Boş gebelikte beta hcg kaç oluyor?

hyrnsaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2025
7
0
1
21
Cuma gunu hamile olduğumu öğrendim bugün kanda beta hcg 11367 çıkmış bos gebelik gibi bir söylenti duydum bilen var mi yardımcı olur musunuz?

Boş gebelik kalp atisi olmamasi demek. Bhcg ile orantılı değildir. Son adet tariginiz ne ?

Dr ultrason muayenesi yapti mi

QUOTE="hyrnsaaa, post: 80477475, member: 1226102"]
Cuma gunu hamile olduğumu öğrendim bugün kanda beta hcg 11367 çıkmış bos gebelik gibi bir söylenti duydum bilen var mi yardımcı olur musunuz?
[/QUOTE]
Merhaba. İki kere boş gebelik geçirdim betalarım 11 bini bir kere bile görmedi. Azar azar artıyordu. Sizin yüksek olup görünmemesinden boş gebelik şüphesi duyuyorsunuz muhtemelen. Kaç haftalıksınız?

Merhaba bende bugün kan tahlili verdim adetim 3 gün gecıktı beta hcg 13.11 sizce hamilelik var mı

QUOTE="hyrnsaaa, post: 80477475, member: 1226102"]
Merhaba. İki kere boş gebelik geçirdim betalarım 11 bini bir kere bile görmedi. Azar azar artıyordu. Sizin yüksek olup görünmemesinden boş gebelik şüphesi duyuyorsunuz muhtemelen. Kaç haftalıksınız?
[/QUOTE]
En son adet tarihim 14 Eylül 6 haftalık sanırım

[/QUOTE]
Korkmayın bebeğin görünmesi için erken. Görünmemesi de anormal karşılanmıyor 8.haftaya kadar bekleyin. Birkaç güne bile gözükebilir bir ihtimal. Beta artış oranlarınız nasıldı onlar da önemli bir bilgi verir bize

Korkmayın bebeğin görünmesi için erken. Görünmemesi de anormal karşılanmıyor 8.haftaya kadar bekleyin. Birkaç güne bile gözükebilir bir ihtimal. Beta artış oranlarınız nasıldı onlar da önemli bir bilgi verir bize
[/QUOTE]
Yani artışı bilmiyorum bugün tahlilde gördüm sadece

Benimki de 14 Eylül maşallah yüksek öğrenmişsiniz ben 27 ile öğrenmiştim 4 gün gecikmeyle kese bile görmedim henüz
Keseyi son anda gordu yani rahmin biraz üstünde ilkte kese yok dedi sonradan aşağı doğru inince gözüktü bende dıs gebelik yada bostan suphelendim cunku ishal falanda var bende internetten baktığımda diş gebelik belirtilerinde var

Doktor sana olumsuz kötü bişey söylememiş sanırım. Sen internete bakıpta boş gebelik, dış gebelik diye boşuna kendini boşuna strese sokma. Beta değeriyle de boş gebelik olup olmadığı anlaşılmaz. Daha çok yeni sağlıkla büyür inşallah.

Back
X