Boş gebelik dönemim

nur977

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2021
12
7
1
27
Merhaba hanımlar ben başımdan gecen boş gebeliği anlatmak istiyorum benim gibi olanlara az da olsa fayda sağlamak için 6 haftalık dı boş gebelik olduğunu öğrendiğimde yine özel bu teşhisi koymustu sonra devlet hastanesime acile gittim bana bir hafta daha beklememi söyledi bekledim sonra tekrar gittim bu sefer yolk salk var biraz daha bekleyelim dedi iki gün sonra benim hafif lekelenmelerim başladı bu sefer tekrat devlete gittim yine bir hafta sonra gel dedi bende bu durumdan iyice sıkıldım özele gittim artık 8’9 haftalık olmuştu çünkü özelde net boş gebelik olduğunu hata kesenin bozulmaya başladığını söyledi kürtaja girdim özelde anazteziyle hiç birşey hisetmedm 15 dakk sonra uyandığımda bitmişti devlete kalsa sürekli oyalıyor sürekli baslarından sağmaya çalışıyorlar maddi durum belli olunca devleti zorluyorsun ama zaten morel olarak bozuksunn bide süründürüyorlar özelde en rahat sekilde bu süreci atlattım en gec 7haftalıken kesede embiriyonun görülmesi gerekiyor tabi bizler bir umut bekliyoruz zaten yinede biraz beklemek lazım umut hep var ama 10 haftayı gecmemesi en sağlıklı olanı benim gibi boş gebelik gecirenlerede bilgi olsun istedim

Ben sağlıksız bir gebelik geçirdim bu süreçte devlete gittim doktorum çok ilgi gösterdi dış gebelik olma ihtimalim de vardı rahim içinde görülmemiyorsunuz küçüktü daha doktorum dış gebelik gibi düşünüp düşük yapmanı sağlayacak iğneyi vurmak istemiyorum sana daha ilk gebeliğin onu vurunca korunma süren uzayacak dedi. Önce kürtaj yapıcam kürtaj sonucu değerlerin düşerse zaten sağlıksız iç gebelik demektir düşmezse öyle diğerine başvurucam dedi. Halbuki yatış verip bir iğne yapıp beni düşükle bırakabilirdi. Kürtajımı da devlette anestezisiz yapıyorlar denilenin aksine anesteziyle yaptı ben hiç bu konuda birşey demedim ona. Demekki ya ben şanslıymışım. Ya da genelleme yapmamak gerek işte

Back