- 2 Haziran 2025
- 162
- 33
- 13
- 30
Teşekkür ederim insan zorlanıyor ama sorulardan uzak kalmak istedimBen de ailemden uzağım:) yapmak istediğim ama yapamadığım şeyi yapmışsın :) kimseye söylememek..
Ben de senin sabrına hayran kaldım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim insan zorlanıyor ama sorulardan uzak kalmak istedimBen de ailemden uzağım:) yapmak istediğim ama yapamadığım şeyi yapmışsın :) kimseye söylememek..
Ben de senin sabrına hayran kaldım![]()
Çok zor bulunan bir iğne. Kendilerine saklamak istiyorlar bazen. Ama stres yapmayın son çare başka bir iğne markası söylüyorlar bulamazsanız ama muadili yok ovitrellenin.Yaa bunu ilk defa duydum
Yaa muadili keşke olsa, Adana'da arkadaşlarımız var oraya sordurduk ordada zor bulursunuz demişlerÇok zor bulunan bir iğne. Kendilerine saklamak istiyorlar bazen. Ama stres yapmayın son çare başka bir iğne markası söylüyorlar bulamazsanız ama muadili yok ovitrellenin.
bize de öyle dediler biz ecza depolarını bile aradık bulamazsınız üretimi yok diyen bile oldu. ama siz dediğim gibi küçük ilçelerdeki eczanelere arayarak sorun.Yaa muadili keşke olsa, Adana'da arkadaşlarımız var oraya sordurduk ordada zor bulursunuz demişler![]()
Şuan o kaldı sadece zaten bugün arayacağım onlarındabize de öyle dediler biz ecza depolarını bile aradık bulamazsınız üretimi yok diyen bile oldu. ama siz dediğim gibi küçük ilçelerdeki eczanelere arayarak sorun.
Çam Sakurada değil ama ben de dün aşılamamı Tekirdağ çorluda bir özel hastanede oldum.Kızlar herkese merhaba
Ben 1,5 yıllık evlilikte 6 ay arayla 2 kere hamile kaldım.
1 i kimyasaldı 1 i ise servikal gebelikti kürtaj oldum ameliyatlı bir şekilde.
Son servikal gebeliğimde Başakşehir Çam Sakura Hastanesinde ‘İnfertelite’ bölümüne yönlendirildik.
Benim zehirli tiroidim ve kürtaj sonrası pcos görüntüm var eşimin ise öğrendik ki bu süreçte spermleri fazla olsa da anomalisi bozukmuş
Doktor bunların hepsini inceledikten sonra aşılama yapılması kararı verdi.
Doktorumun ismi Muzaffer Zeki Duman.
Bugün yani 26 eylülde reglimin son günü alttan muayene edildim ve iğnelerime hemen başlamam gerektiğini söylediler.
Gonal-f İğnesi;
26-27-28-29-30 eylülde 50 olacak şekilde vurulmamı söylediler ve 1 Ekimde tekrar kontrol istediler.
Yani çok yüksek ihtimal ovitrelle ile Ekim ayında aşılamam yapılacak Allah nasip ederse
Eylülde aşılama olanlar , Çam sakurada aşılama olanlar yada ekimde olacak olanlar tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ?
Dikkat edilecek edilmeyecek şeyleri de aynı şekilde![]()
Siz son günlere bırakmışsınız gonal-f i aldığınızda ovitrellenin ön siparişini verseydiniz keşke. Umarım bulursunuzÇok sonradan değil ben Perşembe günü yapacağım iğneyi
Klomen verdi doktor ilk önce yazmadı iğneyi dün kontrole gittiğimde reçeteye yazdı, ayy bilseydim böyle zor bulundugunu son zaman bırakmazdımSiz son günlere bırakmışsınız gonal-f i aldığınızda ovitrellenin ön siparişini verseydiniz keşke. Umarım bulursunuz![]()
Doktorlar bilmiyor mu bu iğnenin zor bulunduğunu ya ne kadar saçma bir kere reçete yazarsın olur biter, taksit taksit reçete mi yazılırmış. Nerede yaşıyorsun canım sen?Klomen verdi doktor ilk önce yazmadı iğneyi dün kontrole gittiğimde reçeteye yazdı, ayy bilseydim böyle zor bulundugunu son zaman bırakmazdım
Ay çok doğru bencede doktorlar bilmiyormu bana zaten reçeteyi yazınca bu iğneyi bulur bulmaz al dedi demek ki biliyor zor bulunduğunu, Adanadaki eczanelere sorduk yok hiç birinde, eşim aradı şimdi Hatay'da bir ecza deposunde 3 4 tane varmış oraya gidip alacağız artıkDoktorlar bilmiyor mu bu iğnenin zor bulunduğunu ya ne kadar saçma bir kere reçete yazarsın olur biter, taksit taksit reçete mi yazılırmış. Nerede yaşıyorsun canım sen?
