Boş gebelik mi? 8.haftadan sonra bebeği gören var mı?

lawyeerr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2018
132
31
98
27
Merhabalar. Bugün doktora gittim. Hamileliğimin 8. Haftasının başındayım ama karından da vajinadan da bakmasına rağmen ultrasonda bebeği göremedi doktor. Bir hafta bekleyelim tekrar bakalım dedi. Boş gebelik olma ihtimali biraz korkutuyor beni. Bebeği 8. Haftadan sonra görebilen oldu mu kızlar? 🥺 ultrasonu da aşağıda paylaşıyorum belki bilgisi olan biri vardır.

Eklentiler

• D88B4902-8C4E-47E2-B70E-DF3E44E322A8.webp
    D88B4902-8C4E-47E2-B70E-DF3E44E322A8.webp
    53 KB · Görüntüleme: 326
benimde 7.haftamda gitmiştim dr.boş gebelik hadi kürtaja bile dedi dedim hocam daha cok yeni 2.cocugum pldugu için biliyordum durumu aa dur bakayım deyip kalp atıslarını dinledi bazen görülmeye biliyor yani inşallah orada bi kuzucuk vardır

benimde 7.haftamda gitmiştim dr.boş gebelik hadi kürtaja bile dedi dedim hocam daha cok yeni 2.cocugum pldugu için biliyordum durumu aa dur bakayım deyip kalp atıslarını dinledi bazen görülmeye biliyor yani inşallah orada bi kuzucuk vardır
Ay inşallah çok teşekkür ederim

Bende bugün doktora gittim 8 haftalık hamileyim ve banada aynı şeyi dedi kesede bebek yok perşembe günü tekrar kontrol edelim yoksa kürtaj yapıcaz dedi bir haber alırsanız buradan da paylaşır mısınız

Bende bugün doktora gittim 8 haftalık hamileyim ve banada aynı şeyi dedi kesede bebek yok perşembe günü tekrar kontrol edelim yoksa kürtaj yapıcaz dedi bir haber alırsanız buradan da paylaşır mısınız
Yada umutlu bir haberden alan olduysa daha önce bize yorum yapabilir mi insan kendini çok çaresiz hissediyor

Vajinal bakıldığında da duyulmadıysa biraz zor gibi ama inşallah dilediğiniz gibi olur benim iki bebeğimin de 8. Haftada başladı kalp atışları ama ikisinde de karından bakılmıştı

Vajinal bakıldığında da duyulmadıysa biraz zor gibi ama inşallah dilediğiniz gibi olur benim iki bebeğimin de 8. Haftada başladı kalp atışları ama ikisinde de karından bakılmıştı
Vajinal olarakta bakıldı 4 günde birşey değişmeyeceğini düşünüyorum bende ama bir umut işte

Vajinal olarakta bakıldı 4 günde birşey değişmeyeceğini düşünüyorum bende ama bir umut işte
Olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah 🙏 ilk bebeğiniz mi? 10. Haftaya kadar bekleyblrsnz bu arada sizi zehirleme v.b bir şey olmaz demişti doktorum. Umarım sizinledir🙏 ama gelmek isterse gelir bunu da unutmayın

Nasip vardır inşallah bir hayır bakarsın başlamış hayırlısıyla 🤲🏻
Tabikide herşey rabbimden ona can verecek olan rabbim 🙏🏼
Olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah 🙏 ilk bebeğiniz mi? 10. Haftaya kadar bekleyblrsnz bu arada sizi zehirleme v.b bir şey olmaz demişti doktorum. Umarım sizinledir🙏 ama gelmek isterse gelir bunu da unutma

İkinci hamileliğim ilki şubat ayında düşük yaptım bunuda doktor böyle dediler bir umut bekliyorum hayırlı haberler inşallah

İkinci hamileliğim ilki şubat ayında düşük yaptım bunuda doktor böyle dediler bir umut bekliyorum hayırlı haberler inşallah
Düşük.icin tahlil yapıldı mı, kan pihti olayı diye bir şeyler duyuyorum sulandırıcı veriyor doktorlar. Araştırıldı mi ilki? Nazli bizim bebisler demek kiii ❤️

Düşük.icin tahlil yapıldı mı, kan pihti olayı diye bir şeyler duyuyorum sulandırıcı veriyor doktorlar. Araştırıldı mi ilki? Nazli bizim bebisler demek kiii ❤️
Evet evet herşeye bakıldı hormon tahlılı kan pıhtılaşma süt tahlılı herşeye bakıldı sadene genetik test vermemiştik eşimle o kadar

Back
X