Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

yok canım ya biz öyle olamayız, istesek de olamayız ama nedense de hep bizim bebişler hasta olur. o dikkat etmeyen hatunlarınki maşallah sapasağlam gürbüz gibi çocuklar oluyor. hani sakınan göze çöp batar lafı var ya tam bizim için söylenmiş bir laf olsa gerek :uhm:

inanmıyorum sana demek hedayelerim başkasına gitti klava:alsana artık puanında kalmamıştır senin dikkat etsene bacım biraz senağlama

hani benim simitlerim ilsu ,
hani benim pembe papuçlarım ,
uçurtmam tellere takıldı
hani benim hediyelerim zemuszemus

ay evet ya
gitti iklim prensesin simitleri pabuçları
kaynanası gelse de simit alsa gelinine
kız diloş gel bak gelinin aç, bişey yemiyormuş
illa kaynanam gelsin simit alsın bana diyormuş delikafadulden

zeytincim diloş gelmemiş ya, ben de pek bir hevesle geçmiş okudum ama göremedim
geziyordur o şimdi, hava da güzel ya.
gez bakalım gez, bizim yerimize de gez

canlarım benim yaaa
yoktum bir kaç gündür
nasılda özledim sizi
yaprakım mavişim için söyliyecek
bi şey bulamıyorum artık
mailde de yazmaya çalıştım ama
kelimeler yetersiz inan ki
kızlarrr saat 12 yi geçti
benim kafa basmaz şimdi ama
hediyeişini bi çözeyim
görürsünüz siz
pinti kaynana haaaa
ayıp ayıp
nankörsünüz siz
azı beğenmeyen çoğu hiç bulamaz
akıllım
yarın doruğun 40 ı kızlar
yarın gelemem ama
ilk fırsatta burdayım

ay canım benim ya,
gelmesen de varlığın hissediliyor. ama sensiz de olmuyor buralar tatlım ya.

pintisin kızım yalan mı,
kedicikleri kondurmuşun kendine hani gelinine :sm_confused:

demek doruk paşanın 40 ı çıkıyor yarın.
mevlüt falan yapıcakmısınız diloş.
Allah uzun ömür versin hepsine. 40. yaşlarını da kutlamak nasip olur inşallah.
bak işine sen diloşum ,ama yorma kendini anladın sen onu :içelim:

iklimsu canım, dünürün kedileri almış ama gelinine bi simit almamış.
ondan hayır yok bari ben alayım kızıma simit dedim. boş boş yemesin diye de peynir aldım yanına. seninki peynir yemeye falan başladı ya artık hani yesin diye :roflol::roflol:
gelmiştir umarım. bakıcam şimdi ilsu gibi yanlışlıkla başkasına göndermiyeyim de valla yine aynı kişiye gittiyse geri istiycem yok öyle bedevadan hediye delikafadulden
çay kahve falan da gönderecektim de açık çaya puanım yetiyor o da bitmiş. diğerlerine de yetmedi zaten. neyse puan topladıkça yollarım yine.

dünüründe puan çok o da tulum, patik falan göndersin.
bizlere de birer pembiş laptop, çanta, gece elbisesi, cep tel falan
gönder kız diloş, ay iyice dilenci gibi hissettim birden kendimi.
bir taraftan veriyorum diğer taraftan da istiyorum :roflol::roflol:

oh neyse gelmiş kızımın simitiyle peyniri,
afiyetle yesin cokacimcoook
cimri kaynanasına da kapak olsun lülülülülülü

Merhaba kızlar, 8 haftalık hamileyim ama dr um henüz kalp atışlarını duyamadı, kan değerlerim de 2800 bu haftaya göre düşük salı günü büyük ihtimalle sonlandırılacak, öncelikle ilaç koymayı deneriz olmazsa kürtaj yaparız dedi dr'um içinizde böyle ilaçla düşük yapan var mı sonucunda neler oluyor. Çok kanama vb tehlikesini biliyormusunuz.

