Boş gebelik olup sonradan embriyosu oluşan varmı?

vermidon

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
283
0
316
47
Ankara
arkadaşlar,soru biraz garip oldu ama bu saatte anca bu kadar...
bugün doktordaydım yine kesemizi gördük fakat embriyo hala yoktu,çoook geç döllenme olduğu için sata göre hesaplamadı doktor,ama normalde 5,5--6 haftalık kadar kesen dedi,ama embriyo yok,haftaya bakıp kürtaja alacak, acaba erkenmi,beklesekmi ...
sitede birkaç yerde okudum genelde sonradan gelişen olmamış,kürtaj olmuşlar...
böyle olupta sonradan embriyosu gelişen varmı acaba...:çok üzgünüm:

canım ben de aynı durumda sayılırım.daha birkaç gün öncesine kadar boş gebelik diyorlardı.hatta doktorum geçen pazartesi bu keseden birşey çıkmaz hemen kürtaj dedi.koekup çıktık ordan.başka doktora gittik.o bebeği gördü.ama tabi yeni oluştuğu için kalbi atmıyodu. gebelik kesesi de bebeğe göre çok büyük dedi.bu pazartesi yine çağırdı.eğer kalbi atarsa devam atmazsa alıcaz dedi.şuan seni o kadar iyi anlıyorum ki.böyle beklemek insanı mahvediyo.bence birkaç doktora git. benimde şimdi tek umudum geç döllenme olmuş olması.

ayrıca dün yaşlı bir doktora daha danıştım 8 haftaya kadar bekleyin hiçbir zararı olmaz dedi.moralim bozuk.diğer başlıklara da yazdım ama cevap alamadım. şimdi pazartesiyi bekliyorum.inşallah bebeklerimizin kalbi atar.

benim görümcem öyle oldu.kesesi oluştu ama bebek yoktu.
doktoru alıcaz haftaya dedi..
başka doktora gittiler.baktılarki bebecik orda.geç döllenme olmuş.
şimdi 24 haftalık hamile o da..

bence sekizinci haftaya kadar beklenmeli eğer kese hala boş görünüyorsa ondan sonra kürtaj olunacak bu kaçınılmaz son, bende yaşadım ilk gebeliğimde malesef sekizinci haftaya kadar bekledik ve kürtaj oldum çok etkilenmiştim bende çok üzülüp çok ağlamıştım ama yaşanacak şeyin önüne geçilemiyor malesef ama tekrar hamile kaldım ben çok şükür bu bebeğim sağlıklı Allah tamamına erdirirse martta doğum yapacağım inşallah darısı başınıza

birsüredir yoktum arkadaşlar yeni gördüm mesajlarınızı bugün doktora tekrar gittim kürtaj için fakat ikinci keseninde oluştuğunu gördük,birkaçgün sonra tekrar kontrolüm var,demekki acele etmemek gerekiyor,karmakarışık duygular içersindeyim...

vermidon sen tam olarak kaç haftalık hamilesin?Ben şu anda sata göre 6+6 günlük hamileyim.6+3 günlükken doktora gittim.Kese ve yolk sac kesesi göründü ama embriyo görünmedi.banada 15 gün bekleyelim dedi.Şu anda bende aynı duygular içerisindeyim.

bende klomen kullandım 1 ay hemen hamile kaldım.ama 1 ay günüm geçmesine 10 hafta görünüyor sata göre.hala bebek görülmedi.dr acilen kürtaj dedi veeee kürtaj oldum çok kötüyüm şimdi daha 2 gün oldu.1 oglum var ama bu bebeği çok istiyordum...

doktorum kese var ama bebek yok dedi anlayacağın dille cevizin kabuğu oluşmuş ama içi boş dedi.boş gebelik yani.çok kötüyüm moralim sıfırrrrr.

selam kızlar bende bu cumartesi doktora gittim.. kese oluşmuş ama bebek görünmüyor geç yumurtlamış olabilirsin dedi dr.. ve %50 ihtimalle olşabileceğini, oluşmazsa kürtaj olmam gerektiğini söyledi.. moralim çok bozuldu.. ama hayırlısı bakalım 9 kasımda tekrar randevu aldım.. bakalım sonuç ne olacak..siz aylar öncesinde yazmışsınız.. nedir son durum biraz umuda çok ihtiyacım var..

