Tekrarlayan bos gebeliklerin sebebi
1 anneden kaynaklı
Kan pihtilasmasi ve bebege giden oksijen ve kanin bebegin dollenebilmesini gerceklestirecek duzeyde olmamasi
Annenin yasi
Annenin gecirdigi hastalik oykusu
Annenin fazla kilosu ( bana gore bos gebelik sebebi)
2 bebekten kaynaklı
Dollenme esnasinda kromozal bozukluklar ve sakat bebekler
Bes ay icinde 2 kez bos gebelik yasiyorum doktorum kisaca sunu soyledi iki kez olmasi sebebiyle allaha sukur ki yasayan bir evladin var yoksa tekrarlayan bos gebeliklerde yasayan evlat yoksa is daha zorlasiyormus arkadaslar
Pes pese hamile kalmak istemek te bos gebelige kapı aciyor ben ilk bos gebelikten sonra dogru duzgun adet gormeden yine hamile kaldim o da husran gibi on haftaya girdi kalp atisi yok maalesef...
Ankarada sinan hoca var hacettepe perinatoloji bolumunde ve bana bos gebeligi uzun uzun anlatti ama biz ancak ikinci seferde sinan hocaya ulasabildik ve gec kalmistik altinci haftada igneye ilaclara baslayabildim sanirim yine basaramadim...
Tekrarlayan bos gebeliklerde pre implantasyon
tup bebek yontemi oneriliyormus arkadaslar yani yumurtanizin kromozal yapisina bakiliyor ve sonra size yumurta yerlestiriliyor ....
Cok zor bir durum bir kaybim var dokuz aylik kan pihtilasma sorunum anlasilamadigi icin dokuz aylik evladim karnimda öldü ...
Hic bir anne hic bir seye gec kalmasin butun dr lar insallah her seyi cozebilecek duruma gelirler ve anneler aglamaz insallah....
Sinan hocalar cogalsin annelerin boyle hocalara cok ihtiyaci var ...