- 10 Haziran 2022
- 557
- 378
- 23
canim ne yaptın gittin miHaklısınız. Yarın gideceğim inşallah bakalım ne diyecek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim ne yaptın gittin miHaklısınız. Yarın gideceğim inşallah bakalım ne diyecek.
Evet gittim. Ve boş gebelik kesinleşti kürtaj oldum.canim ne yaptın gittin mi
gecmis olsun rabbim sabur versın insallah en kısa sürede sağlıklı bı gebeliğin olurEvet gittim. Ve boş gebelik kesinleşti kürtaj oldum.
Cok gecmis olsun. Kürtaji devlettemi oldunuz özeldemiEvet gittim. Ve boş gebelik kesinleşti kürtaj oldum.
Çok teşekkür ederim. O süreçte biraz üzüldüm ve yıprandım ama sonrasında hayırlısı böyleymiş demekki dedim. bir kez adet gördüm ve tekrar hamile olduğumu öğrendim ,bebeğimi bekliyorum inşallah sağlıkla hayırla kucağımıza almak nasip olur.gecmis olsun rabbim sabur versın insallah en kısa sürede sağlıklı bı gebeliğin olur
Çok teşekkür ederimCok gecmis olsun. Kürtaji devlettemi oldunuz özeldemi
Cok gecmis olsun bende size yazdiktan snra 2 kez bos gebelikten kurtaj oldum hem devlette hem ozelde 2 ay araylaÇok teşekkür ederimözelde hem normal hem alttan ultrason ile tekrar muayene oldum ve boş olduğu kesinleşince devlet hastanesinde kürtaj oldum.
Çok teşekkür ederimCok gecmis olsun. Kürtaji devlettemi oldunuz özeldemi
Size de çok geçmiş olsun doktorunuz bi şey söyledi mi tekrarlaması hakkında.Cok gecmis olsun bende size yazdiktan snra 2 kez bos gebelikten kurtaj oldum hem devlette hem ozelde 2 ay arayla![]()
En sonki kurtajimi subat ayinda olmustum. Simdi tekrar hamileyim daha cok yeni ve bos degil cok sukur. Doktor test falan hic bse istemedi. Ama hamile kaldigim an dusuk dozlu kan sulandirici hap kullanmaya basladim. Omu işe yaradi artk bilmiorm. Sizde durumlar nasl suanÇok teşekkür ederimözelde hem normal hem alttan ultrason ile tekrar muayene oldum ve boş olduğu kesinleşince devlet hastanesinde küretaj oldum.
Size de çok geçmiş olsun doktorunuz bi şey söyledi mi tekrarlaması hakkında.
Maşallah hayırla kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Tabii etkisi olmuştur aksatmayın dikkat edin kolay geçer Allah’ın izniyle bu süreç. Ben de iyiyim çok şükür ama gebelik şekeri çıktı (şeker yüklemesi yapmadım şeker ölçüm cihazı ile takip ettik doktorumla) bir aydır da diyet yapıyorum ilk zamanlar bayağı zorlandım hem maddi hem manevi çünkü bayağı da stres oldum ama şimdi daha iyiyim çok şükür alıştığımı da hissediyorum zaten de az kaldı Allah’ın izniyle. Size de tavsiyem benim gibi geç kalmayın erkenden takip edin çok ciddi sonuçlar doğurabilecek önemli bir konuymuş Allah korudu da bebeğim etkilenmedi yükselmelerinden.En sonki kurtajimi subat ayinda olmustum. Simdi tekrar hamileyim daha cok yeni ve bos degil cok sukur. Doktor test falan hic bse istemedi. Ama hamile kaldigim an dusuk dozlu kan sulandirici hap kullanmaya basladim. Omu işe yaradi artk bilmiorm. Sizde durumlar nasl suan
Şuan ne kadarlik hamilesiniz. Bide gebelik şekeri kendini belli ediyormu belirtileri nelerdiMaşallah hayırla kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Tabii etkisi olmuştur aksatmayın dikkat edin kolay geçer Allah’ın izniyle bu süreç. Ben de iyiyim çok şükür ama gebelik şekeri çıktı (şeker yüklemesi yapmadım şeker ölçüm cihazı ile takip ettik doktorumla) bir aydır da diyet yapıyorum ilk zamanlar bayağı zorlandım hem maddi hem manevi çünkü bayağı da stres oldum ama şimdi daha iyiyim çok şükür alıştığımı da hissediyorum zaten de az kaldı Allah’ın izniyle. Size de tavsiyem benim gibi geç kalmayın erkenden takip edin çok ciddi sonuçlar doğurabilecek önemli bir konuymuş Allah korudu da bebeğim etkilenmedi yükselmelerinden.