• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik lütfen bakın🥺

Seddddossss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2025
51
15
3
30
Kızlar boş gebelikte beta artıyor mu artıyorsa ne kadar ?Birde sadece ultrasonda mı belli oluyor yardım lütfen

Kızlar boş gebelikte beta artıyor mu artıyorsa ne kadar ?Birde sadece ultrasonda mı belli oluyor yardım lütfen
Ben boş gebelik yaşadım betam 10 bin üzerine kadar çıkmıştı. Ultrasonda takip edildi hep sonrasında karar vermek için emin olmak için yani radyoloji uzmanına yönlendirilmiştim oda ultrasonla baktı ama farklı bir ultrasondu kanlanma var mı diye bakıldı yani kalp atışı vesaire gözüküyor mü renkli bir ultrasondu.

Bos gebelikte de beta artiyor maalesef. 19 mayista 8+1de bos gebelikten kurtaj oldum, beta 25bin civarlarinda idi. 6. Haftadan beri kese gelismemisti, yolk sac bile yoktu. Bos gebelik olduguna Obstetrik ultrasonu ile Radyoloji uzmani karar veriyor. Beta artislarim en az %70lerdeydi, yeri geldi %100 artti ama kese gelismedi maalesef.. Sizinki saglikla ilerler insallah..

Ben boş gebelik yaşadım betam 10 bin üzerine kadar çıkmıştı. Ultrasonda takip edildi hep sonrasında karar vermek için emin olmak için yani radyoloji uzmanına yönlendirilmiştim oda ultrasonla baktı ama farklı bir ultrasondu kanlanma var mı diye bakıldı yani kalp atışı vesaire gözüküyor mü renkli bir ultrasondu.
Ahh çok üzüldüm gerçekten 🥹

Çevremde ki herkes erkenden gitme şuan çok erken kese görünmez vs dedi şimdi gitmedim evet beta düzenli artıyor ama ya diyorum aklıma hoş olmayan şeyler geliyor ve bu durum beni yıpratıyor
İyi düşünün iyi olsun
Kurmayın kafanızda. Yoksa 40 hafta böyle stresle geçmez

Back
X