- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- 133
- Konu Sahibi Yagmur8991
-
İnş canım hayırlısı ise olsun inşHayır cnm gec döllenme olabilir 10.haftada duyan bile var acele etmesin hayırlısı olsun insallah
Canım senin adına çok üzüldüm inş bundan sonrası senin için hayırli olur.sorunsuz hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın, arkadaşım da bekliyor bakalım inş hayırlı bi sonuç çıkar çıkmazsada yapcak birşey yok herşey Allahtan, peki onun merak ettiği birşey vardı sana sorayim kürtaj olmak zorunda kalırsa bebek olmadığına gore ne alıyorlar keseyimi orası merak konusu olduİnşallah hamiledir bi arkadasımda böyle oldu geç döllenme olmuş ve suan doğum yapıcak Allahın izniyle.bende böyle oldum içim okadar rahattıki çünkü en yakın arkadasım örnekti yani ama malesef benim boş gebelik oldu kürtaj oldum 2hafta olck hala etkisi üstümde.ultrasn kağıdında kesede belli oluyo zaten kese bom boş gözüküyodu normalde kese içinde yuvarlak bişey olması lazm yolk mu ne diyolar arkadasın ultrason kağıdı yokmu elinde moral bozmak istemem yanlış anlamayın ama mutlaka beklesin bi hafta daha.buarada bos gebelikte normal gebelikte aynı kusma bulantı israrda pozitif kanda pozitif hepsi aynı oluyo oyuzden anlasılmıyo hemen
Sagol canım Rabbim olmayanlara versin herseyin hayırlısı.evet boş kese olduğu için keseyi alıyolar anlamıyosun zaten anestezi ile yapılıyo uyuyosun yani inşallah boş değildir cünkü boş olsa bile insan etkileniyor tek tesellim boş olması elbette diyorum cünkü kalbi dursaydı bişey olsaydı daha cok üzülürdüm.Rabbim arkadısının yardımcısı olsun inşallah boş değildirS
Canım senin adına çok üzüldüm inş bundan sonrası senin için hayırli olur.sorunsuz hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın, arkadaşım da bekliyor bakalım inş hayırlı bi sonuç çıkar çıkmazsada yapcak birşey yok herşey Allahtan, peki onun merak ettiği birşey vardı sana sorayim kürtaj olmak zorunda kalırsa bebek olmadığına gore ne alıyorlar keseyimi orası merak konusu oldu
Amin canım çok teşekkür ediyorumSagol canım Rabbim olmayanlara versin herseyin hayırlısı.evet boş kese olduğu için keseyi alıyolar anlamıyosun zaten anestezi ile yapılıyo uyuyosun yani inşallah boş değildir cünkü boş olsa bile insan etkileniyor tek tesellim boş olması elbette diyorum cünkü kalbi dursaydı bişey olsaydı daha cok üzülürdüm.Rabbim arkadısının yardımcısı olsun inşallah boş değildir
6. Haftandasin bende 6. Haftada goremedim 7. Haftada alttan gorduk ve kalp atışını duyduk yavrumun umarım seninde sorunsuz olur bu güzel sesi duyarsınBenim doktor kese görünüyor dedi sadece ici dolu mu bos mu bilmem cuma gunu kalp atisina gidicem ultrason kagidu vermedi bana da
İnsallah canım ya 5+3 üm burada 6 . hafta diyor6. Haftandasin bende 6. Haftada goremedim 7. Haftada alttan gorduk ve kalp atışını duyduk yavrumun umarım seninde sorunsuz olur bu güzel sesi duyarsın
Olsun canım birşey kalmamış o biraz önden gidiyor doğruİnsallah canım ya 5+3 üm burada 6 . hafta diyor
merhaba canım aynı şeyleri bende yaşadım bendede pko var durumun nedir bebeğin kalp atışlarını duyabildinmi allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bebeğin seninledir...Merhaba arkadaşlar
Ben 2 yıllık evliyim. 27 yaşındayım. Pko var. Reglerim hep düzensizdi. Bazen 90 gün sonra bazen 50 bazen 30 gün sonra oluyordum. Yıllarca dk hapları kullandım ama 2.5 yıldır hiç hap kullanmadım ve en son Haziran ayında kontrollerimde kistlerimin kaybolduğunu her şeyin normal olduğunu öğrendim. En son 22 mayısta regl oldum 29 mayısta bitti. Eşimle 30 haziranda korunmadan birlikte olduk. 20 temmuzda test yaptım pozitif çıktı beta hcg 1280 çıktı 22 temmuzda vajinal ultrsonda keseyi gördük ve beta hcg 3530 çıktı. 28 temmuzda tekrar doktora gittim kese 1,5cm çapında ancak içi boş. Doktorum bir şey söylemek için erken ama ya geç döllenme ya da boş gebelik olabilir dedi. İçini ferah tut dedi ama yapamıyorum günlerdir ağlıyorum. 04 ağustosta tekrar bakılcak ama günler geçmio bana eğer kese 2,5 cm olur ve içi hala boş olursa boş gebelik oluyormuş. Bu konuda tecrübesi olan var mı? Bana yardımcı olun lütfen...
Kızlar betam 720 adetim geceli 3 gün oldu bu şekilde cıktı ocak ayında boş gebelikten kürtaj oldum çok korkuyorum boş gebelik te boyle beta yuksek çıkmaz demi
Canım ya bu gün ilacım bitti ilacımı yazdırmaya gittim girmişken kalp atışlarını duyarız diye bi baktık ultrasonda henuz yok kalp atışı yolk sak oluşmuş salı gel dedi o zaman duyarız dedi sende kaç haftalıkken duyulduCANIM DEĞERİN İYİ GELDİ BANA İNŞALLAH BOŞ DEĞİLDİR. rABBİM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?