Bos gebelikmi

bbburcu66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
484
134
53
32
Kızlar adetine 3 geçti beta hgc testi yaptim 580 cıktı birgün sonra tekrarladım 1000 oldu ancak kese görünmedi boş kese olma durumu varmi beta kaç olunca gozukuyolütfen bilgi verin

Beta 2500lerdeyken kese görünmemişti bende. 1000lerde zor biraz özellikle karından görünmez zaten. Boş kesede de kese oluşuyor zaten içinde embriyo oluşmuyor onu da yanlış anladınız sanırım.

Beta 2500lerdeyken kese görünmemişti bende. 1000lerde zor biraz özellikle karından görünmez zaten. Boş kesede de kese oluşuyor zaten içinde embriyo oluşmuyor onu da yanlış anladınız sanırım.
Peki bisey sorcam adetinden bu yana 5 hafta geçti sizd e beş haftalık beta 1000 bu olayı anlamdim ben

Peki bisey sorcam adetinden bu yana 5 hafta geçti sizd e beş haftalık beta 1000 bu olayı anlamdim ben
Benim adet gecikmesi 1 hafta olunca kan verdim 1950 çıktı. 4 gün sonra gittiğimde 6500 küsurdu ve karından zorla gördü dr. Henüz çok küçük acele etmeyin

Benim adet gecikmesi 1 hafta olunca kan verdim 1950 çıktı. 4 gün sonra gittiğimde 6500 küsurdu ve karından zorla gördü dr. Henüz çok küçük acele etmeyin
Benim neden 1000 cıktı acaba adeten 4 gün sonra vermiştim kese yok dedi bide boş gebelik olmasındanda korkuyorum

Benim neden 1000 cıktı acaba adeten 4 gün sonra vermiştim kese yok dedi bide boş gebelik olmasındanda korkuyorum
Dedim ya daha çok küçük, biraz sabırlı ol keseyi görmekle bitmiyor hem, kalbi atacak mı her şey yolunda gidecek mi ne zaman hareketlerini hissetmeye başlarım... Gidiyor d gidiyor. Stres yapmaya gerek yok, güzel beslen bol bol dinlen ve zamana bırak. Birkaç gün sonra keseyi göreceksin

Ins canim boş gebelik diye bisey duydum kafama taktim stres oldum baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…