- 19 Haziran 2025
- 3
- 0
- 1
- 21
- Konu Sahibi gamze dilek
7 haftalık boş kese oluşmuş bunun için önereceğiniz ilaç adı varmı kürtaj olmak istemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse sana kafasına göre ilaç ismi veremez. Kürtajı neden istemiyorsun
İlaç yoluyla düşeceğini kim söyledi böyle bi ilaç hiç duymadım dört gebelik kaybım olduÇünkü ilaç yolu ile düşeceğini söylediler ama doktor para koparmak için 4 gün sonra gel kürtaj yapalım dedi
İlaçla düşeceğini doktor mu söyledi eğer söylediyse ilaç ismi vermedimi. Yoksa kulaktan dolma mı.Çünkü ilaç yolu ile düşeceğini söylediler ama doktor para koparmak için 4 gün sonra gel kürtaj yapalım dedi
Merhaba aynı durumu yaşıyorum devlet hastanesinde gidiyorum mutlaka yatırıyorlar mıDevlet hastanesine gidin . Hap verıyorlar içiyorsunuz ve gece orda kalıyorsunuz düşmesi için gozetım altında tutuyorlar ama daha sonra Usg de bakılıyor eğer içerde parça kalmış görürlerse yinede kürtaj yapıyorlar sizi zehirleme olasılığı olduğu ıcın .
Kalbi duran gebeliğimde ilaç yoluyla düşük yaptım kürtaj istemedim elhamdülillah parça falan da kalmadı ertesi gün taburcu olmuştum .
Yorumdakıler ilaç ismi vermedi mi falan demişler de böyle bi ilacı zaten alamaz dışardan isimde vermezler . kendılerı hastanede tane olarak elinize getırıyorlar . Yani ilaçla düşürme var .bilmediğiniz konularda yorum yaparken bu kadar keskin olmayın kadın duymuş ki soruyor bilmiyorsanız cevap vermezsınız yani .
Ben devlet hastanesine gitmiştim evet bı gece kaldımMerhaba aynı durumu yaşıyorum devlet hastanesinde gidiyorum mutlaka yatırıyorlar mı