BENİM GİBİ BU DURUMU YAŞAYAN ARKADAŞLAR LÜTFEN CEVAP VEREBİLİR MİSİNİ
Sevgitek merhabalar
Burada yazan bütün yorumları okudum.
Son adet tarihim 20 Mart ( 6 gün kadar sürdü )
12 nisanda gebelik testinde çift çizgiyi gördüm.
17 nisanda kan tahlili verdim. 112 Beta Hcg
28 nisanda ilk ultrasona girdiğimde bebeğin 4 haftalık olduğunu söyledi doktor. ( özel hastanede muayene oldum )
Daha sonrasında doktor muayenem olmadı taki 11 Mayıs Perşembe gününe kadar.
11 mayısta devlet hastanesinde doktora gittiğimde kesemin düzensiz olduğunu ve bebeğin kalp atışının olmadığını söyledi doktor.
Benim hesaplamalarıma göre ben 7+4 haftalık hamileyim ama doktor kesenin 5 haftalık bir kese olduğunu ve kesenin yamuk olduğunu içinde bebeği göremediğini söyledi. 1 hafta sonra tekrar gelmeni söyledi.
Devlet hastanesi doktoru ile yetinmek istemedim ve o hastaneden çıkıp, özel hastaneye gittim ve orada da aynı şeyleri duydum. 1 hafta sonra tekrar geldiğinde aç gel, aynı sonucu alırsak kürtaja aşırım seni dedi.
Dünden bu zamana dünyam başıma yıkılmış gibi okumadık yorum, izlemedik video bırakmadım. Ve bu sayfada seni ve diğer arkadaşları gördüm.
Geç döllenme, yolk sac vs. Gibi şeyler okudum.
Sonra bugün 12 Mayıs Cuma günü sabah Acıbadem hastanesinde başka bir doktora gittim. O doktorda diğer doktorların aynısı söyledi fakat diğerlerinden tek farklı olarak geç döllenme olabilir dedi. %50 şansın var dedi. Diğer doktorlar %3 bir ihtimal demişti.
Şimdi buraya en son gittiğim doktorun ultrason görüntüsünü atacağım. Yolk sac varmı yok mu bunj anlayabilir miyiz. Belki bebeğim geriden geliyordur belki geç tutunmuştur bana, böyle umut etmek istiyorum.