boş gebelik

flower world

Nirvana
Pro Üye
12 Ocak 2010
16.669
En iyi cevaplar
1
25.044
1.123
hocam merhaba
42 yaşındayım bir kızım var 2 yıldır ibrçok tedavi olduk tüp bebek dahil bir türlü hamıle kalamadım , nisan ayında kendı kendime hamile kalmıştım hazıran 29 boş gebelık yuuznden kürtaj oldum , ogunden beri ilişki sırasında gögüs hassasiyetim geçmedi bugun 26 gun oldu , dunden beride sarı bir akıntı geliyor hamileyken böyle akıntım olmuştu , anlayamadım , yorumunuzu merak ediyorum ,
dr kontrolune nezaman gitmem lazım

Cnm belki yumurta donasyonu yapmaya çalışmanız lazım... Bilmem doktor değilim ama bu gebe kalmak iyi bir şanstır. Bu yöntem sayesinde arkadaşım ilk girişimden hamile oldu. Doğru söylerken onda yumurta ile problemdi...sırası gelmişken Ukrayna'da tedavi görüp orada donör seçimi ile hiç problem yokmuş.

hocam merhaba
42 yaşındayım bir kızım var 2 yıldır ibrçok tedavi olduk tüp bebek dahil bir türlü hamıle kalamadım , nisan ayında kendı kendime hamile kalmıştım hazıran 29 boş gebelık yuuznden kürtaj oldum , ogunden beri ilişki sırasında gögüs hassasiyetim geçmedi bugun 26 gun oldu , dunden beride sarı bir akıntı geliyor hamileyken böyle akıntım olmuştu , anlayamadım , yorumunuzu merak ediyorum ,

Birşey sorabilirmiyim bu sayfa da nasıl soru soruluyor etmek üye oldum anlamadım pek soru sormak istiyorum bir Türlü bulamadım yardimcinolursaniz Cook sevinirim

merhaba eşimle 1.5 yıldır çocuk sahibi olmak istiyorduk. olamayınca tüp bebek yapmaya karar verdik. 26 ağustos ta 6 adet yumurtam toplandı. eşim 41 ben 29 yaşındayım. doktor bende yumurta yaşlanması başladığını söyledi yumurta sayıma bakarak. eşimin spermlerinde yavaşlık oduğunu da söyledi. fakat bunlar hamile kalamamak için çok sorun teşkil etmez de dedi. bizde 28 eylül de 5 günlük blastokist transferimizi gerçekleştirdik. 7 ekimde kanda betahcg 80.1 çıktı , 9 ekim de ise 152.5 çıktı.19 ekim de gittiğimizde doktora kese 4 hafta 5 günlük dedi. kalp atışı için 30 ekim e gün verdi. gittiğimizde kesenin boş olduğunu gördük. doktorumuz gerekli açıklamaları yaptı. 1 hafta daha beklemeye karar verdik ve 8. haftaya gelmiştik artık. yine bebek yoktu ve sonlandırmaya başladık ertesi gün, şu an ilaç kullanıyorum. perşembeye sonlandırmış olacağımızı varsayarak, şunu merak ediyorum ilk kez tüp bebek denedim ve boş gebelik çıktı ve hayatımda ilk kez duydum. bir sonrakinde yine böyle olur mu diye merak ediyorum yani belki de daha önce oldu da ben fark etmedim mi? bilemiyorum. açıkçası tekrar denemeye korkuyorum tekrar normal yollarla ya da tüp bebek denesem 2. kez yaşasam bu bana neyi gösterir?

hocam merhaba
merhabalar : işlem sonrası kontrole gıtmenız yararlı olucaktır. Ardından vakıt kaybetmeden ureme ıle ılgılı bır hekım ıle goruserek genetık taramalı tup bebek dogru bır yol olucaktır. Bol sans dılerım.

Back
X