• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik ve düşük

1056dan 600 lere sonra 500lere sonra 470 e düştü yarın veya haftasonu yine kan vericem bakalım. geç sıfırlanıyor heralde beta bilemiyorum ki siz ilk regl ne zaman oldunuz? siz neden beklediniz doktorunuz mu önerdi? inşallah tedavilere gerek kalmadan istediğiniz bütün güzellikler sizi bulur. Sağlıkla mutlulukla süreciniz ilerler.
Doktorum üç ay dinlen demişti o yüzden bekledim. Düşük yaparken kanamam on gün sürdü sonra kırk gün sonra gibi bi sürede regl oldum hemen düzene girdi. İnşallah sağlıkla kolaylıkla hepimizin olsun canım yaa❤️

Doktorum üç ay dinlen demişti o yüzden bekledim. Düşük yaparken kanamam on gün sürdü sonra kırk gün sonra gibi bi sürede regl oldum hemen düzene girdi. İnşallah sağlıkla kolaylıkla hepimizin olsun canım yaa❤️
ben 3 haziranda düşük yapmaya başladım tam bitti diyorum lekelenme geliyor.. tam bitmesini bekliyorum. her şey gönlüne göre olsun canım. hamiş olunca haber verrr :)

ben 3 haziranda düşük yapmaya başladım tam bitti diyorum lekelenme geliyor.. tam bitmesini bekliyorum. her şey gönlüne göre olsun canım. hamiş olunca haber verrr :)
Amin canım sağlıkla inşallah hepimiz kalalım senden de güzel haberler bekliyorum 😻 lekeler normaldir canım geçer. Ama sonra içerde parça kalmış mı falan diye mutlaka baktırmanı tavsiye ederim 😘

Back
X