Mrb arkadaslar.9 aylik nişanlıyım...pek bir sorunumuz yok.calismiyorum.kucuk ilde market magaza işi oluyo o da ya paranı alamiyorsun yada sabahtan geceye asgari ücret..dugune 2 yıl var.en azindan evlilik hayatimda devam ettirebilecegim iş istedigimden bekliyorum.ünv mezunuyum..iş içinde haber bekliyorum bir yerden.evdeyin genelde pek cikmam..nişanlimin dişar isleri oldugunda kostururum calistigindan dolayi..masrafsizim cay bahcesi siradan pastane ayda yilda bir gideriz o da..cafeye gidelim desem ne gerek var pahalli der..cimri degildir ama disarda uygun orda pahalliysa gerek duymaz..int ten bilgisayar sipariş etti yarin burda olacak..biz bugunden arkadasimla sözlestik biliyor..yarin alirmisin dedi..alirim ama biliyorsun sozlestik aksam 5 gibi getiririm eve gecmeden dedim..yok olmaz arabayla inerim dedi..borclari var öduyo bilgisayar icinde para cekti borclandi..fuzuli 30 tl benzin parasi.bekle ne gerek var zaten iştesin bakamicaksin dediysemde inat etti..söylendim haliyle borclarin var tutumlu olmam lazim diyosun dugun arifesinde birikimin yok bi cafeye gitmek istesem boşa para diyosun ne gerek var cok sorumsuzsun dedim..para vermis o kadar heyecan yapmis ben getirmiyomusum erken.dedim bu zamana kadar kosturdum herseyine ihtiyacinda yanindaydim sen ne zaman yanimda oldun dedim patladim..boş gezeninboş kalfasisin işinmi var g..üstüne oturuyosun diyince atti şarteller..o kadar kızgınımki anlatamam..cok sinirliyimdir beceriksiz sorumsuz dedigim olur sinirlenince ve son 2 haftadir suratsiz ve sinir patlamasu yasiyorum ona karsi.işsiz olmami bu tarz yuzume vurmasi cok kirdi..nasil tavir almaliyim?