boş hayaller miii ??? yardımmmm lütfennn :(

kolejde çalışırken okula devam edecekmiş işte daha ne istiyosun okulunu bitirince daha iyi olur herşey böyle stres yapacağınıza sevgilinize destek olun ve ona inanın bence okulu bitsin daha rahat edersiniz sonra

Işleri yoluna koymadan evlenmeyin.

Okulunu bitirsin önce, hayatını düzene koysun.

Iş streslerini evlilikten önce çekmek çok zor, evlilikten sonra çekmek kat kat zordur.

kolejde çalışırken okula devam edecekmiş işte daha ne istiyosun okulunu bitirince daha iyi olur herşey böyle stres yapacağınıza sevgilinize destek olun ve ona inanın bence okulu bitsin daha rahat edersiniz sonra

haklısınız zaten destekte oluyorum ama ona belli etmesemde ya bitiremezse diyede düşünüyorum bide üstüne evlenmiş olursak ne olcak bunlar çıkmıyo aklımdan

Işleri yoluna koymadan evlenmeyin.

Okulunu bitirsin önce, hayatını düzene koysun.

Iş streslerini evlilikten önce çekmek çok zor, evlilikten sonra çekmek kat kat zordur.

evet bende öyle düşünüyorum ama erkek arkdasm benimle aynı fikirde değil ona bunları anlattığmdada güvenmediğimi falan düşünüyo

Benim erkek arkadaşımda o fikirde değildi.
Ama karar bende bitti.
Senelerce aynı konuyu konuşmaktan gına geldi, ama kararım kesindi, okul bitecek, iş netleşecek, askerlik yapılacak, aileler tanışacak.

Erkek arkadaşınız evlilik diye tuttururken beklemek daha zor olacak, ama mantığınızla karar verin lütfen.

evet böyle kara kara düşünmektense artık karar vermek lazım

canım evlilik için aceleye gerek yok.

Hele bir mezun olsun arkadaşın, işler yoluna girsin, sigortalı kadrolu bir işi olsun. Belki sen de bulursun iş. Ozaman evlenirsiniz.

canım evlilik için aceleye gerek yok.

Hele bir mezun olsun arkadaşın, işler yoluna girsin, sigortalı kadrolu bir işi olsun. Belki sen de bulursun iş. Ozaman evlenirsiniz.

zaten benimde düşüncem buydu canım ama tüm bunların üzerine ailevi sorunlar eklenince şimdi çıkamıyorum işin içinden yağmurdan kaçıp doluya tutulmakta var tabii ama evde de duramıyorum sorunlar büyük

Sabır ve kolaylıklar diliyorum. Dönem dönem hem de peşpeşe yaşıyoruz sıkıntıları çoğu zaman. Umarım kısa zamanda hallolur.

sırf evden kurtulabilmek için evlenme sonra sorumluluğun artınca hiç kalkamazsın altından en azından kendin atanmış kadrolu olsan bir nebze olur ama bu şekilde evlenirsen sıkıntı büyük olur

Erkek arkadaşın okula dönmeye karar vermiş.
Okurken çalışması için güzel de bir teklif almış.
Daha ne istiyorsun ki ? Ne güzel işte.
Zordur veya değildir,önemli olan onun karar verip tamamlaması.
Bu süreçte senin destek olup motive etmen daha doğru olacaktır.

Ya istemeseydi veya imkan bulamasaydı ?
O zaman zor değil imkansız olacaktı.

aslında çok haklısın ama insan herşey üst üste geldğinde hep kötü taraflarını düşünüyo sanırım.

sırf evden kurtulabilmek için evlenme sonra sorumluluğun artınca hiç kalkamazsın altından en azından kendin atanmış kadrolu olsan bir nebze olur ama bu şekilde evlenirsen sıkıntı büyük olur

doğru ama bu şekilde de fazla dayanabilceğimi zannetmiyorum. işe bi başlasında duruma göre karar vericez artık mecburen

herkes hayatta ikinci şansı halk eder..boş hayal de olabilir ama ya bitirirse?? her başarılı erkeğin arkasında bi bayan vardır derler.. kısacası hep destek tam destek :) ne kaybedersiniz ki zaten kurmuş düzenini işi var bitirirse süper olur..bitiremezse de keşke deneseydim diyebileceği bi pişmanlığı olmayacak..

Benim anlamadığım nokta, kolej öğrenci birisini nasıl öğretmen olarak çalıştırıyor.

İmkansız geldi bu bana, haaa memur vs. gibi başka görevlerde çalışır o ayrı.

Bu arada evlilik için acele etmeyin derim.

Okulu bitmemiş,

Askerliğini yapmamış,

İyi bir işi yok,

Sende yeni mezun olmuş ve atanmayı bekliyorsun... Bence evlilik içinde biraz bekleyin.

haklısınız :) onun bana benimde böyle bir desteğe ihtiyacım vardıı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…