boş gebelik

sus_yoksa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2008
53
2
96
35
İstanbul
Geçen yıl nisan ayında boş gebelikten kürtaj oldum.İlk gebeliklerde normal dediler.Aradan uzun zaman sonra yine hamile kaldım onuda boş gebelikten geçen ay aldırdım.Doktora gittim folicasit içmeye devam et 3. gebeliğini bekleyelim yine aynı olursa gereken testleri yaparız dedi.Geçen yıl hamile kalmam nerdeyse 1 yılımı aldı yine bu kadar beklemek normal mi doktorumu dinlemeliyim ; (

aynı sıkıntıyı yaşıyorum cok sinirliyim bende.11 ayda 2 bos gebelik!Su an kanamam var düşük yapıyorum.Bugun doktora gittim bi kac test icin adam gozumun icine bka bka 3.yu yap.oda aynısı olursa testler yapılcakmıs.ben boyle biseyi nasil goze alayımki.hamileyken dr folbiol vermisti.onu kullansam diyorum.bi zararı olmaz sonucta..ne rahatlar ama.aynı acıyı 3.kez yasatmasın Allahım

arkadaslar. neredesiniz bilmiyorum ama birde ankara zekai tahir burak hastanesini deneyin derim. benim 1 dusuk 1 bos gebelik vsr. ikiside 2 aylikti ve kurtaj oldum. sonuncusunu 1 martta oldum. suan testler yapiliyor bana genetik inceleme de. 3. de ayni sorun olmasin diye.

İstanbul'dayım.Sende nasıl 2. gebelikten sonra yapıyolarki.Prosedürler aynı değil demekki :S Başka yerlere daha gitsem iyi olacak :/

Canım istanbuldayım.Dr 3. Bekleyelim dedi.Ama ben gene aynı acıları yasamaya korkuyorum.O yuzden yaptırıcam.Normalde dr test vermemisti.Bı tanıdık vardı ona gittik o testleri verdi yaptır dedi.Simdi kanamam bitsin diye bekliyorum sonra yaptırcam testlerin ins.

İstanbul'dayım.Sende nasıl 2. gebelikten sonra yapıyolarki.Prosedürler aynı değil demekki :S Başka yerlere daha gitsem iyi olacak :/

valla canım ben biraz şanslıyım sanırım bu konuda. aynı hastanede kürtaj olduğum için ve kendi bünyesinde de genetik araştırma bölümü olduğu için sanırım yararlanabildim. inşallah yaptırabilirsin sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…