Boş gebelik mi?

Zeynepssss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2015
10
0
1
38
Kızlar merhaba aranıza yeni üye oldum. 5. Haftada bebeğimin kesesini gördüm fakat dün doktora gittiğimde yani 6. Haftada kesenin içi hala boş doktorum beklediğim bu değildi ayın 19una kadar bekleyelim o zaman tekrar bakalım dedi. Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum ve sorum şu ki;
Bebeğinizi kaçıncı haftada gördünüz?
Kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz?
Lütfen yardımcı olun kızlar çok perişan haldeyim.

Biraz uzun olacak anlatacaklarim ama caninini sikmaman icin yazacagim.. idrar teatinden cift cizgiler cikarken yaptirdigim iki tane kan tahlilinde gebelik cikmiyordu .. en son ozele gittim ultrasyon bakti gebelik yok ama bi tahlil ver dedi . Kanda cikti 4 haftalik degere gore dedi ertesi hafta baska dr.a gittim evet kese var cok kucuk bebek ve kalp atislari yok obur hafta gel dedi gittim gene kese var bebek yok obur hafta derken 6. Haftada dedi kese buyuyo bebek yok egerki obur haftada goremezsek alacagiz tm dedim. Tekrar gittim gene yok bak bu arada 7 haftaligiz bana gun verdi o gun gel alalim. Tabi gitmedim 8. Haftada bulundugum sehirdeki dr.a gittim ult. Gene goremedi birde vajinal ultrasyon bakalim dedii ve can oglumu gorsuk kalp atisini yolc sac hersey vardi. Cok sukur. Umutsuzluga kapilma gec dollenme gibi seyler oluyo bak o doktora uyup aldirsam aliyordu yanii. Ha benim bi belirtim kanamam falan yoktu ondan cesaret aldim beklememdeki sebep buydu yani

5. haftada keseyi gördğk, 7.haftada kalp atışı. doktor özellikle 6.hafta da gelmeyin dedi, geç döllenme olabiliyor çünkü

Hepinize çok teşekkür ederim umarım sizinkiler gibi olur benim de. Çok sağolun allah razı olsun

Hepinize çok teşekkür ederim umarım sizinkiler gibi olur benim de. Çok sağolun allah razı olsun
Benimde aynı sekilde olmuştu canım hiç ümitsizliğe düşme 7.haftadan önce biçok kötü senaryo duyuyoruz malesef sadece biraz daha sabır et inan kalp stışı duyduktan sonra öyle rahatlayacaksınki

arkadaşım, keseydi, yolk sacıydı, plesentasıydı, kalp atışıydı derken bin kere ultrason yaptırıyoruz. aslında hiç gerek yok. yedinci hafta git hepsini gör inşallah.

Canım bende boş gebelik geçirdim şöyle oldu ilk hamileliğimdi çok heycanlıydım 5. Haftada keseyi gördük iki hafta sonra tekrar kontrole gittiğimde kalp atışı duycam diye çok heycanlıydım malesef kesenin içi yine boştu bekleyelim dedi doktorum 10 gün sonra tekrar gel dedi akşam eve geldiğimde hafif kanamam oldu aradım doktorumu düşük yapıyo olabilirsin dedi neyse ben kürtaj olmadan kendiliğinden düşük yaptım tabi o 8-9 haftayı gel bana sor mahvolmuştum ama Allah o kadar büyükki yeter ki nasip etsin düşüğün üstüne 42 gün sonra adet gördüm hemen ardından hamile kaldım binlerce kez şükürler olsun şuan 9+3 deyim herşey yolunda dün kontrolüm vardı bebeğimin kalbi pıtır pıtır atıyodu diyceğim şu ki inşallah bebeğin oluşur fakat herşeye hazırlıklı olmakta fayda her son bir yeni başlangıç

Canim benim de 7 haftada gorundu hemde alttan muayenede. Sakın evham yapma daha çok erken. Geç döllenme de olablir. Endişe şu an sana zararlı olabilecek en kötü şey. Bak ben 4 ay önce boş gebelik geçirdim kendiliğinden düştü lekeyle başladı kanamayla devam etti ama binlerce kez hamdolsun Allaha şu an 8+5 günlük hamileyim. Boşsa bile üzülme insanlar ölü doğum yapıyor Allah beterinden korusun anne olabiliyorsun kısa sürede gene olur. Ama bence böyle bişey yok haftaya görünür bebegin canim

Merhabalar,
Ben de 6+3 iken yapılan karından ultrasonda sadece kese gözüktü.10 gün sonra tekrar gelmemi söyledi.
10 gün geçmek bilmiyor.Boş gebelik mi yoksa geç döllenme mi çok merak ediyorum((

Merhabalar,
Ben de 6+3 iken yapılan karından ultrasonda sadece kese gözüktü.10 gün sonra tekrar gelmemi söyledi.
10 gün geçmek bilmiyor.Boş gebelik mi yoksa geç döllenme mi çok merak ediyorum((

canım benimde 6+3 te kese görünmüştü. 1 hafta sonra yolk sac ve plesenta görünmüştü. 10 gün bekle bebeği görmek için. evham yapma sakın :)

Merhabalar,
Ah aynı durumdayız kaderdaşım inşallah hayırlı haberler alırız benim 3 gün kaldı doktora gitmeme

D
doğru diyorsun canım ilk gebeliğim olduğu için çok heyecanlı ve endişeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…