- 15 Kasım 2015
- 10
- 0
- 1
- 38
- Konu Sahibi Zeynepssss
-
Benimde aynı sekilde olmuştu canım hiç ümitsizliğe düşme 7.haftadan önce biçok kötü senaryo duyuyoruz malesef sadece biraz daha sabır et inan kalp stışı duyduktan sonra öyle rahatlayacaksınkiHepinize çok teşekkür ederim umarım sizinkiler gibi olur benim de. Çok sağolun allah razı olsun
Kızlar merhaba aranıza yeni üye oldum. 5. Haftada bebeğimin kesesini gördüm fakat dün doktora gittiğimde yani 6. Haftada kesenin içi hala boş doktorum beklediğim bu değildi ayın 19una kadar bekleyelim o zaman tekrar bakalım dedi. Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum ve sorum şu ki;
Bebeğinizi kaçıncı haftada gördünüz?
Kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz?
Lütfen yardımcı olun kızlar çok perişan haldeyim.
İnşallah canım içim rahatladıBenimde aynı sekilde olmuştu canım hiç ümitsizliğe düşme 7.haftadan önce biçok kötü senaryo duyuyoruz malesef sadece biraz daha sabır et inan kalp stışı duyduktan sonra öyle rahatlayacaksınki
İnşallah umarım güzel haberleri de paylaşırım burdanarkadaşım, keseydi, yolk sacıydı, plesentasıydı, kalp atışıydı derken bin kere ultrason yaptırıyoruz. aslında hiç gerek yok. yedinci hafta git hepsini gör inşallah.
Merhabalar,
Ben de 6+3 iken yapılan karından ultrasonda sadece kese gözüktü.10 gün sonra tekrar gelmemi söyledi.
10 gün geçmek bilmiyor.Boş gebelik mi yoksa geç döllenme mi çok merak ediyorum((
Ah aynı durumdayız kaderdaşım inşallah hayırlı haberler alırız benim 3 gün kaldı doktora gitmemeMerhabalar,
Ben de 6+3 iken yapılan karından ultrasonda sadece kese gözüktü.10 gün sonra tekrar gelmemi söyledi.
10 gün geçmek bilmiyor.Boş gebelik mi yoksa geç döllenme mi çok merak ediyorum((
Ayy çok güzel yazmışsın yüreğine sağlık böyle güzel yazıları görünce pek umutlanıyorumcanım benimde 6+3 te kese görünmüştü. 1 hafta sonra yolk sac ve plesenta görünmüştü. 10 gün bekle bebeği görmek için. evham yapma sakın :)
doğru diyorsun canım ilk gebeliğim olduğu için çok heyecanlı ve endişeliyim.Canim benim de 7 haftada gorundu hemde alttan muayenede. Sakın evham yapma daha çok erken. Geç döllenme de olablir. Endişe şu an sana zararlı olabilecek en kötü şey. Bak ben 4 ay önce boş gebelik geçirdim kendiliğinden düştü lekeyle başladı kanamayla devam etti ama binlerce kez hamdolsun Allaha şu an 8+5 günlük hamileyim. Boşsa bile üzülme insanlar ölü doğum yapıyor Allah beterinden korusun anne olabiliyorsun kısa sürede gene olur. Ama bence böyle bişey yok haftaya görünür bebegin canim
İnşallah güzel haberler alırız..sonuçlarını merakla bekliyorum.Ah aynı durumdayız kaderdaşım inşallah hayırlı haberler alırız benim 3 gün kaldı doktora gitmeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?