Boş gebelik nasıl olur???

melegim3606

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
732
241
33
38
arkadaşlar 6+4 hamileyim beta düzenli artmıyor kanamam lekelenmem yok ağrım Yok kese var yanlız yolk kesesi Yok embriyo yok boş gebelik yaşayan arkadaşlar nolur Bilgi verin çok ihtiyacım var:dua:

Hcg artisi duzenli degildi bende de benim kanamam olmustu 7.haftada. 8.hafta bitince de kurtaj oldum bence senin erken daha bos demek icin 8.haftaya kadar bekle ya da daha iyi bi ulttrasonla muayene ol

Canım öncelikle çok teşekkür ederim cevabın için beta artmıyor kese var olması gerektiği yerde ama beta düzenli artmamış yolk saç kesesi Yok

1 kere lekelenme oldu o da çok az ufacıktı bitti 3 gün önce 1900 değer dün 2300 olmuş sence de az değil mi?Tamsm kese var seviniyorum ama ne yolk kesesi var ne de embriyo

Kendiliğinden düşme gibi birşey başına gelmemiş kürtaj olmuşsuno_Oben eğer öyle ise belki vücut atar diye kendimi kandırıyordum:kızgın:

Off ya offf :KK43:2000 geçti beta ne bileyim yazmış bazı sitelere arkadaşlar kendiğinden düşmesini bekledim düştü diye bende umıt etmiştim:olamaz:
Bazilari dusuyomus kendiliginden ama benim dusmemisti doktorum dusse duserdi zaten dedi bekletirsek rahimde yapisikliga vs.neden olur dedi iki doktor da ayni seyi soyledi ama kurtajdan da korkulacak bisey yok agri aci cekmiyosun

Bazilari dusuyomus kendiliginden ama benim dusmemisti doktorum dusse duserdi zaten dedi bekletirsek rahimde yapisikliga vs.neden olur dedi iki doktor da ayni seyi soyledi ama kurtajdan da korkulacak bisey yok agri aci cekmiyosun
Şu anda çok agrıö var belim ve kasığım ağrıyor keşke kendi düşse ama adet oluyorum gibi ağırlarım var:KK61:

Kendiliğinden düşme gibi birşey başına gelmemiş kürtaj olmuşsuno_Oben eğer öyle ise belki vücut atar diye kendimi kandırıyordum:kızgın:
Ben de boş gebelik geçirdim ve düzensiz artıyordu beta hcg kahverengi lekelenmelerim vardı tabi ilk başta boş olduğunu bilmediğimiz için ilaçlarla kanamayı durduyorduk
En son 8 haftalık olduğun da bebek görünmediği için ilaçları birakyorsunuz Dr muz ve 1 hafta müddet verdi eğer kendiliğinden düşerse kürtaj olmayabilirdi dedi zaten 2 -3 gün içerisinde düştü ve kürtaj olmadım ki beta hcg 7000 kere çıkmıştı ve kese avuç içi büyüklüğünde idi

Ben de boş gebelik geçirdim ve düzensiz artıyordu beta hcg kahverengi lekelenmelerim vardı tabi ilk başta boş olduğunu bilmediğimiz için ilaçlarla kanamayı durduyorduk
En son 8 haftalık olduğun da bebek görünmediği için ilaçları birakyorsunuz Dr muz ve 1 hafta müddet verdi eğer kendiliğinden düşerse kürtaj olmayabilirdi dedi zaten 2 -3 gün içerisinde düştü ve kürtaj olmadım ki beta hcg 7000 kere çıkmıştı ve kese avuç içi büyüklüğünde idi
Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için

Kendisi düşse bile kürtaj olmanız gerekiyor. Umarım daha fazla vakit kaybetmeden doktora gitmişsinizdir.
Bugün gittim doktora kürtaj düşüncesiyle ama doktor bebeği ve kalp atışını duydu ben şok :KK15:şu anda problem Yok dedi ama korkum beta düzenli artmıyor o_Okese bebek kalp atışı var ama beta az artıyor:KK14:

Bugün gittim doktora kürtaj düşüncesiyle ama doktor bebeği ve kalp atışını duydu ben şok :KK15:şu anda problem Yok dedi ama korkum beta düzenli artmıyor o_Okese bebek kalp atışı var ama beta az artıyor:KK14:
aa ne güzel bir haber, Allahtan ümit kesilmez bence inşallah sağlıkla devamı gelir.:nazar:

aa ne güzel bir haber, Allahtan ümit kesilmez bence inşallah sağlıkla devamı gelir.:nazar:
İnşallah canım resmen mucize oldu ben kürtaj tarihi için gittim yolk saç keseyi bebişi ve kalp atışını duydum tabi o psikolojiyle ağladım sinirim bozuldu hocam eminmisiniz dedim:KK43:kalp atışını dinletti :spor:ben ikinci şok Rabbim inşallah sağlıkla sıhhatle sonunu getirir kırmızı renkte kanamam var doktora dedim tek kullanımlık iğne yazdı haftaya randevu verdi bakalım ne dicek:sus:

Back
X