o yaşanıyor.
Bekle bakalım geç dölleme vs olmuyor dimi tüp bebek de

Merhaba 14 aralıkta 5aa çift embriyo transferi oldum .. betalarım vs güzel çıktı .. 8 inde kese bakılcaktı ama ondan 1 gün önce kanamam oldu sabah saat 6 civarı doktoruma gittim neyse baktı 2 kese de duruyo sorun yok dedi .. 15 ocakta tekrar gittim kesenin bir tanesi kaybolmuştu diğeri duruyordu ama bebek yok dedi adetime göre hesaplayınca o gün tam 7+0 haftalıktım boş gebelik dendi ilaçları bırakmam zöylendi ..bazı arkadaşlar 2-3 günde düşük yaşamışlar ama ben hala düşük yaşamadım sadece kahvaerengi lekeler geliyo çok az bir şekilde bu umut olabilir mi bilmiyorum herkez gibi m

Merhaba son durumunuz ne bende ayni durumdayim suan normal gebelik 7 haftalik boş gebelik kürtaj dendi ben 1 hafta daha beklemek istedim ama hala düsmedide sizin düstümu kendiliginden kürtaj olmak ta istemiyorum

Back
X