boş gezenin boş kalfasıymışım..!

sevgi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
854
98
73
Giresun
Mrb arkadaslar.9 aylik nişanlıyım...pek bir sorunumuz yok.calismiyorum.kucuk ilde market magaza işi oluyo o da ya paranı alamiyorsun yada sabahtan geceye asgari ücret..dugune 2 yıl var.en azindan evlilik hayatimda devam ettirebilecegim iş istedigimden bekliyorum.ünv mezunuyum..iş içinde haber bekliyorum bir yerden.evdeyin genelde pek cikmam..nişanlimin dişar isleri oldugunda kostururum calistigindan dolayi..masrafsizim cay bahcesi siradan pastane ayda yilda bir gideriz o da..cafeye gidelim desem ne gerek var pahalli der..cimri degildir ama disarda uygun orda pahalliysa gerek duymaz..int ten bilgisayar sipariş etti yarin burda olacak..biz bugunden arkadasimla sözlestik biliyor..yarin alirmisin dedi..alirim ama biliyorsun sozlestik aksam 5 gibi getiririm eve gecmeden dedim..yok olmaz arabayla inerim dedi..borclari var öduyo bilgisayar icinde para cekti borclandi..fuzuli 30 tl benzin parasi.bekle ne gerek var zaten iştesin bakamicaksin dediysemde inat etti..söylendim haliyle borclarin var tutumlu olmam lazim diyosun dugun arifesinde birikimin yok bi cafeye gitmek istesem boşa para diyosun ne gerek var cok sorumsuzsun dedim..para vermis o kadar heyecan yapmis ben getirmiyomusum erken.dedim bu zamana kadar kosturdum herseyine ihtiyacinda yanindaydim sen ne zaman yanimda oldun dedim patladim..boş gezeninboş kalfasisin işinmi var g..üstüne oturuyosun diyince atti şarteller..o kadar kızgınımki anlatamam..cok sinirliyimdir beceriksiz sorumsuz dedigim olur sinirlenince ve son 2 haftadir suratsiz ve sinir patlamasu yasiyorum ona karsi.işsiz olmami bu tarz yuzume vurmasi cok kirdi..nasil tavir almaliyim?

Nişanlınız ters konuşmuş ancak haksız sayılmaz. Heves etmesi normal, kırk yılda bir bu kadarda müsriflik yapsın ne var bunda? Sizde iş seçmek yerine elinizi taşın altına koyun, sonrasında karşınızdakine laf etmek biraz garip oluyor. Haliyle dön bi kendine bak derler adama. Ayrıca rica ediyorum şu konuları okunaklı yazın, ne güzel yazım kurallarımız var. Boşluksuz noktalı noktalı yazınca gözlerim karışıyor.

Ya ayrilcan, ya da hirs yapip onunkinden daha iyi bi is bulup sen soyleneceksin ona. Bence ikincisini yap. Oh bi guzel rahatlarsin

Bence senin hiç bir suçun yok devam et böyle sonunda anlayıp özür dilese ne iyi olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kusura bakma ama hayatımı kuracağım adam bana kalkıp '' g.tünün üzerinde oturuyorsun'' diyecek ve bende cevapsız kalacağım ha ?
''Sen neyin üzerine oturuyorsun '' diye sorardım ben adama.. !
Allah sabır versin sana..

töbe töbe yaz gelince bu erkeklerin kayışları koptu iyice..
bdv'de hergün bi erkek cinsi ürüyor mazallah :ssz:

Belliki sende issizlikten bunalmissin o da heycanla urunu senden getirmeni beklemis kucuk bi anlasmazlik olmus olur nisanliyken pek canimli cicimli olmuo bence en zor donem iyi bi aninda buna kirildigini belirt..

