boş gebelik olabilir mi :(

akaraduman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
4
1
3
39
merhaba
23 aralıkda ilk kan testimi yaptırdım.beta hgc ilk degerim 135.00

31 aralık 935,00
2 ocak 750,00
3ocak 945,00
6ocak 1050.00

sızce bu degerler nasıl.ıkı doktora gıttım.beta hcg degerlerın normal artmıyor dedı.cok az artıyormus.bos gebelık olabılır dıyolar.sızce nasıl.cevremdekıler bekle dıyor.kese gorundu.tekrra kontrole ggıtcem ama umutlı konusmadı doktor.sızlerde tecrubelı olanlar yorumlayabılır mı

Allah yardımcın olsun banada önce dış sonra boş dediler benimde değerlerim düzenli katlanmıyordu. dün en son kese içinde bebeği gördük 7. haftada ama şimdide kalp duyamadık dediler beklicez dediler 3 haftadır canıma ot tıkadılar. bi daha hamile kalırsam 8 haftalık olmadan kanamam olmadıkça hiç bir yere gitmicem. tavsiyem bekle acele etme bebeği görseler yok kalbiydi bilmemnesiydi diyorlar. ingilterede 12. haftaya kadar ultrason yapılmıyor ve o haftaya kadar boş gebeliklerini anlamıyor kadınlar. 8.haftada herşey kesinleşiyor acele etme bol dua et yoksa benim gibi kafayı yersin oturur hergün ağlarsın. veren Allah alanda o sabretcez azcık başka hiç bir çaremiz yok malesef

bende erken gıttgıme pısman oldum.her gıdısımde bır umıt cokz or oluyor.senınde kan degerlerın az mı atıyordu.benı dusunduren neden kan degerlerım az artıyor be vır keresınde dusdu kandegerım sonra cıkdı.
sımdı ıstersen alalım dıyolar ama ben acele davranmak ıstemıyorum

Kanama ya da siddetli agrin olmadikca bekle arkadasim. Girme kurtaja. Kan degerlerin duzgun artmamis. Sorun cikmaz insallah. Hep ayni yerde mi yapildi kan testlerin? Farkli yerlerde yapildiysa o da fark ettirir.
Ben hep 1 kez kan verdim gebeliklerim de. Sonra ultrasona gittim. Ikinci kez hic baktirmadim. O nedenle de rahattim. Bence de ilk kandan sonra, sorun olmadikca bir daha kan baktirmamak en guzeli.

imkanın varsa bir hafta bekleyip başka bir doktora görün benim 540 la başladı 2 günde bir ölçüldü önce 700lü bişi oldu 2 gün sonra 1000lerde oldu en son 2500 gördük ilk doktorum keseyi görmedi dış gebelik dedi sonra başka doktora gittim keseyi gördü ama çok küçüktü bebek yoktu bu hafta bebek gördük ama karından görmedi vajinalden bakınca gördü onuda kabus gibi 3 hafta şimdide kalp atışı yok 1 hafta bekle dediler ama progestanı kestii kan sulandırıcı iğne verdi şimdide . hala moralim çok bozuk kafam karışık ve hiç bir doktora güvenim kalmadı.sayılarının yavaş artması insülin direncinden bile olabiliyor bende öyle mesela. ama bazen düzgün gelişmeyen gebeliğinde işareti olabiliyor. çok zormuş annelik daha kucağına alamadan neler yaşıyorsun. Rabbim kaldıramayacağımız yükü vermesin

amin ınsallah hepımız hayırlı haberer alırız.gercekden cok zormus hamılelık anne olmak.
iki ayrı hastaneye gıttım.ıkısıde hemen hemen aynı seyler soyledı.kan degerlerı duzenlı artmıyormus.yarın tekrar gıtcem ınsallah ahyırlı haber alırım.merak ettıgım boyle kan degerı duzenlı artmayanların sonra duzelme oldu mu.yada bos gebelık gecırenler dogru teshıs mı.

boş gebelik kürtajı yaptıran var mı aranızda ya ben yaptırdım konuşmam gereken şeyler var beni anlayacak olan ancak bunu yaşayanlardır benimle özelden irtibata geçer misiniz

boş gebelik kürtajı yaptıran var mı aranızda ya ben yaptırdım konuşmam gereken şeyler var beni anlayacak olan ancak bunu yaşayanlardır benimle özelden irtibata geçer misiniz
Ben 1 yıl içinde iki kez boş gebelikten kurtaj oldum.. ikincisinde parca kalmis tekrar histeroskopi ameliyati oldum..şimdi üçüncü hamilelige korkuyorum..genetik testletimin sonucunu bekliyorum, umarım bir daha yaşamam. ..

çok geçmiş olsun gerçekten üzüldüm. doktorum bana dedi ki 6 ay bekle dedi. siz beklediniz mi bu süreyi yoksa bunun süreyle ilgisi yok mu bilemedim. birde adet olamadım ben 50 güne yaklaştı bu normal mi acaba doktora gittim 2 hafta daha olmazsan gel dedi. genetik sonucu çıkmadan yeniden düşünme böyle durumlarda doktor yönlendirme yapıyormuş demişti doktorum ikinci değilde 4 ten sonra riskliymiş senin 2 olması normal sanırım doktor öyle demişti bana .

