• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik düşüğü

Busranurx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2025
6
0
1
28
Kızlar boş gebelik düşüğü yaptım bi kaç gün önce keseye benzer bişey düşürdüm bugün de böyle bişey geldi et parçası yine bana bilemedim şimdi ne buu yani düşük yaptığıma eminim ama bunu hiçç çözemedimm

Eklentiler

• IMG_20251013_123002.webp
    IMG_20251013_123002.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20251013_122625.webp
    IMG_20251013_122625.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar boş gebelik düşüğü yaptım bi kaç gün önce keseye benzer bişey düşürdüm bugün de böyle bişey geldi et parçası yine bana bilemedim şimdi ne buu yani düşük yaptığıma eminim ama bunu hiçç çözemedimm
Aşkım içerde parça kalmış olabilir belki doktor a git istersen kendin evdemi düşük yaptın

Merhaba kaçındı hafta da fark ettiniz boş gebelik olduğunu benımde öyle bır şüphem var gebelik geriden gelıyor bebegım kalp atışını duyamadık henüz

Merhaba bende bırsey sormak istiyorum ben de ilk Tüp bebegım ve keseyı gördükten sonra kanamam oldu kesem duruyordu onsıra 5-6 haftalık dedi doktor dün tekrar gittim kalp atışı için yok dedi doktor ama hemen sağlıksız gebelik diyemem dedi ya geriden geliyordur ya geç döllenmedir benim boş gebelikse şu an kanamam olması gerekiyordu değil mi çünkü Gebelm ilerliyor kalp atışını göremedim

Back
X