Boş gebelik

haticesltnkya

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Hayırlı günler arkadaşlar . tüp bebek transferi oldum . Bugün transfere göre 7 haftalık gebeyim be bugün belki kalp atışlarını duyarız diye gittiğimizde doktor boş gebelik dedi ama ben hemen umutsuzluğa kapılmak istemiyorum sizce boş gebelikmidir yoksa 1 hafta daha beklemelimiyim

Eklentiler

• IMG_CF825E41-6784-42BB-92D1-1C543C1EDD54.webp
    IMG_CF825E41-6784-42BB-92D1-1C543C1EDD54.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 127
Kese boş görünüyor ama başka bir doktora daha gidin isterseniz

Daha önceki kesem de bu :(

Eklentiler

• IMG_0DC9CD7D-4521-4D30-8680-40AF81879FA8.webp
    IMG_0DC9CD7D-4521-4D30-8680-40AF81879FA8.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 122
Hayırlı günler arkadaşlar . tüp bebek transferi oldum . Bugün transfere göre 7 haftalık gebeyim be bugün belki kalp atışlarını duyarız diye gittiğimizde doktor boş gebelik dedi ama ben hemen umutsuzluğa kapılmak istemiyorum sizce boş gebelikmidir yoksa 1 hafta daha beklemelimiyim
Allah sizi umutsuz bırakmasın dua edin sabredin üzülme 💐🤲🏻

Merhaba yolk sac gözükmüyor sanırım :( memorialde mi oldunuz tedavinizi ?

Maalesef boş gebelik gibi duruyor evet kalp atışı için erken olabilir ama hem tüp.bebek yani gec döllenme şansı çok az hem de yolk sac gozukmuyor

Evet Şişli memorialda oldum . Cuma günü başka kadın doğumcuya da gitmeyi düşünüyorum

İnsallah bebeğiniz sizinle olur 🤲🏻

Evet Şişli memorialda oldum . Cuma günü başka kadın doğumcuya da gitmeyi düşünüyorum
Merhaba kacıncı gün ulturaston bu banada boş gebelik denildi 3 gün sonra yol saç 3 gün sonra bebek gözüktü şimdi kalp atışını duyduk tüp bebekde geç döllenme degil ama geç tutulma oluyormuş bende farklı doktorlara giderek ogrendim

Merhaba kacıncı gün ulturaston bu banada boş gebelik denildi 3 gün sonra yol saç 3 gün sonra bebek gözüktü şimdi kalp atışını duyduk tüp bebekde geç döllenme degil ama geç tutulma oluyormuş bende farklı doktorlara giderek ogrendim
Görmenizi cok cok sevindim 🤗 Başka bi gonderide durumunuzu okumustum

Görmenizi cok cok sevindim 🤗 Başka bi gonderide durumunuzu okumustum
Allah razı olsun 1 hafta kabus gibi geçirdik çok zordu rabbime sıgındım hep dua ettim rabbim boş çevirmedi dilerim rabbimden bu surecleri yaşayan tüm annelerin duaları kabul olsun amin

Yani kaçıncı gün tam Bilmiyorm 23 aralıkta transfer oldum 7. 0 haftalık ultrason bu

Kese ölçülerim henüz küçük 10.55 12. 8 bu farkeder mi acaba

Kızlar cumartesi günü gitmiştim doktora keseyi bu şekilde gördük doktor ilaçları braksbilirsin demişti progestanı braktım bende bu süreçte doğru mu oldu hiç bilmiyorum aşırı kafam dolu çok zor beklemek .. sizce kötü mü yapmışım ilaçları bırakarak

Kızlar cumartesi günü gitmiştim doktora keseyi bu şekilde gördük doktor ilaçları braksbilirsin demişti progestanı braktım bende bu süreçte doğru mu oldu hiç bilmiyorum aşırı kafam dolu çok zor beklemek .. sizce kötü mü yapmışım ilaçları bırakarak
Kacıncı haftadasınız yol sac kese görüldümü

Kese görüldü ama içerisi boş .. boş gebelikten şüphelendi doktor ama ben 1 hafta daha beklemek istiyorum farklı bir doktora gidicem. 7 haftanın içindeyim

Bende 7. Haftada bos gebelik tanısı alıp bırakmıştım ilaçları 3 gün sonra adet olmustum bebek yoksa bırakıyor vücut zaten direkt

Back
X