Boş gebelik mi

Melisna32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2022
16
2
1
29
Selamün aleyküm hanımlar birşey sormak istiyorum ben geçen hafta kontrolü gittim ultrasonla baktırdim ne kese nede bebek görünmüyordu hatta gebelik yok dedi bir hafta sonra yine gittim kontrole bu sefer kese görünüyordu ama bebek yok dedi sizce boş gebelikmidir benim gibi bunu yaşalanlar varsa lütfen yardımcı olsunlar,😞

Selamün aleyküm hanımlar birşey sormak istiyorum ben geçen hafta kontrolü gittim ultrasonla baktırdim ne kese nede bebek görünmüyordu hatta gebelik yok dedi bir hafta sonra yine gittim kontrole bu sefer kese görünüyordu ama bebek yok dedi sizce boş gebelikmidir benim gibi bunu yaşalanlar varsa lütfen yardımcı olsunlar,😞
Son adet tarihiniz ve beta hcg degeriniz nedir?

Bebek bazen geç gorunebiliyor biraz daha bekleyin kaç haftalık hamilesini,

Doktor dedi kese görünüyor bebek yok boş gebelikte olabilir dedi haftaya yine gel muayene ol dedi çok korkuyorum
Dua edin güzel düşünün her şey Allah'tan.Bu konuda çok bilgili değilim sadece bebeğin bazen ilerleyen haftalarda göründüğünü biliyorum.Her işte bir hayır vardır sıkmayın canınızı ❤️ sabredin bekleyin

Doktor dedi kese görünüyor bebek yok boş gebelikte olabilir dedi haftaya yine gel muayene ol dedi çok korkuyorum
Ultrason kağıdında gs kaç mm yazıyor bildiğim kadarıyla 25 mm e ulaşana kadar bebek görülmeli karından bakılınca. Vajinal muayene ise 17 mm kadar olması lazım.

Benim de sad 22 Nisan geçtiğimiz cuma kese gözüktü ama bebek gozukmedi kese olması gerekenden küçük dedi hcg 1871,77

Back
X