kızlar merhaba, uzun zaman olmuş bu konu hakkında yorum yapılmayalı ama sesimi duyan olur umarım. ben doktora gittim ve bana boş gebelik dedi kan değerim de öle çok artmadığı için gelişmeyecek bu bebk dedi alıcaz dedi. sizde hiç kan degerine bakarak yorum yapıldımı sua 6 haftadayım acaba beklesem oluşur mu?

kızlarrrrrr nolur duyun sesimii

malesef bende 2 defa hamile kaldim bos gebelikti fakat doktorum yanilmadi ilac verdi onunla dusurdum genede sen bilirsin renkli ultrasonda hersey net gorunuyo zaten kiii kan degerlerin dusukse zaten gelismez kurtaj bile olasan kendiliginden duser senin icin hayirlisi neyse o olsun daha sonra kromozom testi yapiyolar ama ben yurtdisinda yasiyorum uzulme zamanla insan herseye alisiyooo

Alıntı esnkepenek kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar SAT tarihim 22.08.2013 adeti sadece 2 gün bile görmedim. 10 eylülde kan testi yaptırdım negatif çıktı. Sonrasında 24 üne kadar bekledim regl olmadım. KAn testi yaptırdım 852 çıktı. Aradan 48 saat geçtikten sonra 1466 çıktı beta hcg değerim. 28.09.2013 te muayeneye gittik vakinal ultrasonla baktı keseyi gördü 3 mm dedi herşey olması gerektiği gibi dedi. Haftaya gne gel dedi. Dün gittim kesede düzenszlik var dedi pazartesi kürtaj yapacağız dedi. Kızlar bu bnim 3 . Oldu. Neden bu kadar acele ediyorlar. Geç gelişmiş olamaz mı? Yardım lütfen
kızlar bugün ultrasona girdim 14 mm kese göründe. yolk kese yok bebek yok. %99 sonlanacak dedi ama % 1 lik ihtimal gerçekleşen arkadaş var mı lütfen yardım edin. beta hcg 3600 çıktı kızlar.. yardım lütfennnn bişeyler yazın. bir öncki doktorum kürtaj dedi. ben bugünkü doktora sordum kendi kendine düşer dedi. bayramdan sonra gel dedi. düşer dimi kızlar kürtaj olmak istemiyorum. veya bebeğim görünür mi geç de olsaaa

Alıntı esnkepenek kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar SAT tarihim 22.08.2013 adeti sadece 2 gün bile görmedim. 10 eylülde kan testi yaptırdım negatif çıktı. Sonrasında 24 üne kadar bekledim regl olmadım. KAn testi yaptırdım 852 çıktı. Aradan 48 saat geçtikten sonra 1466 çıktı beta hcg değerim. 28.09.2013 te muayeneye gittik vakinal ultrasonla baktı keseyi gördü 3 mm dedi herşey olması gerektiği gibi dedi. Haftaya gne gel dedi. Dün gittim kesede düzenszlik var dedi pazartesi kürtaj yapacağız dedi. Kızlar bu bnim 3 . Oldu. Neden bu kadar acele ediyorlar. Geç gelişmiş olamaz mı? Yardım lütfen
kızlar bugün ultrasona girdim 14 mm kese göründe. yolk kese yok bebek yok. %99 sonlanacak dedi ama % 1 lik ihtimal gerçekleşen arkadaş var mı lütfen yardım edin. beta hcg 3600 çıktı kızlar.. yardım lütfennnn bişeyler yazın. bir öncki doktorum kürtaj dedi. ben bugünkü doktora sordum kendi kendine düşer dedi. bayramdan sonra gel dedi. düşer dimi kızlar kürtaj olmak istemiyorum. veya bebeğim görünür mi geç de olsaaa