Mrb arkadaslar.9 aylik nişanlıyım...pek bir sorunumuz yok.calismiyorum.kucuk ilde market magaza işi oluyo o da ya paranı alamiyorsun yada sabahtan geceye asgari ücret..dugune 2 yıl var.en azindan evlilik hayatimda devam ettirebilecegim iş istedigimden bekliyorum.ünv mezunuyum..iş içinde haber bekliyorum bir yerden.evdeyin genelde pek cikmam..nişanlimin dişar isleri oldugunda kostururum calistigindan dolayi..masrafsizim cay bahcesi siradan pastane ayda yilda bir gideriz o da..cafeye gidelim desem ne gerek var pahalli der..cimri degildir ama disarda uygun orda pahalliysa gerek duymaz..int ten bilgisayar sipariş etti yarin burda olacak..biz bugunden arkadasimla sözlestik biliyor..yarin alirmisin dedi..alirim ama biliyorsun sozlestik aksam 5 gibi getiririm eve gecmeden dedim..yok olmaz arabayla inerim dedi..borclari var öduyo bilgisayar icinde para cekti borclandi..fuzuli 30 tl benzin parasi.bekle ne gerek var zaten iştesin bakamicaksin dediysemde inat etti..söylendim haliyle borclarin var tutumlu olmam lazim diyosun dugun arifesinde birikimin yok bi cafeye gitmek istesem boşa para diyosun ne gerek var cok sorumsuzsun dedim..para vermis o kadar heyecan yapmis ben getirmiyomusum erken.dedim bu zamana kadar kosturdum herseyine ihtiyacinda yanindaydim sen ne zaman yanimda oldun dedim patladim..boş gezeninboş kalfasisin işinmi var g..üstüne oturuyosun diyince atti şarteller..o kadar kızgınımki anlatamam..cok sinirliyimdir beceriksiz sorumsuz dedigim olur sinirlenince ve son 2 haftadir suratsiz ve sinir patlamasu yasiyorum ona karsi.işsiz olmami bu tarz yuzume vurmasi cok kirdi..nasil tavir almaliyim?

Boş gezenin boş kalfasi dahi olsam senin hizmetçin emir erin değilim diyemediniz mi ?

Senin isini olmaması demek onun ayak işlerine kosturman gerek demek değil nisanlina önce evleneceğin kadin olduğunu hatirlat.

İnsan evleneceği insana bu tavir ve laflari kullanıyorsa ya iliskinizde ya sizde ya onda bir sorun var demektir...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çüşşş...diyorum "g..üstüne oturuyosun, boş kalfasın"mı bir bayana..kusra bakma yangına körükle gitmeyi sevmem ama insan böle bir cümleyi nişanlısına kurmamalı kırılmakta haklısın sorumsuz demek ayrı, boş gezenin vss demek ayrı.haklısın bu erkeklere yaranılmıyor yaa yalnız sende yanındaydım vss demekle başa kakmışsın biraz, bu hoş bir davranış değil..neden sinirlisin hepmi bölesin bilmiyorum ama ikinizdede hata görüyorum..sinirleneceğine bence kırgın olduğunu hissetirmen daha yakışık alır yaptığından utanır bence utanmasını sağlamalısın çünkü bazen susmak küsmek de bir cevaptır hatasını anlıcaktır.bu arada cimri yada tutumlu davranmasının sebebi bilgisayar almak içindir belki erkekler işleri gelene para buluyorlar malesef

İstediğin yerinin üzerine oturursun, ne biçim bi laf bu böyle :47:

Evli değilsin, düğüne oo 2 yıl var ister çalışır ister yatarsın, ona mı kalmış boş gezip gezmeyeceğin.

Çok kaba, çok incitici.. :19:

Üstelik şuraya gidelim şunu yapalım diye tutturan kızlardan da değilmişsin. Kıymetini bilsin, öpsün başına koysun seni.

Çalışmıyor olman onun emir eri olduğun, ayrı planların olmayacağı anlamına gelmez. Kaçırmazlar bilgisayarını. :47:

Daha evlenmenize 2 yıl var ve bu adam böyleyse işin var. Düzgün bir iş bulana kadar asgari ücretle de olsa kendi paranı kazanmalısın bence. En azından nişanlının altında ezilmezsin. Nişanlın ise çok yanlış davranmış.Ne demek o boşta geziyosun demek. Ben olsam iyi kötü bir iş bulur ayaklarımın üsüne basardım. En azından kendime güvenim olurdu. :34:

Sen kızsın ister çalışır ister çalışmazsın . Kadınları çalışmak zorundasın yoksa ezilirsin büzülürsün mantığını iyi soktular çalışmıyor kız ne var çalışmak isteyen çalışır . Nisanliniz ayip etmis.

