Boş gebelik mi

Basak_92_18

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2015
11
1
1
34
Mrb kızlar hastaneye gttim kesem 18 mm olmuş ama yolk sac be embrıyo gözükmüyor dedi doktor 6 haftalik sanırım bir hafta tekrar gel dedi boş gebelik de de aynı belirtiler var mi

Merhaba, diğer kontrolde kesinleşir.evet bildigim kadarıyla boş gebelikte normal gebelik şeklinde belirtiler oluyor. ama doktoruna mutlaka aklına takılan herşeyi ara ve sor, bu şekilde 1 hafta beklemek üzücü. umarım istediğin gibi güzel sonuçlar alırsın.

bende beklıyorum nasıl bir gebelik diye daha önce bi düşük bi kimyasal yasadım sımdı doktor 4 haftalık dedi kese gözüktü 15 gün sonra kalp atısını duymaya gidecegiz inşallah duyarız beklemek çok zor kese 4 hafta da gözükür mü ?

bnmde aynı...6 haftalık dedi geç döllenme dedi kese 12 mm normal ama embriyo yok dedi.bide benim lekelenmem var 5 gündür aralıklarla 1 damla kadar..acile gittim embriyo taslağını görüyorum ama kalbini duyamam alttan bakmam lazım dedi istemedim.bnde önümzdeki hafta gidiceme ve belli olucak inş..bende panik halindeyim mutlu olamıyorum bile boş gebeliktir diye...
bulantılarım var,belimde ağrılar oluyor hafif karın ağrım var ve göğüslerim çok hassas ve şiiş...bnde bilemedim:(

bnmde aynı...6 haftalık dedi geç döllenme dedi kese 12 mm normal ama embriyo yok dedi.bide benim lekelenmem var 5 gündür aralıklarla 1 damla kadar..acile gittim embriyo taslağını görüyorum ama kalbini duyamam alttan bakmam lazım dedi istemedim.bnde önümzdeki hafta gidiceme ve belli olucak inş..bende panik halindeyim mutlu olamıyorum bile boş gebeliktir diye...
bulantılarım var,belimde ağrılar oluyor hafif karın ağrım var ve göğüslerim çok hassas ve şiiş...bnde bilemedim:KK43:
Ben 7+5te kalbi atmadi ve dusuk yaptim o gune kadar hic kanamam olmamosto suanda da yok zaten kuzum 4bucuk haftalik falan ama digerinde kan degerlerom cok dusuk tu ve yavas yaavas yukselmisti

sende de kanamame var mıydı ya da gördüler mi bebeği bnm daha görmediler tam ne t:KK43:
Lekelenme olmamisti kese gorunmustu ama oda gec gozukmustu bigun hafif leke oldu kalp atisi duymadiklaro icin ilac vermedoler ertesi gun dusurdum zaten kanama ile sonra kurtaj oldum.simdi bunu bekliyorum umutla insallah bebislerimizin kalbi atar

Lekelenme olmamisti kese gorunmustu ama oda gec gozukmustu bigun hafif leke oldu kalp atisi duymadiklaro icin ilac vermedoler ertesi gun dusurdum zaten kanama ile sonra kurtaj oldum.simdi bunu bekliyorum umutla insallah bebislerimizin kalbi atar
inş.canım inş...bnm kesem göründü ama boş göründü....erken gebelik dedi geç döllenme olabilir dedi önmzdeki hafta gel dedi bekliyorum ama lekelenmem oluyo bnmde kahverengi az az...galiba bnmde olmadı...bişey oldu

Yerledaralid81, post: 43870986, member: 714539"]inş.canım inş...bnm kesem göründü ama boş göründü....erken gebelik dedi geç döllenme olabilir dedi önmzdeki hafta gel dedi bekliyorum ama lekelenmem oluyo bnmde kahverengi az az...galiba bnmde olmadı...bişey oldu[/QUOTE]
Yerlesme kanamasidie belkide bende beklemedeyim kalbi aatarsa saglikli gebelik olcak insallah ve daha 14gun var doktora gitmemize

Yerledaralid81, post: 43870986, member: 714539"]inş.canım inş...bnm kesem göründü ama boş göründü....erken gebelik dedi geç döllenme olabilir dedi önmzdeki hafta gel dedi bekliyorum ama lekelenmem oluyo bnmde kahverengi az az...galiba bnmde olmadı...bişey oldu
Yerlesme kanamasidie belkide bende beklemedeyim kalbi aatarsa saglikli gebelik olcak insallah ve daha 14gun var doktora gitmemize[/QUOTE]
anladım canım doktor bişey demedi olur o dedi hemşirelerde yerleşiyo dedi.ama bazı yerlerde okuyorum kötü şeyler yazıyo..bnde haftaya perşembe gidicem 8 haftalık olmuş olacak artık duymam lazım ama bilmiyorum

İnsallah duyarain
Yerlesme kanamasidie belkide bende beklemedeyim kalbi aatarsa saglikli gebelik olcak insallah ve daha 14gun var doktora gitmemize
anladım canım doktor bişey demedi olur o dedi hemşirelerde yerleşiyo dedi.ama bazı yerlerde okuyorum kötü şeyler yazıyo..bnde haftaya perşembe gidicem 8 haftalık olmuş olacak artık duymam lazım ama bilmiyorum[/QUOTE]
İnsallah duyarsin canim benimde 14gun var badka doktra gtsemmi acaba ?

bulantılarım var,belimde ağrılar oluyor hafif karın ağrım var ve göğüslerim çok hassas ve şiiş...bnde bilemedim:KK43:
embrıyo kese 20 mm ıken gorulur net olarak ve kalp atısı 8 ıncı haftaya kadar duyulmayabılır

Kan değerleri më baktı doktor her şey normal hcg yüksek kanamam yok yrn ayrıntılı bakicak lar kârnim dan inşallah gözükür çok stres oldum ve korkuyorum

Bgn yine gttim kan değerleri m çok iyi kanama yok 6 haftalik suan
Yrn ayrıntılı dan bakcak lar kârnim a çok korkuyorum ve stres oldum çok fazla
İnşallah gözükür hepimizin ki Allah in izniyle

* Çocuk Düşmemesi İçin

Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:

"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

Mrb kızlar hastaneye gttim kesem 18 mm olmuş ama yolk sac be embrıyo gözükmüyor dedi doktor 6 haftalik sanırım bir hafta tekrar gel dedi boş gebelik de de aynı belirtiler var mi
benim de kese 17,5 mm olmuş cumartesi sabah gitmiştim. embriyo ve yolk sac yok. bekleyelim dedi ama şoktayım...

Back
X