AlttanAlttan mı bakıldı karındamı? Karından görünmesi için çok çok erken
Benim de boyle oldu.Benimde 5.haftada kesem gorundu. 6.haftada yine keseyi gorduk sadece buyumustu 7.haftada kalp atisini duyduk:)
Şuan bende icimdeki o korkuyla kk''ye girdim ki bu konuyla karşılaştım. Bende 4 haftalık hamileyim. Ultrasonda görünmesi için erken dedi. 2 hafta sonra tekrar gidcem. Ama içimde korku var. Acaba boş gebelik olabilr mi diyeMerhaba arkadaşlar 6 haftalık hamileyim kese göründü ama kalp atışlarını daha bakılmadı önümüzdeki cuma randevum var, ama vesvese yaptım boş gebelik korkum var, sürekli araştırmalar yapar oldum, boş gebelik belirti verir mi vermez mi? Yaşayanlar deneyimleriniz anlatırsınız? lütfen
2 hafta bile cok erken ben olsam 8. haftaya kadar beklerim. folik asidinizi alip relaks moduna geçin :)Şuan bende icimdeki o korkuyla kk''ye girdim ki bu konuyla karşılaştım. Bende 4 haftalık hamileyim. Ultrasonda görünmesi için erken dedi. 2 hafta sonra tekrar gidcem. Ama içimde korku var. Acaba boş gebelik olabilr mi diye
ayni ben işte. bebegi goruncede keske Bu kadar stres yapmasaydim dedim.. ama ben esime dedim cok erken gitmek istemiyorum diye o zorladı. bunca stresi boşa yaşadım. en iyisi 7. haftayi doldurup gitmekMerhaba arkadaşlar 6 haftalık hamileyim kese göründü ama kalp atışlarını daha bakılmadı önümüzdeki cuma randevum var, ama vesvese yaptım boş gebelik korkum var, sürekli araştırmalar yapar oldum, boş gebelik belirti verir mi vermez mi? Yaşayanlar deneyimleriniz anlatırsınız? lütfen
Inşaallah yaİnşaallah korkularımız yersizdir Rabbime emanet yavrum inşaallah oradadır
Aynen en ıyisi biraz daha beklemek.2 hafta bile cok erken ben olsam 8. haftaya kadar beklerim. folik asidinizi alip relaks moduna geçin :)
Keseyi gördükten sonra beklemekte sıkıntı yok.Ben keseyi görmedim hamilelik testiyle hamile olduğumu öğrendim.Bekledim kalp atışı için gitmedim doktora dış gebelikmiş ölüyordum sağ tüpüm alındı.Keseyi görmek için erken gitmek iyidir.Aynen en ıyisi biraz daha beklemek.
Geçmiş olsunKeseyi gördükten sonra beklemekte sıkıntı yok.Ben keseyi görmedim hamilelik testiyle hamile olduğumu öğrendim.Bekledim kalp atışı için gitmedim doktora dış gebelikmiş ölüyordum sağ tüpüm alındı.Keseyi görmek için erken gitmek iyidir.
Çok teşekkürler güya üniversite mezunuyuz ama cahillik işte.Geçmiş olsun
Bence de en iyisi gideyim gerekirse vajinal muayne yaplip bakılsın keseye. Çünkü ne kadar erken olursa da alttan muayenede görüluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?