- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #9.581
alkisalkisalkisalkisalkisalkis bacım sende olmasan
vallahi bacım ne kadar haklısın çok pimpirikliyiz aman ben çok soğuk yerlerde emekliyor hasta olacak diye diye hasta ettim çocuğuu doktorda diyor kaç kat giydirmişin çocuğu 1 adetini giydirma artık bend e3 çıt çıtlı giydirince adam çok dikkat etmekte bazen iyi olmuyor dedi ve haklı bende rahat bir hatun olmak istiyorum yemezse yemesin ağlarsa ağlasın vs böyle kadınlar çok laelaelaelaelae
inanmıyorum sana demek hedayelerim başkasına gittiklava:alsana artık puanında kalmamıştır senin dikkat etsene bacım biraz senağlama
hani benim simitlerim ilsu ,
hani benim pembe papuçlarım ,
uçurtmam tellere takıldı
hani benim hediyelerim zemuszemus
canlarım benim yaaa
yoktum bir kaç gündür
nasılda özledim sizi
yaprakım mavişim için söyliyecek
bi şey bulamıyorum artık
mailde de yazmaya çalıştım ama
kelimeler yetersiz inan ki
kızlarrr saat 12 yi geçti
benim kafa basmaz şimdi ama
hediyeişini bi çözeyim
görürsünüz siz
pinti kaynana haaaa
ayıp ayıp
nankörsünüz siz
azı beğenmeyen çoğu hiç bulamaz
akıllım
yarın doruğun 40 ı kızlar
yarın gelemem ama
ilk fırsatta burdayım
Merhaba kızlar, 8 haftalık hamileyim ama dr um henüz kalp atışlarını duyamadı, kan değerlerim de 2800 bu haftaya göre düşük salı günü büyük ihtimalle sonlandırılacak, öncelikle ilaç koymayı deneriz olmazsa kürtaj yaparız dedi dr'um içinizde böyle ilaçla düşük yapan var mı sonucunda neler oluyor. Çok kanama vb tehlikesini biliyormusunuz.
canım çok geçmiş olsun. moralini bozma.
bizler de aynı yollardan geçtik ve çoğumuz tekrar hamile kalıp doğum bile yaptık.
ben kürtaj olmadım canım. narkoz fobisi var bende o yüzden düşmesini bekledim. ve 1 hafta çok ağrı ve kanama oldu. 10 günde tamamen temizlendi. ilaç da kullandım kanamayı hızlandırsın diye. çünkü kanama azdı ve düşüğün tamamlanması uzun sürerdi. dr u aradık ve bir ilaç önerdi. burdan yazmıyayım şimdi. ama merak edersen özel mesaj olarak yazarım ve dr una sorup öyle kullanırsın. çok aşırı kanama olmuyor ama az da değil yani. ama bence kürtaj ol. şimdiki aklım olsa ben öyle yapardım. o kadar eziyete gerek yok yani. ama kürtajı da çok güvendiğin bir doktorla ve güvendiğin bir hastanede ol. bak bu sayfada cimbomlu arkadaşımız kasap gibi bir doktorun kürtajı sonucu halen uğraşıp duruyor. aman dikkat et canım yasakkelime
canım çok sağol ya,
üfff nasıl koruyacaz bu hastalıklardan bebişlerimizi bilmiyorum. şimdi bi de önümüz kış yani kara kara düşünüyorum. çok çabuk hasta oluyorlar. çok dikkat etmemiz ve korumamız lazım.
bu idrar yolu enfeksiyonu da genelde kız bebişlerde görülüyor. onların genital organları dışkı bulaşmaya çok müsait. aslında çok dikkat ediyorum temizliğine, kaka yaptığında da bekletmeden hemen değiştiriyorum. gece uyku esnasında falan yaptığı bir sırada buşaltı sanırım. doktor da sonuç hatalı olabilir falan diyor. benim de kafam karıştı açıkçası. moralim de bozuluyor. bir temizlense çok rahatlıyacam. inşallah etmizlenir tamamen.
seninkilere de çok geçmiş olsun canım. hava değişimlerinde oluyor böyle soğuk algınlıkları, kırıklık girip durumları. bizler de bile oluyor ki onların bağışıklıkları çok daha zayıf. hayata uyum sağlamaya çalışıyorlar daha.
maşallah kiloları da iyi seninkilerin. benim kız biraz zayıf. en son 2 hafta kadar önce 6600 gr dı. yani hastalıklardan sanırım çok kilo alammıyor. ama iştahının da maşallah var yani.
ama sağlıklı olsun da kilodan da vazgeçtşm artık.
sizin de 6. ayınız hayırlı olsun canım. 66. yıllarını da görmek nasip olur inşallah.
benimki de geçtiğimiz pazar 5. ayını doldurdu. Allah hepsine sağlık, sıhhat ve uzun ömür versin, analı babalı büyüsünler, hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.:Saruboceq:
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, kürtaj açıkçası beni korkutuyor, kardeşimin eşinin de başınada geldi bu durum ,vakum ile kürtaj yapmışlar acısız olduğunu söyledi, ben tüp bebek tedavisi görerek hamile kalmıştım bu yüzden açıkçası benim için yeniden hamile kalabilmek çok önemli bunu riske atmayacak bir şekilde bu işi sonlandırmak isitiyorum.
cnm çok dikkat etmek gerek herkes girip çocuklar sevimli olunca herkes almak istiyor işte sorun oluyor mikrop geçiyor hele bende birini alsam ötekini kapıyolar
annemin tarafı çocukları yiyecek benim kocada iş yüzünden seyhatte annemde kalıyom sık sıkk
cnm sizin daha zor gecede alt açınca uyumuyor çocuklar ama kızlardada hasas konularrr
bak ne oldu....inş.geçerrrr çok uzamaz cnm biz çok bakıyoruz ondan millet salmış çayıra durumda ....
benim ömerim iri cnm yaa yiyorda boyuda iyi .....alişimde çok yiyior ama yakıyorrr
aman kilo bişeye yaramıyor sağlıklı olsunlarrr....
güzel dileklerin içins sağol cnm
çok çok geçmiş olsun rabbim şifanızı versin öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?