Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boş gebelik sonrası kürtaj olanlar ne zaman hamile kaldınız
18 haziran son afet tarihim kese oluştu ama boş gebelikti 26 ağustosta kürtaj oldum doktor 1 ay sonra hamile kalabilirsin dedi siz ne zaman kaldınız lütfen cevap verin
18 haziran son afet tarihim kese oluştu ama boş gebelikti 26 ağustosta kürtaj oldum doktor 1 ay sonra hamile kalabilirsin dedi siz ne zaman kaldınız lütfen cevap verin
Benim boş gebelik değildi ama 9. Haftada kalbi durduğu için kürtaj olmuştum. 3 regl geçirdikten sonra tekrar hamile kaldım çok şükür. 1 regl geçirip denemeye devam edebilirsin. Allah tez zamanda nasip etsin inşallah
Benim boş gebelik değildi ama 9. Haftada kalbi durduğu için kürtaj olmuştum. 3 regl geçirdikten sonra tekrar hamile kaldım çok şükür. 1 regl geçirip denemeye devam edebilirsin. Allah tez zamanda nasip etsin inşallah
Sağlıkla olsun hepimizin inşallah bikaç ay toparlanıp inşallah nasip olur isteyen herkese çok geçmiş olsun sizede insan ister istemez korkuyo 2 de öyle olur mu diye
bende kalp durması sebebi ile 16 haziranda kürtaj oldum. doktorum 3 regl beklememi önerdi. Şu an ikinci reglimdeyim ama olması gerektiğinden erken oldum ve oldukça sancılı, sizin düzenli ilerlemiş miydi ? Çok fazla korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan temkinli gitmek istiyorum
bende kalp durması sebebi ile 16 haziranda kürtaj oldum. doktorum 3 regl beklememi önerdi. Şu an ikinci reglimdeyim ama olması gerektiğinden erken oldum ve oldukça sancılı, sizin düzenli ilerlemiş miydi ? Çok fazla korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan temkinli gitmek istiyorum
Merhaba geçmiş olsun kaybınız için üzgünüm kürtajdan sonra düzenli ilerlemez genelde erken veya geç adet görebilirsiniz kanama miktarınız daha az veya çok olabilir benim geç ve az olmuştu daha sancılıda geçmesi normal endişe edecek bir şey yok zaten 2.ye regl olmuşsunuz rahminiz oldukça toparlanmıştır kaybınızın olması sağlıksız gebelik tekrarı anlamına gelmez korkup stres yapmayın benim 4 kimyasal 1 düşük ama çok şükür şuan 24 haftalık olduk Allah tez zamanda size de nasip etsin