Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Slm kizlar ne durumdasiniz 9+2 haftaligim randevu bulamadigim icin gec kaldim insallah persembeye randevu aldim bebegm benimledir ya hamilelik belirtilerimin hepsini yasiyorum kilo bile aldim istahim cok acik nolur dua edin bana ve bebegime
Slm kizlar ne durumdasiniz 9+2 haftaligim randevu bulamadigim icin gec kaldim insallah persembeye randevu aldim bebegm benimledir ya hamilelik belirtilerimin hepsini yasiyorum kilo bile aldim istahim cok acik nolur dua edin bana ve bebegime
İnşallah canım ama başka doktorada git banada boş. Gebelik dendi halbuki yolk kesesi vardı başka doktora gttm bebek oluşmuş ama kalbi durmuş inşallah bebegin seninledir .
Acaba bende mi boş gebelik olabilir cok korkuyorum. Dün doktora gittim 4 buçuk haftalik dedi ama ne kese var dedi ne bebek 10 gün sonra gel kalp atislarina bakalim dedi daha keseyi bebegi görmeden kalp atisi icin cagirdi tuafima gitti yeni hamilelik yaşıyorum acemiyim orda biseyde diyemedim o an kafam durdu inşallah bi sorun yoktur korkuyorum
Ben de 1 ay önce kürtaj olmuştum 8.haftada kesem hâlâ boştu. Epey de büyümüştü iki doktora gittim ikisi de boş dedi ilk evladım olacaktı ama nasip böyleymiş dedik. Bir de benim tek yumurtaligim var birini aldılar geçen sene. Allah hayırlısını versin inşallah.