alabiliyorsanız 2 tane alın elinizde bulunsun nasip olur da gebelik gelişirse birine hayrınız olur inşallahAy çok doğru bencede doktorlar bilmiyormu bana zaten reçeteyi yazınca bu iğneyi bulur bulmaz al dedi demek ki biliyor zor bulunduğunu, Adanadaki eczanelere sorduk yok hiç birinde, eşim aradı şimdi Hatay'da bir ecza deposunde 3 4 tane varmış oraya gidip alacağız artık
Sizin süreç çok ağrılı zor geçti galibaKızlar benim inanılmaz bir göğüs ağrım var böyle bir ağrı yok hayatımda ilk kez böyle bir ağrı yaşıyorum ağlatacak kadar ağrıyor dokunamıyorum bile benim gibi olan var mı ? Son 2 3 gündür ortaya çıktı göğüs ağrım yoktu hiç.
9. Günden bildiriyorum kramplarımin sıklığı ve şiddeti arttıTest günü yaklaştıkça strese girmeye başladım. Tekrar aynı süreci baştan yaşama korkusu geldi. Rabbim yardımcımız olsun bu süreci pozitif atlatalım bi an önce inşallah![]()
Ben 2 ekimde aşılama oldum canım . adet günüm 18 Ekim. Benim ilk günden beri kasık batmalarım hiç geçmedi hep oldu 8 ekimde çok şiddetli oldu sonra böyle ara ara sağlı sollu batmalar kramplar yaşadım. Son 2 3 gündür de göğüs ağrım başladı dün çok şiddetlendi bugünde ağrıdan duramıyorum dokunmayı bırak yürürken bile ağrıyor. Normalde benim hiçbir adet döneminde göğüs ağrım olmazdı. Duphaston etkisi mi diye düşündüm oda ilk günlerde başlarmış ağrısı vücud alıştığı için ağrı sabitlenirmiş ama benim kullandığım ilk 10 gün asla yoktu göğüs ağrım son 2 3 gündür başladı.Çok garip geliyor bilmiyorum. Test yapmadım hiç. Doktorum adetin gecikirse yap öncesinde yapma vücudu strese sokarsın dedi bekliyorum 18 ekimiSizin süreç çok ağrılı zor geçti galiba
Kaçıncı gündesiniz ve hiç test yaptınız mı
Benim hiç ağrılarım olmadı
İnşallah hamilelik belirtileri yaşıyorsunuzdur
Ben de bu kadar fazla olmadı. Ama olduğunu duyduklarım genelde hamileydi kişiye göre de değişebilir tabiki inşallah tutmuştur ve ondan ağrınız vardırBen 2 ekimde aşılama oldum canım . adet günüm 18 Ekim. Benim ilk günden beri kasık batmalarım hiç geçmedi hep oldu 8 ekimde çok şiddetli oldu sonra böyle ara ara sağlı sollu batmalar kramplar yaşadım. Son 2 3 gündür de göğüs ağrım başladı dün çok şiddetlendi bugünde ağrıdan duramıyorum dokunmayı bırak yürürken bile ağrıyor. Normalde benim hiçbir adet döneminde göğüs ağrım olmazdı. Duphaston etkisi mi diye düşündüm oda ilk günlerde başlarmış ağrısı vücud alıştığı için ağrı sabitlenirmiş ama benim kullandığım ilk 10 gün asla yoktu göğüs ağrım son 2 3 gündür başladı.Çok garip geliyor bilmiyorum. Test yapmadım hiç. Doktorum adetin gecikirse yap öncesinde yapma vücudu strese sokarsın dedi bekliyorum 18 ekimi