Hayirli olsun adiniza sevindim. Kacinci haftaniz peki? Benim 7+5de bebek gozukmedi ama beta yuksek. Birkac gun daha bekliycez ama umudum yok neredeyse 8. Haftada gozukmedi. 2 ay sonra bebek olusmaz sanirimBugun gittim kesem 15 mm olmus bebek olusmaya baslamiss cok sevindim allaha sukur bos degilmiss sali 20bin kusur bugunki beta 33803 cikti yolk saci olusmus 1 hafta sonra kontrol var
Gecmis olsun ayni haftalardayiz galiba. Benim kese hakkinda bilgi vermedi ama sekli cok iyi degilmis.. Kan degeriniz nasil peki?bende bugün doktora gittim 7+5 hamileliğim ama ne bebek ne de kalp atışı var.
kesemin yeterince gelişmediğini söyledi doktorum 1 hafta beklicez eğer görünmezse kürtaj yapacağını söyledi mucizeye ihtiyacım var...
Cok tesekkur ederim bugun 6+0 hafta olduk yeni gorulmesi normalmis betaniz kac cikti acaba birde kesenin boyu nedirHayirli olsun adiniza sevindim. Kacinci haftaniz peki? Benim 7+5de bebek gozukmedi ama beta yuksek. Birkac gun daha bekliycez ama umudum yok neredeyse 8. Haftada gozukmedi. 2 ay sonra bebek olusmaz sanirim
Beta degerini bilmiyorum ama dr yuksek dedi. Pazartesiye kadar bekliycem. Kese boyutunu da hic sormak aklima gelmedi. Yabanci forumlarda da okudum bos gebelikte beta artabilirmis. Bilmiyorum ne olur ama bu belirsizlik cok kotu. Bir an once ne olacaksa olsun normal hayatima donmek istiyorum.Cok tesekkur ederim bugun 6+0 hafta olduk yeni gorulmesi normalmis betaniz kac cikti acaba birde kesenin boyu nedir
Devlettemi baktirdin nasil soylemedi soylemesi lazim ultrason kagidi verdimi peki orda yazmasi lazim kese boyu bekle derim 9. Haftada bile bebegini goren varBeta degerini bilmiyorum ama dr yuksek dedi. Pazartesiye kadar bekliycem. Kese boyutunu da hic sormak aklima gelmedi. Yabanci forumlarda da okudum bos gebelikte beta artabilirmis. Bilmiyorum ne olur ama bu belirsizlik cok kotu. Bir an once ne olacaksa olsun normal hayatima donmek istiyorum.
6 cok erken degil mi? Bekleyin bence ama siz bilirsiniz tabi.
Teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun kan değerim güzeldi doktor çok beğenmiştiGecmis olsun ayni haftalardayiz galiba. Benim kese hakkinda bilgi vermedi ama sekli cok iyi degilmis.. Kan degeriniz nasil peki?
Sagol ama umudum yok acikcasi. basindan beri hissediyodum zaten. Yok devlet degil ama bir dahaki gittigimde belli olur sanirim.Insallah guzel haberler alirsin arkadasim
Benim de ayni durum kan da iyi, tum erken hamilelik belirtileri var bebek yok ne enteresan yaTeşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun kan değerim güzeldi doktor çok beğenmişti
Aynen göğüsler hassas halsizlik hersey var...Benim de ayni durum kan da iyi, tum erken hamilelik belirtileri var bebek yok ne enteresan ya
Hayirlisi olsun ben de oyle diyorum. Cok israrci olmamak lazim sonucta bazen.Aynen göğüsler hassas halsizlik hersey var...
Rabbim hayırlısı neyse o versin çok yıpratıcı bi süreç...
Daha önce de kimyasal gebelik geçirdim yeni toparlanıp hamile kaldım bu da böyle oldu vardır bi bildiği rabbimin
Aynen...Hayirlisi olsun ben de oyle diyorum. Cok israrci olmamak lazim sonucta bazen.
Beta artarmış ama cocuk oluşmazmış sonuc malum kurtajBetanin yuksekligi bos gebelikte olur mu acaba. Kese de var bulantim da?
Bana su kesesi dedi yani saglıksız gebelik 5 haftada falandım beta artıyodu ama bebek yoktu kesede kucuktu hayırlısı olsn cnmKızlar yardım..
Şaştım kaldım ya 6 hafta 4 günlükken doktora gittim kese var ama bebek yok dediler haftaya tekrar gel bakalım geç döllenme olmuş olabilir yemek kesesi oluşmuş dediler bu yemek kesesi yolu kesesinden mi bahsetti acaba anlamadım folk kesesiyse eğer bahsettiği boş gebelik olamaz diye biliyorum dün beta bçg yaptırdım sonuç >5000 bu ne demek cildiricam artık hafta geçmiyor gözüme uyku girmiyor çok kotuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?