• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik olabilir mi

sanki 1 hafta arayla ayni gibi
senin SAT 14 haziran 29 Haziran hcg 10000
benim SAT 8 Haziran 21 Haziran Hcg 10935
1 hafta arayla degerlerimiz ayni gibi :)
pardon29 temmuz 100
Evet şimdi farkettim sen hiç gitmedin mi doktora
bu arada 21 ve 29 haziran olan temmuz olacakti :) hayir ya daha once 11 w kalbi durmustu.. ve simdi hic eski gebeligimim belirtileri yok sanki olumsuz bisey duyacak gibi hissediyorum korkuyorum

pardon29 temmuz 100

bu arada 21 ve 29 haziran olan temmuz olacakti :) hayir ya daha once 11 w kalbi durmustu.. ve simdi hic eski gebeligimim belirtileri yok sanki olumsuz bisey duyacak gibi hissediyorum korkuyorum
İlk gebelik mi seninde
Bende çok korkuyorum ama korkumuz yersiz inşallah herşey yolunda

Merhaba hanımlar
10 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve çok mutlu oldum çünkü istiyordum.
Son adet tarihim 14 haziran
6 haftalık gibi görünüyor ama 2 dr.a muayene olmama rağmen net bişey öğrenemedim.Son kontrol dündü beta hcg 10,000 di.
Vajinal usg ile de keseyi gördük 14mm ama bebek yok:KK43:
Dr biraz daha bekleyelim haftaya tekrar gelin dedi.Boş gebelik olabilir mi diye sordum ama cevap alamadım..
Bi süre gitmemeyi düşünüyorum gerçekten yıprandım çünkü evham mı yapıyorum bilemedim ama hiç aklımdan çıkmıyor hayal bile kuramıyorum endişe etmekten:KK43:

14mm lik kesede görünmemesi normal.benim 19mm iken görünmemişti,ertesi hafta gittik hem bebeği hem kalp atışını gördük şükür.hic moralini bozma haftaya git görürsün büyük ihtimalle.

14mm lik kesede görünmemesi normal.benim 19mm iken görünmemişti,ertesi hafta gittik hem bebeği hem kalp atışını gördük şükür.hic moralini bozma haftaya git görürsün büyük ihtimalle.
Böyle yorumlar okuyunca rahatlıyorum çok teşekkür ederim inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız tabi bizde öyle :)
10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum biraz daha büyür görürüz inşallah kalp atışını diye düşünüyorum

11 haftalıkken mi kalbi durdu yani
İnşallah sağlıkla doğururuz
Yalnız neden hiç gitmedin doktora merak etmiyor musun
korkuyorum gercekten bu degisik bi psikoloji daha once yasadiklarim korkutuyo ama cok da merak ediyorum napiyo nasil gorsem istiyorum yalnizca olumsuz bisey duyarim diye bi anda korku basiyo gidemiyorum

korkuyorum gercekten bu degisik bi psikoloji daha once yasadiklarim korkutuyo ama cok da merak ediyorum napiyo nasil gorsem istiyorum yalnizca olumsuz bisey duyarim diye bi anda korku basiyo gidemiyorum
Bende erkenci davrandım sanırım 2 doktor değiştirdim 3 kez muayene oldum 1 haftada şimdi bıraktım artık kendi haline bırakmak stres yapmamak en doğrusu
Benim durumum biraz sıkıntılı ondan endişeliyim

Bende erkenci davrandım sanırım 2 doktor değiştirdim 3 kez muayene oldum 1 haftada şimdi bıraktım artık kendi haline bırakmak stres yapmamak en doğrusu
Benim durumum biraz sıkıntılı ondan endişeliyim
endise etme bitanem Allah herseyin hayirlisini nasip etsin uzme kendini kafani dagit.. benim tek takildigim nokta hic belirtimin olmamasi bu sanki bana olumsiz bi durum gibi geliyo ama belki de yaniliyoruzdur bekleyelim bakalim kuzum..

endise etme bitanem Allah herseyin hayirlisini nasip etsin uzme kendini kafani dagit.. benim tek takildigim nokta hic belirtimin olmamasi bu sanki bana olumsiz bi durum gibi geliyo ama belki de yaniliyoruzdur bekleyelim bakalim kuzum..
Hiç mi belirtin yok yani haftalardır

son adet 8 haziran 7+3 ama benim hesabima gore doktorda ne nasil cikar bilmiyorum...
Doktor bana kaç haftalık olduğunu bile söylemedi kese zor göründü kalp atışı yoktu falan
Ultrason da farklı çıkıyormuş zaten
Aslında gidersen kese ve kalp atışını görebilirsin epey büyümüş senin ki
Bence en doğrusunu yaptın Annem çok kızdı bana alttan muayene oldum diye ne diye bu kadar muayene oluyorsun hiç doğru değil yaptığın dedi
Sende 1 hafta bekle sonra git bence

arada sirada gaz siskinlik oluyo ama cok nadir .. hani gebesim ayaklarini usutme derler benim ayaklarim aksama kadar klimanin altimda yine bisi yok gaz sanci
Gaz,şişkinlik bende var göğüs ağrısı epey azaldı benim de mide bulantısı var ara ara hep değil
Yani herkes belirti yaşayacak diye bişey yok son bi kaç gündür bende daha yoğun oldu mesela önceden daha azdı ama geçer yani

Back
X