Boş gebelik olabilir mi

Mstfuzmnendm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2019
6
4
1
35
Uzun süredir cocuk istiyoruz aşılama yaptik olmadi tüp bebek yapacaktık hsg filmi çekildim o ay hamile olduğumu öğrendim tam sevindim derken bos gebelik yorumları gordum onda da beta hcg artıyormuş ne olur yardim edin değerlerimi yaziyorum doktor randevum var yarin sabrım gelmedi sizden yardim almak istiyorum adete 4 gun kala 64.3 Iki gun sonra 180. Iki gun sonra 457 iki gun sonra 1027 bugun verdim 2230 cıktı erken ögrendigim icin doktor çağırmadı sizce nasil kızlar

Çok Çok iyi canım benim değerin güzel artmış boş gebelik olsa böyle artmaz için rahat olsun
Ya biliyorum herkes cok istiyor anne olmayı ben de çok istiyorum elimde olmadan sayfada yorumları okudum ve uykularım kaçtı ben okumadan once bilmiyordum öyle bise şimdi rüyama giriyor eşimde öğrendi üzülmek istemiyoruz baktim Orada da değer artıyormuş sonra kendi kendine düşüyor muş kolum delik deşik oldu ama hiç önemli değil doktor da once dedi cuma sonra dedi haftasonu içim içimi yiyor sizce bos gebelikte böyle artar mi

Canım boş gebelikte değer bu kadar artmaz en fazla 300 olur seninki binleri geçmiş

Benim değerim en son 6000 kusurlerde ve hergun iki katı artıyordu. Ona rağmen boş gebelik oldu arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…