yeni üye oldum yardiminiza ihtiyacım var 4.tüp bebek denemem 8ekimde
ilk 3tutmadı tam 4.tuttu derken boş gebelikmiş
5+6 günlük hamileyim dün dr gittim alttan baktı yokl. keseside yokmuş perşembeye ka
dar beklemem gerek yine bebek yoksa aldıracak lütfen
yardım edin benim gibi olan varsa lütfen çok kötüyüm
ALLAH yardımcın olsun inş en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın söylenecek çokta birşey yok
bu konuyu ben açmıştım ama cevap veren pek olmadı galiba içinizde benim durumumda olan arkadaslarimiz yok ilgi yorumda bulunan bulunmayan herkesten Allah razı olsun insan bu gibi durumlarda cevresindeki en yakın insanlara bile derdini anlatamıyor veya anlamıyorlar en basit tesellileri yine olur üzülme demekten öteye gitmiyor ama benim acımı hafifletmiyo r bende hiç tanımadığım insanlardan teselli arıyorum bugün durumum netleşti 7 haftalık gebeydim boş çıktı pazartesi kurtaj olacagim triot kan uyusmazligi miyom memede kitle bel fıtığı miyop esimde sperm yetmezligi ve hareketsizlik kardeşimin vefati hangisiyle ugrasacagimı bilmiyorum bunları bana acıyı diye yazmadım sadece birileriyle paylasmaya ihtiyacım vardı Allah bu yolda savaş verenlerin yardımcısı olsun kimseyi evlatsız birakmasın peygamberler bile istemişler demekki bazılarının dediği gibi olsun canını sıkma olmasada olur değil iste hem dünyada hem ahirette ihtiyacımız var hayırlı evlatlara Allah yar ve yardımcımız olsun kimseyi tek başına yalnız birakmasın
canım bende geçirdim ama ben tam emin değilim ben 8. haftada kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum.Allah yar ve yardımcın olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Kardeşine de Allahtan rahmet dilerim.
Canim senin icin cok uzuldum keske elimden bisey gelse ne desem bilemedim insallah bir an once sagligina kavusur nur topu gibi bir yavrun olur kucagina alip doya doya sarilirsin ins kardesin icinde ayrica uzuldum neden vefat etti bu genc yasinda ALLAH rahmet etsin
Canim senin icin cok uzuldum keske elimden bisey gelse ne desem bilemedim insallah bir an once sagligina kavusur nur topu gibi bir yavrun olur kucagina alip doya doya sarilirsin ins kardesin icinde ayrica uzuldum neden vefat etti bu genc yasinda ALLAH rahmet etsin
canım yanlız değilsin benim de ilk tüp bebek denemem 8 haftada yım doktor geçen hafta ilaçları keselim düşük yaparsın dedi 1 hf ta daha kalsın belki kalbini duyarız gelişir dedim içi,n rahat edecekse kalsın dedi yarın gidicem ve ya düşük ya kürtaj olucak
çok ama çok kötü bidurum ben kimseyle görüşmüyorum kimseye anlatmıyorum sadece ailem biliyo onlarlada konuşmak istemiyorum çünki insanlar teselli etmeye çalışınca sinirleniyorum .biz neler çektiğimizi bilir anlarız ama bu durumları yaşamamış birisi üzülme sıkma canını falan demesine tahammül edemiyorum eşimle bile bu konuyu konuşmak istemiyorum nekadar anlatırsam okadar ağlıyorum ağladıkça daha da çok üzülüyorum .Allah veriyo Allah alıyo vermek isterse verir istemezse ne yapsan nafile ben tam bir sene uğraştım iğneler ilaçlar operasyonlar ssonra sonuç pozitif giderek aratn bi bhcg seviyesi vucut ta değişimler psikoliji değişik anne olucam sevinci tüm bunları rüyada uyanır gibi bozan dk. kalp atışını duyamadık kese boş deyişi offff çok dertliyim .
Allah hepimizin ölmüslerine rahmet etsin 21 yaşında kalp krizinden öldü balikkesirde öğretmenlik okuyordu son senesiydi sokakta yığılıp kalmış polisler bulmuş hastaneye kaldırmışlardı biz yetisene kadar vefat etmişti
ALLAH rahmet etsin mekanı cennet olsun.çok zor bir sınav senin içinde zordur ama anneciğin kahrolmuştur. ALLAH tüm ailenize sabırlar versin,isyan ettirmesin ALLAH C.C sabrının mükafatı olarak sana tez zamanda uğraştırmadan sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Ahhh bilirim ben o boş gebeliği...
İlk hamile kalışımdı dünyalar benim oldu hamileyim diye, kalp atışını duyma ümidi ile gittiğimizde doktor boş gebelik dedi, ertesi gün hemen aldırdık...
Hatırlıyorum da o geçen acılı günleri, seni çok iyi anlıyorum çok büyük acı. Rabbim kimseleri sınamasın böyle...
İnşallah bir an önce hızlı bi şekilde bu süreci atlatırsın.Allah'ım sana güç kuvvet versin,Allah'a emanet ol...
dün evime geldim kayinvalidem bir türlü inanmiyor boş gebelik olduğuna 4 ayrı doktora gittim hepside aynı şeyi söyledi ama çevremdeki insanlara söz geciremiyorum geçen hafta klinigimize gitmistim onlar çarşamba gel demişti o yüzden hala umutlular beni ne kadar üzduklerinin farkında değiller yeni ev aldım tasiniyorum Allahın izniyle bir ay sonra yeni evimde olacagim yeni evimde 5.yi deneyecem bu sefer annem haricinde kimseye söylemeye hiç niyetim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?