Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkım içerde parça kalmış olabilir belki doktor a git istersen kendin evdemi düşük yaptınKızlar boş gebelik düşüğü yaptım bi kaç gün önce keseye benzer bişey düşürdüm bugün de böyle bişey geldi et parçası yine bana bilemedim şimdi ne buu yani düşük yaptığıma eminim ama bunu hiçç çözemedimm
Evet kendim düşük yaptımAşkım içerde parça kalmış olabilir belki doktor a git istersen kendin evdemi düşük yaptın
Bir doktor a görünmen de fayda varEvet kendim düşük yaptım
Merhaba kaçındı hafta da fark ettiniz boş gebelik olduğunu benımde öyle bır şüphem var gebelik geriden gelıyor bebegım kalp atışını duyamadık henüzKızlar boş gebelik düşüğü yaptım bi kaç gün önce keseye benzer bişey düşürdüm bugün de böyle bişey geldi et parçası yine bana bilemedim şimdi ne buu yani düşük yaptığıma eminim ama bunu hiçç çözemedimm
Merhaba bende bırsey sormak istiyorum ben de ilk Tüp bebegım ve keseyı gördükten sonra kanamam oldu kesem duruyordu onsıra 5-6 haftalık dedi doktor dün tekrar gittim kalp atışı için yok dedi doktor ama hemen sağlıksız gebelik diyemem dedi ya geriden geliyordur ya geç döllenmedir benim boş gebelikse şu an kanamam olması gerekiyordu değil mi çünkü Gebelm ilerliyor kalp atışını göremedimKızlar boş gebelik düşüğü yaptım bi kaç gün önce keseye benzer bişey düşürdüm bugün de böyle bişey geldi et parçası yine bana bilemedim şimdi ne buu yani düşük yaptığıma eminim ama bunu hiçç çözemedimm
geçmiş olsun dün bende düşük yaptım hepsi beraber geldi ama parça parça değildi doktora gittim için temizlenmiş dedi kese 4+5 günlüktü vesağlıksız gebelikti sizinde mi öyleydi çünkü benden düşen parçalarda böyleydiKızlar boş gebelik düşüğü yaptım bi kaç gün önce keseye benzer bişey düşürdüm bugün de böyle bişey geldi et parçası yine bana bilemedim şimdi ne buu yani düşük yaptığıma eminim ama bunu hiçç çözemedimm
Düşürürken ağrı ve çok kanama oluyor mu, benim de kalp atışları gözükmedi boş gebelikten şüphelendi doktorum haftaya tekrar gel dedi büyük ihtimal boş gebelikgeçmiş olsun dün bende düşük yaptım hepsi beraber geldi ama parça parça değildi doktora gittim için temizlenmiş dedi kese 4+5 günlüktü vesağlıksız gebelikti sizinde mi öyleydi çünkü benden düşen parçalarda böyleydi
Umarım kalp atışı alırsınızDüşürürken ağrı ve çok kanama oluyor mu, benim de kalp atışları gözükmedi boş gebelikten şüphelendi doktorum haftaya tekrar gel dedi büyük ihtimal boş gebelik
Umarım kalp atışı alırsınız
Benim boş gebelik düşüğüm 7 hafta civarında başlamıştı. 2-3 gün yoğun pıhtılı kanama oldu 3.4. Gün bi yeriniz kesilmiş gibi kırmızı sıvı kanama oldu sonra kahverengiye döndü ve bitti. Normalde adet dönemlerimde ağrı kesici içtiğim olur düşük yaparken hiç ağrı kesici içme gereği duymadım. Yalnızca akşamları ayağımın altına sıcak su koy
Rabbim hayırlısını sağlıklısni nasip etsin inşallah, boş gebelik olursa beni korkutan süreç kürtaj zor oluyor mu acabaUmarım kalp atışı alırsınız
