Boş gebelik şüphesiyle bekleyenler beraber bekleyelim mi🙏🏻

ilza01

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2025
271
77
13
30
Kızlar merhaba
Sat 15 Ağustos.
26 eylülde ultrason kontrolüne gittim 6+0 olması gerekiyordu kese vardı ama çok küçüktü ve doktor bebek yok şu an dedi. Yolk sac var dedi. Vajinal da baktık. Ya boş gebelik kendiliğinden atabilir ya da geç döllenme olmuş çarşamba tekrar gel dedi.
Daha önce 6+6da bebeği göremeyip 7+2de çok net kalp atışı duyduğum bi tecrübem de var. Sonradan sağlıksız oldu ama yine de gelişmişti.
Acaba yine böyle bi durum mudur yoksa kesenin de küçücük olması düşeceğini mi gösteriyor sizce?

Canım merhaba beni hatırlamışsindir umarım öncelikle hayırlı olsun ben 5 haftalıkken kese yeni oluşmuştu 7 haftalıkken kalp atışını duymuştum korkma kötüyü çağırma inşallah bu sefer sağ saglim alırsın yavrunu kucağına

Hatırlıyorum tabi ki canımm
İnşallah öyle olur ya bu sefer her şeyin yolunda gitmesini o kadar çok istiyorum ki
Benzer durumlar duymaya çok ihtiyacım var
Sen de sağlıkla kucağına al inşallah canım benim

Amin amin Allah razı olsun bitanem kötü sonuçlandı diye buda öyle olacak diye birşey yok güzel haberlerini bekliyorum

Benimde 5+3de kese çok küçük sağlıksız olabilir dedi yarın tekrar çağırdı çok korkuyorum

Selam 6+3 deyim şu an 6+1 de vajinal ultrasonla kese göründü eve geldiğimde kan gördüm snra gelmedi. Korktum dün 6+2 de gittim kese biraz daha büyümüştü ama boş tabii. 7+1 de randevum var kalp atışı duyabiliriz herhalde sağlıklıysa değil mi?

Sağlıklıysa büyük ihtimalle duyarsınız ama 8.haftalarda bile duyanlar olmuştu doktor kesin bi şey söylemediği sürece bekleyebilirsiniz.
Benim 6+6da bebeği hiç göremeyip 3 gün sonra 7+2de gayet net kalp atışı duyduğum bi tecrübem olmuştu

İnşallah sağlıklıdır. Çok korkmuştum kanı görünce ama çok şükür devam etmedi.

Merhaba beta artışlarınız nasıl peki

Merhaba beta artışlarınız nasıl peki
Merhaba yoğun çalıştığım için beta artışını kontrol edemedim ama 6+5te gittiğimde hala yolk sac bile görünmediği için Perinatolog kesin olarak yok dedi Salı günü tekrar başka bi doktora görünüp yine yoksa hazır hissettiğimde boş kese için kürtaja gidecem

İnşallah seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…