Boş gebelik mi

Pembikbulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
166
Puanlar
33
Merhaba 2 mayısta aşılama oldum bu gün 7 haftalık hamileyim kese var ama bebek gözükmedi alttan ultrasonla da çok az beyaz birşey göründü dedi doktor ama bence o da bebek değil bunu yaşayıp bebeği sonradan gören var mı

Eklentiler

• 1000100843.webp
    1000100843.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 92
En iyi doktor bilir ama geç dollenmeden bizde kese ve bebeği 6+3 de gördük kalp atışını 8. Haftada gördük zamanın varsa biraz bekleyin sonra karar alin sonra aklımda acabalarin olmasın inşallah rabbim bu sevinci yaşattı yada o keseyede can verir😍🤲

En iyi doktor bilir ama geç dollenmeden bizde kese ve bebeği 6+3 de gördük kalp atışını 8. Haftada gördük zamanın varsa biraz bekleyin sonra karar alin sonra aklımda acabalarin olmasın inşallah rabbim bu sevinci yaşattı yada o keseyede can verir😍🤲
Hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli hayırlı bşr evlat olsun inşallah. İnşallah gözükür normalde 8 hafta dediler şimdiye gözükmesi gerek bebek dediler umudum hiç kalmadı.

Hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli hayırlı bşr evlat olsun inşallah. İnşallah gözükür normalde 8 hafta dediler şimdiye gözükmesi gerek bebek dediler umudum hiç kalmadı.
Rabbimden Ümit kesilmez yavrum onun rahmeti bereketi boldur inşallah alırsın kucağına yavrumu durumlardan haberdar et bizide

Başka bir doktora da gidin lütfen. Başka doktor başka cihazla bakılsın

Ama 7 mm zaten görünmez ki. İçinizi ferah tutun inşallah sonraki gidişinizde yolk kese de bebiş de görünür 🥰
Bu gün tekrar gittim aşılama yaptırdığım yere vajinal ultrasonla yolk kesesi göründü ama bebek görünmedi cuma tekrar gel dedi inşallah gözükür 💕

7mm daha çok küçük boş gebelik teşhisi için yasal sınır 25mm en az 8.haftaya kadar bekleyin lütfen
Haftasına göre küçük depil mi 2 mayısta oldum aşılamanın üzerimden 6 hafta iki gün geçti. Bu gün başka hastaneye gittim yolj kesesi göründü sadece vajinal muayeneyle

Haftasına göre küçük depil mi 2 mayısta oldum aşılamanın üzerimden 6 hafta iki gün geçti. Bu gün başka hastaneye gittim yolj kesesi göründü sadece vajinal muayeneyle
Geç döllenme olabilir daha önce boş gebelik geçirmiş biri olarak söylüyorum ki yolk kesesi bile görünmemişti 🫠 sabırlı olun sakin olun 8-9 haftaya kadar beklenebilir

Geç döllenme olabilir daha önce boş gebelik geçirmiş biri olarak söylüyorum ki yolk kesesi bile görünmemişti 🫠 sabırlı olun sakin olun 8-9 haftaya kadar beklenebilir
Ayyy çok teşekkür ederim moral oldu. Size de çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede sağlıklı hayırlı bir evladınız olur 💗

Ayyy çok teşekkür ederim moral oldu. Size de çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede sağlıklı hayırlı bir evladınız olur 💗
Rica ederim 🌸 ben de teşekkür ederim 🙏🏻 amin inşallah rabbim isteyen bekleyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏🏻

Back
X