Boş gebelik ve küretaj

Emamia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
30
27
3
38
8 seneden sonra hamile oldugumu ogrenince dunyalar benim olmustu.8+0 gebeligim.bugun bi hevesle kalp atislarini dinleyeme gitmistik sonuc bomboş bir kese ve bugun alalim diyen bi doktor.annem yanimda olmadigi icin kabul etmedim yarin sabah yapilacak ve ben inanilmaz korkuyorum.genel anezteziden korkuyorum lokal aneztezi istedim dayanabilirmisin dedi doktor kafam allak bullak tecrubesi olan arkadaslarim yardimci olurmusunuz ?

Canm bnm oncelikle gecmis olsun..rabbim hayirlinsaglikli bir evlat nasip etsin.mutlaka daha once igne olmussundur.istebgenel anestesi eline takilan bir katater ile yapilan bir igne.dr 10 a kadar sayalim diyor 3 ten sonrasini hatirlamiyosun.hafif zor uykudan kalkar gibi bir hallede uyaniyorsun.bence kendine bunu yapma cunku bu isin psikolojik tarafida var..bebegin olmasada sonlandirma isini gorursen hep o an aklinda kakir.bende kurtaj olmak zorunda kaldim.uyudum uyandim ve adet oluyo gibi gecenngunlerim oldu.tek hatirladgim ameliyat hane.cok sukur baska bisey hatirlamiyorum.daha kolay atlattim..rabbim sifa versin

geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir gebeliğiniz olur.
çok kısa basit bi işlem genel anestezi ile 15 dk falan sürüyo maximum.hiç sterese gitmeyn.
lokal anestezi ile nasıl olur hiç bi fikrm yok hiç yaptıran da olmadı tanıdıgım.

Cok tesekkur ederim tatlim Allah razi olsun.sanada cok gecmis olsun.zor isler bunlar yaa Allah'im yasayan herkese sabir versin.bide okb hastasiyim
Takıntı hastaligı duymussundur mutlaka uyanamazsam nefes alamazsam
Gibi takintilarim
Var

bende iki defa kürtaj olmak zorunda kalmıştım ama keşke bir doktora daha danışsaydınız. yine de stres yapacak birşey yok ama genel anestezi tercih etmenizi tavsiye ederim psikolojisi zaten zor bi de o anı an be an yaşamak hissetmeseniz bile çok zor olur. belki de kardeşine yer hazırlamıştır. düşüğün bir ayağı içerde kalır demişler inşallah en kısa zamanda sağlıkla bir bebek sahibi olursunuz. geçmiş olsun

Tesekkur ederim cevabiniz icin

Cok gecmis olsun sizede.evet isin acı cekmesini gectim psikolojik yonu var bide bilmiyorum kafam allak bullak.sadece korkuyorum.İnsaallah dediginiz gibidir.cok tesekkur ederim.

Benim bi tecrübem yok ama okb bendede var ameliyat olduğumda o korkumu yenmiştim sonrasında başka takıntılarımda oldu ama şuan senin psikolojini iyi tutman gerek canım. Sağlıkla gir ve çık. Allah sana sağlıklı bebeklere sahip olmayı nasip etsin inşallah. Çok geçmiş olsun...

İnsaallah canim.bende yenerim
Korkularimi umarim.

Canım öncelikle geçmiş olsun, benim de ilk gebeliğim boş gebelik olduğu için sonlandırıldı ama ben en az doktora gittim üçü de boş olduğunu söylediği için aldırdım en sonunda... Doktora gittiğimizde lokal mi yoksa genel mi yapalım dedi, eşim sordu hangisini önerirsiniz diye geneli öneririm dedi çünkü hiçbir şekilde kımıldamaması lazım ilk gebeliği kımıldar yanlışlıkla başka yere değerse yumurtalara zarar verir o da gebe kalma olasılığını düşürür dedi bunun üzerine genel oldum... Zaten kısa bir operasyon onun için fazla narkoz vermiyorlar hemen uyanıyorsun o konuda merak etme, beni ameliyata götürken ki halimi hatırlıyorum gözyaşlarıma hakim olamamıştım, bir de kendimi çok sıkıyordum iyiki de uyutulmuşum dedim... Doktor kürtajdan sonra korunun dedi ben bir ay korundum sonra korunmadım, ikinci ayda halime kaldığımı öğrendim şimdi doğuma az kaldı... Rabbim hayırlı bir şekilde sana da nasip etsin...

Canım çok geçmiş olsun. Allah bidaha yaşatmasın inşallah. Genel olmanı öneririm bende genel olmuştum.. Bişi hatırlamıyorsun tabiki.. Psikoloji boyutunu en az hasarla atlamanı dilerim...

Canım öncelikle geçmiş olsun aynı şeyleri bende yaşadım ocak 20 de kürtaj oldum ben uyutuldum birşey hatırlamak istmedim ve su an da hamileyim tekrar bi bebeğim olacak üzülme aynı şeyleri yasadık ve seninde tekrar bebeğin olacak hemde sağlıklı sıhatlı Allahın izni ile dua et bol bol

cnm çok üzüldüm çok geçmiş olsun benimde böyle bir durumum var tam belli değil doktor olumlu konuştu ama ben yinede kendimi hazırlıyorum kese boyun kaç mm di cnm 8 haftalıkken ben çok araştırma yaptım bazen kese kalın olabiliyor ve bebek görünmüyormuş .biri yazmıştı kk da gel alalım kese boş demiş doktor kızda kabul etmemiş başka doktora gitmiş doktor 10 gün daha bekleyelim alıyoruz keseyi sonra içinde bebek oluyor demiş başka bir doktora gittin mi cnm senin ne gibi belirtilerin oldu inşallah bi mucize olur bize de ümit olur inşalah

cnm merhaba adınıza çok sevindim bebeğiniz sağlıcakla gelir inşallah boş gebelik belirti veriyor mu sizce normal hamilelikle farkı var mı benim de içim içimi yiyor kontrolüm 1 eylülde 4 sene sonra doğal hamile kaldım ama sevinemiyorum en başından beri çok endişeliyim

Ben 10 ya da 11 haftalıktım hic bi belirti yoktu yani anlamadık 5 ay sonra tekrar kaldım

Sen ne kadarlık hamilesin canım

Sen ne kadarlık hamilesin canım
8. haftaya girdim cnm en son gittiğimde 7+4 tü kese 20mm di bebek görünmedi başla doktorada gitmedim bekliyorum 1 eylülü mide bulantısı kanama hiç bir şey olmadı mı cnm sende bende mide bulantıları var ama kanamam yok çok şükür 11 haftalığa kadar bekledinmi kesen kaç mm di cnm hatırlıyormusun

Valla hiç hatırlamıyorum canım mide bulantısı halsizlik hic bi şey olmadı kanamamda yoktu kesede problem yoktu bebek oluşmamış dedi 1 hafta daha bekledik bi umut diye sonra en son gittiğimzde kürtaj yaptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…