Boş gebelik mi yaşayan var mı???

mersintokat

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2022
71
18
8
26
Merhaba hanımlar 7+1 gebeliğim var. 22 Kasım pazartesi günü kalp atışlarını dinlemek için hastaneye gittik ancak bebek görünmedi ve kalp atışı yoktu.
Boş gebelik yaşayanlarda herhangi bir lekelenme kanama oluyor mu ben de olmadı geç döllenme olabilir diyor bazıları. Kafam çok karışık.
Haftaya bir daha gidicez eğer yine kalp atışları ve bebek yoksa kürtaj yapacak ama hiç alttan muayene yapmadılar. Sizler ne düşünüyorsunuz? Yaşayanlar var mı? Eğer boş gebelikse beni neler bekliyor?
Bu arada moral bozucu, üzücü, can sıkıcı ve korkutucu yani şöyle kötü olacak böyle ağrın olacak yazmayın zaten kötüyüm sadece bilgi verin lütfen
Şimdiden teşekkür ediyorum

Neye göre 7+1? Doktor mu söyledi ultrasona göre siz mi hesaplıyorsunuz?

Bende ondan korkuyorum devlet hiç bakmıyor 6 haftada gitim kese iyi dedi kalp atışına bakmadı bile daha erken dedi kese de ben göremedim hiç ins sağ salim alırız kucağımıza kesenin fotoğrafını atsan daha iyi olur

Görünmesi gerekirdi buna göre ama belki yanlış bir hesaplama vardır. Tekrar gittiğinizde yine aynı sonuç alırsanız, farklı bir doktordan daha görüş alın. Kullanılan ultrason cihazı eski olabilir, geç döllenme olabilir vs. Panik yapmayın, kürtaj olmak zorunda kalırsanızda korkmayın. Zaten uyuyorsunuz işlem sırasında 15 dakika kadar sürüyor. Sonra yeniden denersiniz. Umarım gerek kalmaz, hayırlı haberlerle gelirsiniz.

Umarım güzel haberle gelirim. Benim daha önce göründüğüm doktorum vardı yarın acaba gitsem mi gebeliğim erken olduğu için doktor arayışı içinde olduğumuz için birçok doktora gitmiştik eğer o doktor da aynısını söylerse haftaya kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum belki bajinal ultrason da yapar. Bu arada çok teşekkür ederim çok sağolun

Yendien gittiniz mi acaba ne oldu umarım iyisinizdir sizde bebeginizde

Bana ilk başta boş gebelik dediler tabi haftam daha küçüktü ama kendi doktorum 9 haftayı doldurmadan asla boş gebelik diyemeyiz demişti zaten bi zararı yokmuş 9 haftaya kadar bekleyebilirsin sanırım boş gebelikte progestan hormunu düşük çıkıyomuş onu öğren bişey yapacaksanda ona göre hareket et şöyle düşün en azından hamile kalabiliyosun ve eğer gerçekten boşsa hemen doktor ne derse onu yap yeni gebeleğe hazırlan benim arkadaşım boş gebelikten 1 ay sonra hamile kaldı

Sizin 9. Haftadan sonra bebek göründü mü acaba . Bende tüp bebek tedavisi gördüm 7+4 te gittim kese boş dedi. Yarın yine bakıcak ama ümitlenme demişti doktor bana beklemelimiyim acaba kürtaj için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…