Mrb arkadaşlar Nisan ayında gebeliğim sonlandı boş gebelik tesisi konularak ve doktorum bir yıl gebeliği yasakladı şuan özele gidiyorum her ay kan da gebelik degerlerime bakılıyor her ay sıfır olduğu için ozeldeki doktorum 6aydan sonra sıkıntı olmaz dedi benim gibi aynı durumu yaşayanlar bana bilgi verirsiniz
Mrb arkadaşlar Nisan ayında gebeliğim sonlandı boş gebelik tesisi konularak ve doktorum bir yıl gebeliği yasakladı şuan özele gidiyorum her ay kan da gebelik degerlerime bakılıyor her ay sıfır olduğu için ozeldeki doktorum 6aydan sonra sıkıntı olmaz dedi benim gibi aynı durumu yaşayanlar bana bilgi verirsiniz
Bana doktorum 3 ay yasak demişti. Ben psikolojik olarak çok etkilenmiştim zaten o yüzden uzun bir süre gebeliği hiç düşünmedim.
Vücudun toparlanma süreci var o yüzden hamile kalmak şu kadar süre yasak diyorlar. Evet kadınlar dinlemeyip hemen hamile kalıyor. Ama bu senin bedenin açısından sağlıklı bir durum değil. Şimdi birileri çıkar ama bana bir şey olmadı der. Onlara bir şey olmaması sana da bir şey olmayacağı anlamına gelmez.Bu sürede beslenmene dikkat et sonra Allah nasip ettiyse en kısa zamanda olur inşallah.