Ben senin çırağın mıyım, hem bütçeni düşünüyorum, ben getireyim diyorum, hem de hakaret yiyorum, bu nasıl iş? Diyemedin mi cidden?
Onu düşünen de kabahat, ne düşünüyorsun. Alsın KIÇINI, gitsin alsın kendi oyuncağını. Boşver ne harcıyorsa da harcasın:4:
Beklemiş beklemiş de 3 saat daha mı bekleyememiş? Çocuk mu bu, bir bilgisayara bu kadar heyecanlanıyor? Yetmezmiş gibi bunun için kalbini kırıyor.
Dengesize bak sen! İşte hep bilinçaltındaki şeyler böyle öfke anlarında ortaya çıkar. Adam senin çalışmamanı kendine dert etmiş. Böylece de ortaya çıkmış. İyi de oldu, anladın ne olduğunu. Gerisi sana kalmış:ssz:

Her işine koşturmak zorunda değilsinki nişanlısisin diye getir götür islerini sen yapacaksın diye bir kural yok . En iyisimi kendine meşgale bul. Çalışmadan bile başını yogun tutacak şeylerle uğraş . Heves etmişse gider alır kalp kırarak olmaz bu işler

tavır almaktan ziyade ziyade bu hakaret dolu sözlerini iyi düşünmen gerek .evlilik gibi bir kurumda böyle sözlerle ömür nasıl geçer?

isterseniz boş gezenin boş kalfalarının şahı olun size "g.. üstünde oturuyorsun" deme hakkını kimden almış nişanlınız?
3 yıllık eşim "faturayı öde evdesin" demez bana rica eder çok yoğunsa..
bence sizin iş durumunuzu yorumlayışı değil size karşı konuşma üslubu çok çirkin..
sizi cafeye götürmeye nazlanmasını "tutumlu" "para biriktiriyor ne yapsın"larla geçiştiremem..
madem 2 yıl sonraki düğüne kadar cafeye bile gidemeyecek kadar zordaydı niye 3 sene öncesinden nişan takarlar anlamam..
belli bir gücün olsun evlenmeye sonra çık ortaya "evlenelim" diye..
bu kadar zordaysa ki olabilir kendine bilgisayar almasaydı o zaman.. gitti düğün parası vah vah.. çok mu önemliydi?
evden online işlerini yürütmesi gereken aciliyette bir pozisyonda mı çalışıyor onu bilemem ama..
kusura bakmayın işine gelince "para biriktiriyorum" un arkasına saklanıp kendine harcayan erkeğe de illet oluyorum..
bence ciddi bir konuşma yapmalısınız.. üslubuna çeki düzen vermesi açısından ama siz de sinirli de olsanız aynı şeyi ona göstermelisiniz..
"beceriksiz" lafı hele erkeğe söylendiğinde çok daha ağır olur anlamı..
"sinirli iken söylenmiş" laflar sinir geçtiğinde hep unutulmaz canım.. azıcık dikkat etmeli..

Cok uzatmadan ayril bence,o cocukdan bi sey olmaz,ilerde sorun yasicgn apack ortada,ay sinir oldum ya,ne dmk,km yani o,uşagi misin onun sen,saygisiz resmen ya

maxi pro 5

Sesi cikmadi hala ama özür dileyip gönlümü alana kadar konusmıcam..calismami istedigini zaten dile getiriyor.meslegim buyuk sehirde gidelim diyorum sende meslegini yap yok burdan vazgecmiyo..evden cikan arkadaslariyla gorusen biri degilim..ailem nişanlım hayatım.cok pasif olmamak lazımmış...nişandan sonra cok sinirli biri oldum.ailem bile cocuga nasil davraniyosun diye soyleniyor.tahammulsuz biri oldum..yogun calisir gelir disari cikalim der cikasim gelmez..cok cabuk sinirlenir bagiririm..tamam bende hataliyim ama laflari hakketmedim diye dusunuyorum..para mevzularina karistirmiyo soyleniyorum diye.soylenmekte hakli goruyorum cunku sorumsuzlugundan ogrenim kredisini faizli öduyo askere gitcek.gitmeden borclarini kapasn derdim

Back
X