- 8 Ocak 2015
- 4
- 1
- 3
- 39
- Konu Sahibi akaraduman
-
Ben 1 yıl içinde iki kez boş gebelikten kurtaj oldum.. ikincisinde parca kalmis tekrar histeroskopi ameliyati oldum..şimdi üçüncü hamilelige korkuyorum..genetik testletimin sonucunu bekliyorum, umarım bir daha yaşamam. ..boş gebelik kürtajı yaptıran var mı aranızda ya ben yaptırdım konuşmam gereken şeyler var beni anlayacak olan ancak bunu yaşayanlardır benimle özelden irtibata geçer misiniz
çok geçmiş olsun gerçekten üzüldüm. doktorum bana dedi ki 6 ay bekle dedi. siz beklediniz mi bu süreyi yoksa bunun süreyle ilgisi yok mu bilemedim. birde adet olamadım ben 50 güne yaklaştı bu normal mi acaba doktora gittim 2 hafta daha olmazsan gel dedi. genetik sonucu çıkmadan yeniden düşünme böyle durumlarda doktor yönlendirme yapıyormuş demişti doktorum ikinci değilde 4 ten sonra riskliymiş senin 2 olması normal sanırım doktor öyle demişti bana .Ben 1 yıl içinde iki kez boş gebelikten kurtaj oldum.. ikincisinde parca kalmis tekrar histeroskopi ameliyati oldum..şimdi üçüncü hamilelige korkuyorum..genetik testletimin sonucunu bekliyorum, umarım bir daha yaşamam. ..
CANIM YA ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA inşallah olmaz yine boş gebelik sağlıkla al kucağına bebeğini. ben test yaptırdım hamile değilim kesin parça kaldı diye ben de korktum ama beta hcg düşüyo yavaş yavaş dedi doktor bekleyelim dedi eğer olmazsam yeniden kürtaja alçaklar beni hayırlısı Allah o günleri yeniden yaşatmasın inşallah hiç kimseye. tebrik ederim ama akıl vermek olarak algılamazsan eşinle kesinlikle paylaş çünkü eşim bana çok destek olmuştu sana da olacaktır .Arkadaşlar merhaba..
Benim 22 kasımda 8 haftalık hamileliğim boş gebelik nedeni ile kürtaj ile sonlandırıldı.. Kürtaj sonrası hiç adet göremeden hamile kalmışım.. Rahimde parça kaldı heralde ondan adet olamıyorum diye korkarken, doktor keseyi gördü hamilesin dedi.. Çok şaşırdım.. Annem, eşim, kayınvalidem dahil henüz kimseye birşey söyleyemiyorum çünkü aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.. Allahım inş hayırlısıysa bu sefer bebişimin kalp atışlarını duymayı nasip eder, onu sağlıkla kucağıma alabilirim.. Doktorum 2 hafta sonra gel, kalp atışlarına bakalım dedi.. Nolur dua edin.. Allahım isteyen herkese de nasip etsin inş..
selam cnm mesajın için teşekkürler.. inş rahimde parça yoktur ve yeniden operasyona gerek kalmaz.. çünkü hepimiz yaşadık ne kdr zor biliyoruz.. ben de parça kaldı ya da hormonlarda sorun var diye gitmiştim sürprizle karşılaştım.. eşim bebeği çok istiyor ama yine boş olursa çok heveslenip üzülür diye söyleyemiyorum.. 2 hafta sonra öyle ya da böyle drm netleşince paylaşacağım tabiki de.. allahım hayırlısı neyse onu versin diyorumCANIM YA ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA inşallah olmaz yine boş gebelik sağlıkla al kucağına bebeğini. ben test yaptırdım hamile değilim kesin parça kaldı diye ben de korktum ama beta hcg düşüyo yavaş yavaş dedi doktor bekleyelim dedi eğer olmazsam yeniden kürtaja alçaklar beni hayırlısı Allah o günleri yeniden yaşatmasın inşallah hiç kimseye. tebrik ederim ama akıl vermek olarak algılamazsan eşinle kesinlikle paylaş çünkü eşim bana çok destek olmuştu sana da olacaktır .
Banda senin gibi dediler bos ver biseler olmaz Bol dua et inş üzülme bekleAllah yardımcın olsun banada önce dış sonra boş dediler benimde değerlerim düzenli katlanmıyordu. dün en son kese içinde bebeği gördük 7. haftada ama şimdide kalp duyamadık dediler beklicez dediler 3 haftadır canıma ot tıkadılar. bi daha hamile kalırsam 8 haftalık olmadan kanamam olmadıkça hiç bir yere gitmicem. tavsiyem bekle acele etme bebeği görseler yok kalbiydi bilmemnesiydi diyorlar. ingilterede 12. haftaya kadar ultrason yapılmıyor ve o haftaya kadar boş gebeliklerini anlamıyor kadınlar. 8.haftada herşey kesinleşiyor acele etme bol dua et yoksa benim gibi kafayı yersin oturur hergün ağlarsın. veren Allah alanda o sabretcez azcık başka hiç bir çaremiz yok malesef
selam geç yumurtlama olmuş olabilir.. içini ferah tut bebişin ordaysa onu strese sokma :) inş ii hbrlerini bekliyoruz!23 ocakta kan testi sonucum 18735 çıkmıştı 6 haftalık ama fetus görünmüyor dediler. 2 hafta bekledim. Salı günü tekrar kan testi yaptırdım 66573 çıktı bugün doktora gideceğim. Çok gerginim. Boş gebelikte değer bu kadar artar mı merak ettim. Resmen nefesim kesiliyor heyecandan. İnşallah boş demez yine...(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?