Boş gebelik mi?

tugbabtugbab

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2023
1
0
1
26
Son adetime göre 7 hafta 2 gunluk gebeyim. Gecen hafta kontrole gittim bi kese var demisti. Bu hafta gittim kese var. Yolk sac var gibi ama bebek yok. Bir yol ayrimindayiz ama olumsuz bir gebelik olma ibtimali cok yuksek dedi doktor. Bos gebelik olabilir dedi. Benim hic kanamam olmadi. Ama iceride cok hafif bi kanama goruyorum dedi. Haftaya tekrar çagırdı gidişata göre bakacağız dedi. Olumsuz olduğunu düşünüyor ki tekrar hamile kalmakla ilgili baya bir konuştu benimle. Zaten henüz birşey anlamadığımdan ekstra bir üzüntü içerisinde değilim. Eşim ve annem dışında kimsenin haberi de yok. Ama hiç bilmediğim konular olduğu için sizlere danışmak istedim

Benim 8+4te kesin boş gebelik tanımım koyulmuştu, son 10günde çok düzensiz bir kese büyümesi vardı kesenin şekli de bozulmaya başlamıştı ama kanamam falan yoktu. Haftaya gittiğinizde size de kesin bir şey söylerler muhtemelen, inşallah gönlünüzden geçen hayırlısıyla olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…