Bos gebelık

Merhaba bugun dr 6 haftalik ama bebek gorunmuyor bos gevelik olabilir dedi 1 hafta daha bekleyelim dedi. Aynisini yaşayan oldumu
Yolk sac göründümü. Belki geç döllenme dır canm boşuna kendine stres yapma. Daha cok erken geç döllenmede 7. Haftada anca görünüyo. Benim geç döllenme değildi adetten bi hafta önce öğrenmiştm gebeliği her gittiğimde görünmemişti en son 8. Haftamda kesinleşmişti seninki yüksek bi ihtimal geç döllenmedir

Yolk sac ile ilgli hic bse demedi. Bende pcos oldgu icin gec dollenme olabilir demisti dr ilk gittigimde. Ama bugun hic umut verici konusmadi. Hem ultrasonla hemde vajinal bakti ikisindede goremedi bebegi

Yolk sac ile ilgli hic bse demedi. Bende pcos oldgu icin gec dollenme olabilir demisti dr ilk gittigimde. Ama bugun hic umut verici konusmadi. Hem ultrasonla hemde vajinal bakti ikisindede goremedi bebegi
Üzülme canm bak şuan erken olduğu için görünmemesi cok normal geç döllenmede 8 haftayı bile buluyo görünmesi umudunu kaybetme. Benimkinde geç döllenme ihtimali yoktu çünkü adetten bi hafta önce betam 53 çıkmıştı. Haftaya görüceksin insallah canm Rabbim korusun bebeğini

Iyi dileklerin icin tesekkur ederimm cook cook saol

Merhaba canım merak ettim insalah bebeğin sağlıklıdır bende şuan aynı durumu yaşıyorum son durumun ne oldu söylermisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…