Benim boş gebelik düşüğüm 7 hafta civarında başlamıştı. 2-3 gün yoğun pıhtılı kanama oldu 3.4. Gün bi yeriniz kesilmiş gibi kırmızı sıvı kanama oldu sonra kahverengiye döndü ve bitti. Normalde adet dönemlerimde ağrı kesici içtiğim olur düşük yaparken hiç ağrı kesici içme gereği duymadım. Yalnızca akşamları ayağımın altına sıcak su koydum
Merhaba hayirlisi olsun normal regli sancisina gore bir tik fazla oldu agrim o da dusecegi zaman ayaklarimi ve belimi sicak tuttum normal kanama kadar yoğunluk oldu kanamamda da reglim 5 gun surer bu 7 gun surdu ve bitti korkma eger oyle birsey olursaDüşürürken ağrı ve çok kanama oluyor mu, benim de kalp atışları gözükmedi boş gebelikten şüphelendi doktorum haftaya tekrar gel dedi büyük ihtimal boş gebelik
Aminn..Yedi gün boyunca olan kanamaniz yoğun muydu, regl kanaması gibi miydiMerhaba hayirlisi olsun normal regli sancisina gore bir tik fazla oldu agrim o da dusecegi zaman ayaklarimi ve belimi sicak tuttum normal kanama kadar yoğunluk oldu kanamamda da reglim 5 gun surer bu 7 gun surdu ve bitti korkma eger oyle birsey olursa![]()
Benim dusugumde kese 4+5 gunluk falan olarak kalmisti 6 haftalik olmasi gerekirken büyümediği içinde doktor progestani bırakırsan kendi kendine regl ile birlikte düşer dedi ben prog Están’ı bıraktıktan bir gün sonra kanamam başladı ikinci günü de düşük yaptım kanamam çok yoğun değildi yani böyle normal regli kanamam gibiydi sadece beş gün değil yedi gün sürdü bu yedi gününde ilk günleri hafif üç günü falan yoğun olarak gecti onun dışında düşük yaptıktan sonra yani ikinci günde parça geldikten sonra doktora söyledim o da bana resmini atar mısın dedi resmini gönderdim düşmüş sen yine de kontrole gel bir bakalım dedi gittiğimde ultrasonla baktığında hiçbir şekilde içimde parça kalmadığını söyledi ve betahgc baktı en son verdiğimin üzerinden beta da düşmeye başlamış dedi bir ay korunun ondan sonra devam edebilirsiniz bir sıkıntı yok dediBu arada doktor size hepsi temizlenmiş dediğinde kan değerlerinize bakarak mi karar verdi ultrasondan mi bakarak karar verdi.Evde düşük yapılsa bile sonradan kürtaj yapıyormus bazı doktorlar iyice temizlensin parça falan kalmıştır diyeRabbim hayırlısını kolaylikla nasip etsinn
Bu tarz ışıklerden sonra içinde parça kaldığı zaman evet kürtaj oluyormuş fakat benimkisi çok küçük olduğu için doktor kürtaj yapmak istemiyorum prog Están’ı bırakırsan yumurtalıklarında yumurta oluşumun güzel hemen regl olursun dedi bana ben de bırakır bırakmaz ertesi gün hemen kanamam başladı zaten bir gün sonra da düşüş oldu ama eğer birtık daha büyük olsaydı ya da kendi kendine eğer o hafta düşmemiş olsaydı bana da kürtaj yapacağını söylemişti kanama beklediğim kadar yoğun değildi sadece düşünün olacağı gün ağır başladı normal regli sancısından birtık fazla ben sadece parol içtim o geceyi öyle geçirdim sabahına da düşük yapmıştım zatenBu arada doktor size hepsi temizlenmiş dediğinde kan değerlerinize bakarak mi karar verdi ultrasondan mi bakarak karar verdi.Evde düşük yapılsa bile sonradan kürtaj yapıyormus bazı doktorlar iyice temizlensin parça falan kalmıştır diyeRabbim hayırlısını kolaylikla nasip etsinn