• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok zor bulunan bir iğne. Kendilerine saklamak istiyorlar bazen. Ama stres yapmayın son çare başka bir iğne markası söylüyorlar bulamazsanız ama muadili yok ovitrellenin.
Yaa muadili keşke olsa, Adana'da arkadaşlarımız var oraya sordurduk ordada zor bulursunuz demişler 😱

Yaa muadili keşke olsa, Adana'da arkadaşlarımız var oraya sordurduk ordada zor bulursunuz demişler 😱
bize de öyle dediler biz ecza depolarını bile aradık bulamazsınız üretimi yok diyen bile oldu. ama siz dediğim gibi küçük ilçelerdeki eczanelere arayarak sorun.

Kızlar herkese merhaba ✨
Ben 1,5 yıllık evlilikte 6 ay arayla 2 kere hamile kaldım.
1 i kimyasaldı 1 i ise servikal gebelikti kürtaj oldum ameliyatlı bir şekilde.
Son servikal gebeliğimde Başakşehir Çam Sakura Hastanesinde ‘İnfertelite’ bölümüne yönlendirildik.
Benim zehirli tiroidim ve kürtaj sonrası pcos görüntüm var eşimin ise öğrendik ki bu süreçte spermleri fazla olsa da anomalisi bozukmuş 🙏🏻
Doktor bunların hepsini inceledikten sonra aşılama yapılması kararı verdi.
Doktorumun ismi Muzaffer Zeki Duman.
Bugün yani 26 eylülde reglimin son günü alttan muayene edildim ve iğnelerime hemen başlamam gerektiğini söylediler.
Gonal-f İğnesi;
26-27-28-29-30 eylülde 50 olacak şekilde vurulmamı söylediler ve 1 Ekimde tekrar kontrol istediler.
Yani çok yüksek ihtimal ovitrelle ile Ekim ayında aşılamam yapılacak Allah nasip ederse 🙏🏻❤️
Eylülde aşılama olanlar , Çam sakurada aşılama olanlar yada ekimde olacak olanlar tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ?
Dikkat edilecek edilmeyecek şeyleri de aynı şekilde 🫶🏻
Çam Sakurada değil ama ben de dün aşılamamı Tekirdağ çorluda bir özel hastanede oldum.

Siz son günlere bırakmışsınız gonal-f i aldığınızda ovitrellenin ön siparişini verseydiniz keşke. Umarım bulursunuz🌸🤲
Klomen verdi doktor ilk önce yazmadı iğneyi dün kontrole gittiğimde reçeteye yazdı, ayy bilseydim böyle zor bulundugunu son zaman bırakmazdım

Klomen verdi doktor ilk önce yazmadı iğneyi dün kontrole gittiğimde reçeteye yazdı, ayy bilseydim böyle zor bulundugunu son zaman bırakmazdım
Doktorlar bilmiyor mu bu iğnenin zor bulunduğunu ya ne kadar saçma bir kere reçete yazarsın olur biter, taksit taksit reçete mi yazılırmış. Nerede yaşıyorsun canım sen?

Doktorlar bilmiyor mu bu iğnenin zor bulunduğunu ya ne kadar saçma bir kere reçete yazarsın olur biter, taksit taksit reçete mi yazılırmış. Nerede yaşıyorsun canım sen?
Ay çok doğru bencede doktorlar bilmiyormu bana zaten reçeteyi yazınca bu iğneyi bulur bulmaz al dedi demek ki biliyor zor bulunduğunu, Adanadaki eczanelere sorduk yok hiç birinde, eşim aradı şimdi Hatay'da bir ecza deposunde 3 4 tane varmış oraya gidip alacağız artık

Ay çok doğru bencede doktorlar bilmiyormu bana zaten reçeteyi yazınca bu iğneyi bulur bulmaz al dedi demek ki biliyor zor bulunduğunu, Adanadaki eczanelere sorduk yok hiç birinde, eşim aradı şimdi Hatay'da bir ecza deposunde 3 4 tane varmış oraya gidip alacağız artık
alabiliyorsanız 2 tane alın elinizde bulunsun nasip olur da gebelik gelişirse birine hayrınız olur inşallah

Kızlar benim inanılmaz bir göğüs ağrım var böyle bir ağrı yok hayatımda ilk kez böyle bir ağrı yaşıyorum ağlatacak kadar ağrıyor dokunamıyorum bile benim gibi olan var mı ? Son 2 3 gündür ortaya çıktı göğüs ağrım yoktu hiç.

Kızlar benim inanılmaz bir göğüs ağrım var böyle bir ağrı yok hayatımda ilk kez böyle bir ağrı yaşıyorum ağlatacak kadar ağrıyor dokunamıyorum bile benim gibi olan var mı ? Son 2 3 gündür ortaya çıktı göğüs ağrım yoktu hiç.
Sizin süreç çok ağrılı zor geçti galiba
Kaçıncı gündesiniz ve hiç test yaptınız mı
Benim hiç ağrılarım olmadı
İnşallah hamilelik belirtileri yaşıyorsunuzdur

Sizin süreç çok ağrılı zor geçti galiba
Kaçıncı gündesiniz ve hiç test yaptınız mı
Benim hiç ağrılarım olmadı
İnşallah hamilelik belirtileri yaşıyorsunuzdur
Ben 2 ekimde aşılama oldum canım . adet günüm 18 Ekim. Benim ilk günden beri kasık batmalarım hiç geçmedi hep oldu 8 ekimde çok şiddetli oldu sonra böyle ara ara sağlı sollu batmalar kramplar yaşadım. Son 2 3 gündür de göğüs ağrım başladı dün çok şiddetlendi bugünde ağrıdan duramıyorum dokunmayı bırak yürürken bile ağrıyor. Normalde benim hiçbir adet döneminde göğüs ağrım olmazdı. Duphaston etkisi mi diye düşündüm oda ilk günlerde başlarmış ağrısı vücud alıştığı için ağrı sabitlenirmiş ama benim kullandığım ilk 10 gün asla yoktu göğüs ağrım son 2 3 gündür başladı.Çok garip geliyor bilmiyorum. Test yapmadım hiç. Doktorum adetin gecikirse yap öncesinde yapma vücudu strese sokarsın dedi bekliyorum 18 ekimi

Ben 2 ekimde aşılama oldum canım . adet günüm 18 Ekim. Benim ilk günden beri kasık batmalarım hiç geçmedi hep oldu 8 ekimde çok şiddetli oldu sonra böyle ara ara sağlı sollu batmalar kramplar yaşadım. Son 2 3 gündür de göğüs ağrım başladı dün çok şiddetlendi bugünde ağrıdan duramıyorum dokunmayı bırak yürürken bile ağrıyor. Normalde benim hiçbir adet döneminde göğüs ağrım olmazdı. Duphaston etkisi mi diye düşündüm oda ilk günlerde başlarmış ağrısı vücud alıştığı için ağrı sabitlenirmiş ama benim kullandığım ilk 10 gün asla yoktu göğüs ağrım son 2 3 gündür başladı.Çok garip geliyor bilmiyorum. Test yapmadım hiç. Doktorum adetin gecikirse yap öncesinde yapma vücudu strese sokarsın dedi bekliyorum 18 ekimi
Ben de bu kadar fazla olmadı. Ama olduğunu duyduklarım genelde hamileydi kişiye göre de değişebilir tabiki inşallah tutmuştur ve ondan ağrınız vardır 🙏 ben de bu kadar ağrı olsaydı erken gebelik testini çoktan yapmıştım açıkçası 🙈

Back
X