Canım merhaba beni hatırlamışsindir umarım öncelikle hayırlı olsun ben 5 haftalıkken kese yeni oluşmuştu 7 haftalıkken kalp atışını duymuştum korkma kötüyü çağırma inşallah bu sefer sağ saglim alırsın yavrunu kucağınaKızlar merhaba
Sat 15 Ağustos.
26 eylülde ultrason kontrolüne gittim 6+0 olması gerekiyordu kese vardı ama çok küçüktü ve doktor bebek yok şu an dedi. Yolk sac var dedi. Vajinal da baktık. Ya boş gebelik kendiliğinden atabilir ya da geç döllenme olmuş çarşamba tekrar gel dedi.
Daha önce 6+6da bebeği göremeyip 7+2de çok net kalp atışı duyduğum bi tecrübem de var. Sonradan sağlıksız oldu ama yine de gelişmişti.
Acaba yine böyle bi durum mudur yoksa kesenin de küçücük olması düşeceğini mi gösteriyor sizce?
Hatırlıyorum tabi ki canımmCanım merhaba beni hatırlamışsindir umarım öncelikle hayırlı olsun ben 5 haftalıkken kese yeni oluşmuştu 7 haftalıkken kalp atışını duymuştum korkma kötüyü çağırma inşallah bu sefer sağ saglim alırsın yavrunu kucağına
Amin amin Allah razı olsun bitanem kötü sonuçlandı diye buda öyle olacak diye birşey yok güzel haberlerini bekliyorumHatırlıyorum tabi ki canımm
İnşallah öyle olur ya bu sefer her şeyin yolunda gitmesini o kadar çok istiyorum ki
Benzer durumlar duymaya çok ihtiyacım var
Sen de sağlıkla kucağına al inşallah canım benim
Benimde 5+3de kese çok küçük sağlıksız olabilir dedi yarın tekrar çağırdı çok korkuyorumKızlar merhaba
Sat 15 Ağustos.
26 eylülde ultrason kontrolüne gittim 6+0 olması gerekiyordu kese vardı ama çok küçüktü ve doktor bebek yok şu an dedi. Yolk sac var dedi. Vajinal da baktık. Ya boş gebelik kendiliğinden atabilir ya da geç döllenme olmuş çarşamba tekrar gel dedi.
Daha önce 6+6da bebeği göremeyip 7+2de çok net kalp atışı duyduğum bi tecrübem de var. Sonradan sağlıksız oldu ama yine de gelişmişti.
Acaba yine böyle bi durum mudur yoksa kesenin de küçücük olması düşeceğini mi gösteriyor sizce?
5+3de küçük görünmesi normal bence, benim 6+1di küçücük göründüğündeBenimde 5+3de kese çok küçük sağlıksız olabilir dedi yarın tekrar çağırdı çok korkuyorum
İnşallah öyledir bu gün tekrar randevum var korkuyorum5+3de küçük görünmesi normal bence, benim 6+1di küçücük göründüğünde
Korksak da korkmasak da her şey olacağına varıyor kendinizi rahatlatın inşallah çok güzel haberler alırsınızİnşallah öyledir bu gün tekrar randevum var korkuyorum
İnşallah teşekür ederimKorksak da korkmasak da her şey olacağına varıyor kendinizi rahatlatın inşallah çok güzel haberler alırsınız
Sağlıklıysa büyük ihtimalle duyarsınız ama 8.haftalarda bile duyanlar olmuştu doktor kesin bi şey söylemediği sürece bekleyebilirsiniz.Selam 6+3 deyim şu an 6+1 de vajinal ultrasonla kese göründü eve geldiğimde kan gördüm snra gelmedi. Korktum dün 6+2 de gittim kese biraz daha büyümüştü ama boş tabii. 7+1 de randevum var kalp atışı duyabiliriz herhalde sağlıklıysa değil mi?
İnşallah sağlıklıdır. Çok korkmuştum kanı görünce ama çok şükür devam etmedi.Sağlıklıysa büyük ihtimalle duyarsınız ama 8.haftalarda bile duyanlar olmuştu doktor kesin bi şey söylemediği sürece bekleyebilirsiniz.
Benim 6+6da bebeği hiç göremeyip 3 gün sonra 7+2de gayet net kalp atışı duyduğum bi tecrübem olmuştu
Yerleşme kanaması ya da vajinal muayeneden dolayı olmuş olabilir devamı gelmicek inşallahİnşallah sağlıklıdır. Çok korkmuştum kanı görünce ama çok şükür devam etmedi.
Merhaba beta artışlarınız nasıl pekiKızlar merhaba
Sat 15 Ağustos.
Merhaba yoğun çalıştığım için beta artışını kontrol edemedim ama 6+5te gittiğimde hala yolk sac bile görünmediği için Perinatolog kesin olarak yok dedi Salı günü tekrar başka bi doktora görünüp yine yoksa hazır hissettiğimde boş kese için kürtaja gidecemMerhaba beta artışlarınız nasıl peki
İnşallah seninledirMerhaba yoğun çalıştığım için beta artışını kontrol edemedim ama 6+5te gittiğimde hala yolk sac bile görünmediği için Perinatolog kesin olarak yok dedi Salı günü tekrar başka bi doktora görünüp yine yoksa hazır hissettiğimde boş kese için kürtaja gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?