- 17 Mayıs 2025
- 51
- 15
- 3
- 30
- Konu Sahibi Seddddossss
Kızlar boş gebelikte beta artıyor mu artıyorsa ne kadar ?Birde sadece ultrasonda mı belli oluyor yardım lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet artıyor. Kese oluşuyor ama içi boş oluyor. Sadece doktorunuz ultrason ile anlayabilir boş olduğunuKızlar boş gebelikte beta artıyor mu artıyorsa ne kadar ?Birde sadece ultrasonda mı belli oluyor yardım lütfen
Ben boş gebelik yaşadım betam 10 bin üzerine kadar çıkmıştı. Ultrasonda takip edildi hep sonrasında karar vermek için emin olmak için yani radyoloji uzmanına yönlendirilmiştim oda ultrasonla baktı ama farklı bir ultrasondu kanlanma var mı diye bakıldı yani kalp atışı vesaire gözüküyor mü renkli bir ultrasondu.Kızlar boş gebelikte beta artıyor mu artıyorsa ne kadar ?Birde sadece ultrasonda mı belli oluyor yardım lütfen
Beta hcg iyiydi neden boş gebelik sordunuz?Kızlar boş gebelikte beta artıyor mu artıyorsa ne kadar ?Birde sadece ultrasonda mı belli oluyor yardım lütfen
Ahh çok üzüldüm gerçektenBen boş gebelik yaşadım betam 10 bin üzerine kadar çıkmıştı. Ultrasonda takip edildi hep sonrasında karar vermek için emin olmak için yani radyoloji uzmanına yönlendirilmiştim oda ultrasonla baktı ama farklı bir ultrasondu kanlanma var mı diye bakıldı yani kalp atışı vesaire gözüküyor mü renkli bir ultrasondu.
Nedir içinize kurt düşürenKızlar boş gebelikte beta artıyor mu artıyorsa ne kadar ?Birde sadece ultrasonda mı belli oluyor yardım lütfen
Çevremde ki herkes erkenden gitme şuan çok erken kese görünmez vs dedi şimdi gitmedim evet beta düzenli artıyor ama ya diyorum aklıma hoş olmayan şeyler geliyor ve bu durum beni yıpratıyorNedir içinize kurt düşüren
Beta artıyor evet
Sanırsam öyle imişBunu anlamanın bir yolu yok sanırım 6.-7.haftaya gelene kadar
İyi düşünün iyi olsunÇevremde ki herkes erkenden gitme şuan çok erken kese görünmez vs dedi şimdi gitmedim evet beta düzenli artıyor ama ya diyorum aklıma hoş olmayan şeyler geliyor ve bu durum beni yıpratıyor