canım çok geçmiş olsun. moralini bozma.
bizler de aynı yollardan geçtik ve çoğumuz tekrar hamile kalıp doğum bile yaptık.
ben kürtaj olmadım canım. narkoz fobisi var bende o yüzden düşmesini bekledim. ve 1 hafta çok ağrı ve kanama oldu. 10 günde tamamen temizlendi. ilaç da kullandım kanamayı hızlandırsın diye. çünkü kanama azdı ve düşüğün tamamlanması uzun sürerdi. dr u aradık ve bir ilaç önerdi. burdan yazmıyayım şimdi. ama merak edersen özel mesaj olarak yazarım ve dr una sorup öyle kullanırsın. çok aşırı kanama olmuyor ama az da değil yani. ama bence kürtaj ol. şimdiki aklım olsa ben öyle yapardım. o kadar eziyete gerek yok yani. ama kürtajı da çok güvendiğin bir doktorla ve güvendiğin bir hastanede ol. bak bu sayfada cimbomlu arkadaşımız kasap gibi bir doktorun kürtajı sonucu halen uğraşıp duruyor. aman dikkat et canım yasakkelime

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, kürtaj açıkçası beni korkutuyor, kardeşimin eşinin de başınada geldi bu durum ,vakum ile kürtaj yapmışlar acısız olduğunu söyledi, ben tüp bebek tedavisi görerek hamile kalmıştım bu yüzden açıkçası benim için yeniden hamile kalabilmek çok önemli bunu riske atmayacak bir şekilde bu işi sonlandırmak isitiyorum.

cnm çok dikkat etmek gerek herkes girip çocuklar sevimli olunca herkes almak istiyor işte sorun oluyor mikrop geçiyor hele bende birini alsam ötekini kapıyolar
annemin tarafı çocukları yiyecek benim kocada iş yüzünden seyhatte annemde kalıyom sık sıkk

cnm sizin daha zor gecede alt açınca uyumuyor çocuklar ama kızlardada hasas konularrr
bak ne oldu....inş.geçerrrr çok uzamaz cnm biz çok bakıyoruz ondan millet salmış çayıra durumda ....

benim ömerim iri cnm yaa yiyorda boyuda iyi .....alişimde çok yiyior ama yakıyorrr

aman kilo bişeye yaramıyor sağlıklı olsunlarrr....

güzel dileklerin içins sağol cnm

çok çok geçmiş olsun rabbim şifanızı versin öptümm

canım evet kürtaj çok hassas bir konu.
yani bu işin ehli biri yapmalı. tüp bebeği yapan dr un eminim bu konuda da uzmandır. ona yaptırabilirsin. ilaçla düşük yapmak da çok zor canım ya gerçekten yani kanama durumunu ayarlamak. yani Allah korusun çok kan kaybetme riski de var, tamamen düşmeyip parça kalması dırumunda yine kürtaj olma durumu var. yani onca acıyı çekiceksin, kanamadan halsiz kalacaksın sırf kürtaj olmıyayom diye ama parça kalması durumunda mecburen kürtaj olacaksın. yani iki ucu pis değnek.

inşallah tekrar hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın.

evet canım bebekler büyüyene kadar bu tip durumlara alışmamız gerekecek sanırım.

kız bebeklerde daha sık görülüyor evet. ben gece uyanırsam mutlaka bakıp gerek varsa değiştiriyorum. yani uyanmasından çekinmiyorum da ben herzaman uyanamıyorum yani o uyuduğunda gece ben de uyumak istiyorum çünkü gündüz zaten doğru dürüst uyumuyor e gece de uyumazsak halimşz ne olur.

seninkilerin maşallahı var canım. ikisi de tosun gibi. mevsim geçişlerinde böyle gribal vakalar oluyor malesef. ne kadar korusan da şapur şupur bizim milletimiz. nereye kadar saklayıp kaçırabilirsin ki. yani bu şekilde bağışıklık kazanacaklar.
Allah sağlıklı uzun ömür versin hepsine. Analı babalı büyüsünler inşallah.:Saruboceq:

iyi geceler
kızlar nasılsınız
ben iyiyim
kocamla nette görüşüyom bir uğrayayım yazayım size dedim
dilooşummm nasılsın canım

günaydın hatunlar nasılsınız kızlar ben iyiyim işteyim pazartesi sendromuuu yaşıyorum melekleriniz iyidir umarım
dilekkkk nerdesin canım yaaa seni merak ediyorum
görüşmek dileğiyle kızlar öpüldünüzzz

GÜnaydın kızlar

oy doruk paŞanın kırkıda ÇıkmıŞ masallah ya .ablalarına yetıŞtı artık.yakında sollar bızı zaten:)))
dılekcım msn ye gel bı konuŞalım son gelıŞmelerı merak edıyorum.