mrb arkadaşım aradan çok zaman geçmiş ama belki bana da yardımcı olabilirsin şuan sen ne durumdasın yani gebeliğin noldu?
bende senin gibiyim önce kan değerlerim çok güzel yükseldi sonra 6.haftada gittim kese düzgün değil dedi tekrar kan değerlerine bakalım dedi kan değerlerinde biraz düşüş olmuş %99 düşecek dedi 7.haftamdayım hala birşey yok ne ağrı ne kanama kafam karmakarışık oldu ne düşüneceğimi şaşırdım belki sen beni yaşadıklarınla aydınlatırsın beni eğer görürde cvp larsan çok sevinirim

selam arkadaşlar ben de bugün doktora gittiğimde bebeğin görünmediğini öğrendim çok üzgünüm... sata göre 7+3 olması gerekirken 1 hafta geriden geliyormuş york kesesi görünüyor kesem 22 mm olmuş ancak bebek yok 4 gün sonra tekrar gel dedi görünmezse yapılacak bir şey yok bebek görünmeliydi çok düşük bir ihtimal görünmesi dedi:((( yüksek ihtimalle sonucu ya düşük ya da kürtaj dedi hem alttan hem üstten baktı yok yok yok yok offfffff... benim durumumda olup sonradan bebeğini gören var mı???

mrb arkadaşım aradan çok zaman geçmiş ama belki bana da yardımcı olabilirsin şuan sen ne durumdasın yani gebeliğin noldu?
bende senin gibiyim önce kan değerlerim çok güzel yükseldi sonra 6.haftada gittim kese düzgün değil dedi tekrar kan değerlerine bakalım dedi kan değerlerinde biraz düşüş olmuş %99 düşecek dedi 7.haftamdayım hala birşey yok ne ağrı ne kanama kafam karmakarışık oldu ne düşüneceğimi şaşırdım belki sen beni yaşadıklarınla aydınlatırsın beni eğer görürde cvp larsan çok sevinirim

Canım maalesef beklenen sonu yaşadım.umarım sen yaşamazsın kürtaj oldum.çok didikliyoruz çok stres oluyoruz inan ve ben bunu 3defa yaşadım Allah ımın takdiridir.akışına bırak benimki öyle olacak diyr senin de aynı olacak diye bir düşünceye kapılma. Allah ıma bırak

selam arkadaşlar ben de bugün doktora gittiğimde bebeğin görünmediğini öğrendim çok üzgünüm... sata göre 7+3 olması gerekirken 1 hafta geriden geliyormuş york kesesi görünüyor kesem 22 mm olmuş ancak bebek yok 4 gün sonra tekrar gel dedi görünmezse yapılacak bir şey yok bebek görünmeliydi çok düşük bir ihtimal görünmesi dedi:((( yüksek ihtimalle sonucu ya düşük ya da kürtaj dedi hem alttan hem üstten baktı yok yok yok yok offfffff... benim durumumda olup sonradan bebeğini gören var mı???
Canım merhaba. Aslında yolk sac kesesinin görünmesi önemli. Görünüyorsa geç döllenme olabilir.gene de seni ümitlendirmek istemem sonra yıkıntısı büyük oluyor çünkü. Dua et. Kendini strese sokma bebekler hissediyorlar o daha ufacıktır sabret bakalım

merhaba arkadaşlar ben de şu an 7 haftalık hamileyim bana da boş gebelik teşisi konuldu yalnız ben vaginal ultrason olmadm oralim çok bozuktu hemen çıktım drdan sonra gitmeye karar vermiştim ki ablamda boş gebelk geçirmişti onda da her iki ultrasonla bakılmıştı ama bebiş yoktu sonra kürtaj oldu ve kese kalın old için bebek görünemiş kürtajdan sonra öğrenildi yani aslında biraz beklemek lazım ilk 3 ayda belli oluyormuş bazen o yüzden bekliyorum ama kafam da bi yandan allak bullak kızım var 1 yaşında onu emziriyorum emzirmryi bıraktırsammı napsam bilemedim acele etmemek lazım bence kürtaj için..

Bugün bende aynı olayı yaşadım 12 mm kese alalı atışı yok büyük ihtimal Boş gebelik dedi dr. Haftaya tekrar gidicem görünmez ise kürtaj dedi hayırlısı bakalım daha 6 veya 7 haftalik ... Inşallah bi mucize bebek ordadir

Back
X