Bos Gebelik Mi Acabaa Yardim Lütfennn

rabbim sabir versin herkesin bir sinavi var bu hayatta. takildigim bütün konularda sana danismaliyim kesinlikle

rabbim sabir versin herkesin bir sinavi var bu hayatta. takildigim bütün konularda sana danismaliyim kesinlikle
Olur canım yardımcı olurum elbette...benden sana tavsiye arkadaş tavsiyesi uyku düzeni yeme içme önemli canım bebeğinin sağlığı için...hergün sütünü haşlanmış yumurtanı ceviz fındık fıstık badem incir kuru üzüm olabildiģince tüketmeye bak...folik asit yazdı mı doktorun ilk 3 ay o da önemli ayrıca...bol su tüket çay kahve kola kafeinli herşey zararlı..donmuş gıda ve hazır yiyeceklerde zararlı...et tarzı ürünleride iyi pişmiş ye canım..salam sosis vb olduğunca tüketmemeye çalış...olduki canın ćekti ya iyice haşlat yada iyice kızart pişir...kabız olmamaya bak kuru kayısı kuru üzüm incir falan iyidir bağırsaklar icin de...bitki çayı falan ve narda hatta maydanoz falanda duymuştum yasaklı listede canım...şimdilik bu kadar...aklına takılan olursa her zaman sorabilirsin ben burdayım...iyi geceler...

Bendede gorunmedi.
9. Haftada gittim gorduk bebisi..

folik asit aliyorum cig eti doktorum söylesi. kabizlik sorunum var kuru kayisi yiyiyorum ama fayda vermiyor. peki nemlendirici kremler hakkinda bilgin varmi gebelikte kullanilmasi zararli olanlar varmis diye duydum

Bende altinci haftama dogru hafif sancilardan oturu acile gitmistim kanim alindi ertesi gun icin ultrason randevusu vermislerdi.kan degerlerim cok guzeldi ama ertesi gun gittigimde birak bebegi kese bile gormediler (kese gibi bisi var ama kesemi pek emin degilim demislerdi) ertesi gun solugu kendi aile doktorumun yaninda aldim bebegi gormedigim icin telas yaptigimi anlayinca ultrasonda gorulen ve gorulmeyenleri unut kan degerleri bize herseyi gosterir demisti o hafta iki gunde bir kan verdim, degerlerimde gayet iyi gidiyordu birdaha ultrasona sokma geregi gormedi.sonra 20. Haftamda girmistim...demem oki kan degerlerin normal seyrinde ilerliyorsa hic uzulme isterse bebek 10. Haftasinda gozuksun...

folik asit aliyorum cig eti doktorum söylesi. kabizlik sorunum var kuru kayisi yiyiyorum ama fayda vermiyor. peki nemlendirici kremler hakkinda bilgin varmi gebelikte kullanilmasi zararli olanlar varmis diye duydum
O konuda pek bilgim yok canım...ama duyduğum bişey olursa yazarım...

Bende geçen hafta gittiğim de 6+3 dü ancak devlet hastanesinde ki dr henüz bebek görünmüyor haftaya gel demişti ama bşz tedirgin olup özel muayeneye gittik ve bebişi de kalp atışını da gördük aynı gün istersen sende başka bi dr a git cnm için rahat etsin

4

Arkadasim ben daha once bos gebelik yasadim ama 6. Haftada henüz belli olmaz 7. Haftanın gelmesi lazim bariz bos gebelik olduğu belli olsa bile bekleniyor

Ayrıca bi oğlum var şimdide hamileyim ayni durumdayız diyebilirim 6 haftaligim şuan yine bos gebelikten supheleniyor sanirim Dr cuma tekrar bakilacak

Ben de dün gittim ualtrasonda görünmedi sonra kan testi istedi . 50.000 e yakın çıktı . Doktor bu değerle görünmesi lazım alttan bakalım dedi ben de kabul ettim . Kese de göründü, bebeğimin kalp atışları da .Çok mutLu oldum beklemek zor gelirdi iyiki kabul ettim alttan ultrasonu. Zaten doktora çok güveniyorum 1. Gebelikte de ona gitmiştim.
Sana bakalım demedi mi?

iki hafta sonra gel dedi daha kücük. bos gebelikle ilgili birsey söylemedi ben internette okuduktan sonra icime bi kurt düstü

Kese boyutun kaçtı ve beta-hcg değerlerin nasıl gitti yükselişi falan?Benim yükselmiyordu güzel o yüzden boş gebelikten falan şüpheleniyor doktorum kese boyuda 3 mm çıktı.yarın belli olucak gibi inşallah 10 gün geçti üstünden.

Arkadasim ben daha once bos gebelik yasadim ama 6. Haftada henüz belli olmaz 7. Haftanın gelmesi lazim bariz bos gebelik olduğu belli olsa bile bekleniyor
kanimi doktorumda verdim degerleri bilmiyorum kesemde 1.71cm yaziyor 17.1mm yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…