Arkadaşlar merhaba..
Benim 22 kasımda 8 haftalık hamileliğim boş gebelik nedeni ile kürtaj ile sonlandırıldı.. Kürtaj sonrası hiç adet göremeden hamile kalmışım.. Rahimde parça kaldı heralde ondan adet olamıyorum diye korkarken, doktor keseyi gördü hamilesin dedi.. Çok şaşırdım.. Annem, eşim, kayınvalidem dahil henüz kimseye birşey söyleyemiyorum çünkü aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.. Allahım inş hayırlısıysa bu sefer bebişimin kalp atışlarını duymayı nasip eder, onu sağlıkla kucağıma alabilirim.. Doktorum 2 hafta sonra gel, kalp atışlarına bakalım dedi.. Nolur dua edin.. Allahım isteyen herkese de nasip etsin inş..

CANIM YA ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA inşallah olmaz yine boş gebelik sağlıkla al kucağına bebeğini. ben test yaptırdım hamile değilim kesin parça kaldı diye ben de korktum ama beta hcg düşüyo yavaş yavaş dedi doktor bekleyelim dedi eğer olmazsam yeniden kürtaja alçaklar beni hayırlısı Allah o günleri yeniden yaşatmasın inşallah hiç kimseye. tebrik ederim ama akıl vermek olarak algılamazsan eşinle kesinlikle paylaş çünkü eşim bana çok destek olmuştu sana da olacaktır .

selam cnm mesajın için teşekkürler.. inş rahimde parça yoktur ve yeniden operasyona gerek kalmaz.. çünkü hepimiz yaşadık ne kdr zor biliyoruz.. ben de parça kaldı ya da hormonlarda sorun var diye gitmiştim sürprizle karşılaştım.. eşim bebeği çok istiyor ama yine boş olursa çok heveslenip üzülür diye söyleyemiyorum.. 2 hafta sonra öyle ya da böyle drm netleşince paylaşacağım tabiki de.. allahım hayırlısı neyse onu versin diyorum

Kızlar ben de 22 Ocak Perşembe günü safra keseme baktırmak için ultrason çektirirken dr keseyi gördü. Malesef sat tarihimi hatırlayamıyorum. Muhtemelen 5-6 haftaık gebesin ama fetus görünmüyor kan tahlili yaptır ve jinekoloğa görün dedi. Aynı gün test yaptırdım sonuç 18,735 çıktı evde idrar tahlili de yaptım. (sırf o çift çizgiyi görmek için:) ondada hemen çok koyu belirdi iki çizgide. Ertesi gün jinekoloğa gittim ve alttan baktı. Sat tarihimi hatırlamadığım için ultrasona göre 6 haftalık ama kese boş dedi dr. Bir hafta sonra tekrar tahlil yaptır değer yükseliyorsa bekleriz sabitse veya düşük çıkarsa kürtaj gerekiyor dedi. 1 Şubatta tekrar gitmeyi düşünüyorum ama bu arada çok tedirginim. 6 Yaşında bir kızım var. Geçen sene bu zamanlar bir düşük yaptım. Bu kadar yüksek değer olup da boş gebelik olma ihtimali nedir. Tecrübesi olan var mı aranızda? Bu arada kese boyutu (doğru yere baktıysam tabi) 16mm sanırım

Banda senin gibi dediler bos ver biseler olmaz Bol dua et inş üzülme bekle

Arkadaşlar selam.. Ben de perşembe günü doktora gidicem.. Bi yandan bi an evvel gitmek istiyorum ama bi yandan da ya yine boşsa diye korkuyorum gidesim gelmiyor.. Tabiki allahım hayırlısı ne ise onu versin ama bu psikoloji çok çok zor..

arkadaşlar selam
dha önce yazdığım gibi 22 kasımda boş gebelikten operasyon geçirmiştim hiç regl olamadan yeniden hamile kalmışım.. yine boş olucak diye çok korktum ama bugün 6+4 de kalp atışını duyduk şükürler olsun lütfen dua edin, nazar değmesin vee allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin

23 ocakta kan testi sonucum 18735 çıkmıştı 6 haftalık ama fetus görünmüyor dediler. 2 hafta bekledim. Salı günü tekrar kan testi yaptırdım 66573 çıktı bugün doktora gideceğim. Çok gerginim. Boş gebelikte değer bu kadar artar mı merak ettim. Resmen nefesim kesiliyor heyecandan. İnşallah boş demez yine... (

selam geç yumurtlama olmuş olabilir.. içini ferah tut bebişin ordaysa onu strese sokma :) inş ii hbrlerini bekliyoruz!

Şükürler olsun gördüm bebeğimi. Hatta kalp atışını bile dinletti doktorum. Aslında ilk girdiğimde de ultrasonda silik de olsa görünüyormuş bebek. Diğer doktor görememiş. Boşu boşuna 2 hafta gerildim o kadar. Neyse Allah'a şükür şuna sıkıntısız bir gebelik yaşıyorum 8+5 bugün. Mart'ın ilk haftası kontrol var. Allah'ım her isteyene yaşatsın bu duyguyu. Desteğiniz için çok teşekkürler kızlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…