- 27 Ekim 2017
- 732
- 241
- 33
- 38
- Konu Sahibi melegim3606
-
Kese her gun buyudugu icin kendiliginden cok zor dusermis canimKendiliğinden düşme gibi birşey başına gelmemiş kürtaj olmuşsunben eğer öyle ise belki vücut atar diye kendimi kandırıyordum
Off ya offfKese her gun buyudugu icin kendiliginden cok zor dusermis canim
Bazilari dusuyomus kendiliginden ama benim dusmemisti doktorum dusse duserdi zaten dedi bekletirsek rahimde yapisikliga vs.neden olur dedi iki doktor da ayni seyi soyledi ama kurtajdan da korkulacak bisey yok agri aci cekmiyosunOff ya offf2000 geçti beta ne bileyim yazmış bazı sitelere arkadaşlar kendiğinden düşmesini bekledim düştü diye bende umıt etmiştim
Şu anda çok agrıö var belim ve kasığım ağrıyor keşke kendi düşse ama adet oluyorum gibi ağırlarım varBazilari dusuyomus kendiliginden ama benim dusmemisti doktorum dusse duserdi zaten dedi bekletirsek rahimde yapisikliga vs.neden olur dedi iki doktor da ayni seyi soyledi ama kurtajdan da korkulacak bisey yok agri aci cekmiyosun
Kendisi düşse bile kürtaj olmanız gerekiyor. Umarım daha fazla vakit kaybetmeden doktora gitmişsinizdir.Şu anda çok agrıö var belim ve kasığım ağrıyor keşke kendi düşse ama adet oluyorum gibi ağırlarım var
Ben de boş gebelik geçirdim ve düzensiz artıyordu beta hcg kahverengi lekelenmelerim vardı tabi ilk başta boş olduğunu bilmediğimiz için ilaçlarla kanamayı durduyordukKendiliğinden düşme gibi birşey başına gelmemiş kürtaj olmuşsunben eğer öyle ise belki vücut atar diye kendimi kandırıyordum
Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin içinBen de boş gebelik geçirdim ve düzensiz artıyordu beta hcg kahverengi lekelenmelerim vardı tabi ilk başta boş olduğunu bilmediğimiz için ilaçlarla kanamayı durduyorduk
En son 8 haftalık olduğun da bebek görünmediği için ilaçları birakyorsunuz Dr muz ve 1 hafta müddet verdi eğer kendiliğinden düşerse kürtaj olmayabilirdi dedi zaten 2 -3 gün içerisinde düştü ve kürtaj olmadım ki beta hcg 7000 kere çıkmıştı ve kese avuç içi büyüklüğünde idi
Bugün gittim doktora kürtaj düşüncesiyle ama doktor bebeği ve kalp atışını duydu ben şokKendisi düşse bile kürtaj olmanız gerekiyor. Umarım daha fazla vakit kaybetmeden doktora gitmişsinizdir.
aa ne güzel bir haber, Allahtan ümit kesilmez bence inşallah sağlıkla devamı gelir.Bugün gittim doktora kürtaj düşüncesiyle ama doktor bebeği ve kalp atışını duydu ben şokşu anda problem Yok dedi ama korkum beta düzenli artmıyor kese bebek kalp atışı var ama beta az artıyor
İnşallah canım resmen mucize oldu ben kürtaj tarihi için gittim yolk saç keseyi bebişi ve kalp atışını duydum tabi o psikolojiyle ağladım sinirim bozuldu hocam eminmisiniz dedimaa ne güzel bir haber, Allahtan ümit kesilmez bence inşallah sağlıkla devamı gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?