ıklımcım tasınma ne durumda tatlım yorgunluk hat safhadadır emınım bırde ıklımsu var tabı :)

yaprakcım ılayda nasıl oldu? ıdrar yolları ne alemde..ben bıras puan toplayım hepınıze gÖndereceĞım. DıloŞa o kedıyı ben gÖnderdım kıs:)) Çok tatlıar dımı

sınemcım gÜnaydın sana da erkenden sayfayı acıyorsun.ne var ne yok?

AlbÜmÜme 2 resım ekledım kıslar tuanayla benı .bakarsınız.

selam kızlar, nasılsınız.

ilsucum evet canım doktorumuz ilaç başlattı, antibiyotik.
hiç istemesem de ilaç içirmeyi mecburen, ilerlemesin hastalık diye içirmek zorundayız.
havalar da iyi bu ara daha sık yıkıyorum ama kış gelince ne olur bilemem. ıslak mendille temizlik benim de içime sinmiyor aslında ama her dakka da yıkayamayız ki.
elimden geldiğince dikkat ediyorum işte.
poşet idrarın hatalı olma durumu da varmış. bakalım bu ilacı da kullanalım durum ne olacak. inşallah geçer ya.

demek kedicikleri sen yolladın diloşa.
kız sen de bütün puanlarını bize hediye göndererek bitirdin valla.
çok cömert hatunsun alkisalkisalkis,
cimri hatunlara duyrulur kaydirigubbakcemile3

zeytinim gelmiş yine sabahın erken saatlerinde, açmış sayfayı. vefalı kız ya:1hug:

iklimsu nerelerde ya, iklim prenses iyileşmiştir inşallah. taşınma işlerini hızlandırdı herhalde. Allah yardımcısı olsun.
diloş halen doruk paşanın kırkını çıkarıyor sanırım.
40 uçurma gezmelerimi yapıyor acaba

ayyyy ne cadısın kısss yaprak
pes yaaaa
nasıl da gaza getirip dolduruşa getiriyorsun sayfayı
kıss ne cimrisi ne pinti
kriz var kızım yaaaa
dur daha sen ne gördün ki
hele şu hediye işini bi çözeyim görürsün sen
şimdi pc pek elime geçmiyor
çok talibi var
dalamadım bi nete doğru dürüst
mavişim nasıl oldu inş. ilaç şifası olur mavişimin
kurban olsun teyzesi bu yaşda bu kadar enfeksiyon yaaa
yüreğim daralıyor var yaaaa
diloş taşınma telaşındadır canım yaaaa
allahım kolaylık versin
oyyy ilsummm konuştuğumuz gibi işte herşey
ben yine de bilgi vericem sizlere
vefalı arkadaşım sinem kuş yaaaa
msn de yazmışsın yaa
çok iyiyim fıstıkım
doruklar hayatın doruklarındayım desem
ayıp etmem görmemişlik etmem di mi kızlar yaaa
yaprakcım mevlit 15 gün kadar sonra yapılacak cnm
kendi evlerinde şimdi bizdeler yaaa
bi de bi haber daha bekleniyor mevlit için
anladın sen onu
kocaman öpüldünüz güzeller prenseslerime iyi bakın
kafanızı kırarım valla haaaa

herkese mrb kızlar geçmişi okuyamadım yarın taşınıyoruz çok yorgunum umarım hepiniz çok iyisinizdir ben herhalde net bağlanana kadar gelemem hepinizi çok öpüyorum meleklerimide öpün yerime kendinize iyi bakın telden görüşürüz . beni unutmayın ve özleyin küserim sonra

iklimsu nasılsın canım yeni evin hayırlı uğurlu olsun
diloşşş bana cvp yazdın mı msn den bakıcam şimdi allah kimsenin kucağını göbüşünü boş bırakmasın canlarım
olanlarada sağlık mutluluk versin
ilu yaprak sizler nasılsınız dün öğleden sonra izin aldım giremedim sayfaya anca işlerimi toparladım burdayım
hepinizi çok öpüyorum canlarım kendinize ve meleklerinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…