Yaşamadım ama bildiğim kadarıyla bebek rahimde değil genelikle tüpte falan yerlesiyo . Kan değerleri normal gebelik gibi artiyo . Kürtajla aliyolar sanırım
Yaşamadım ama bildiğim kadarıyla bebek rahimde değil genelikle tüpte falan yerlesiyo . Kan değerleri normal gebelik gibi artiyo . Kürtajla aliyolar sanırım
Merhaba canım ben mesajını yeni gördüm bende 2 buçuk ay önce boş gebelik yaşadım kürtaj olmak zorunda kaldım maalesef Allah'ın taktiri tabiki ben adet gecikmesinden sonra idrar testi yaptım sniyedemkop koyu iki çizgiyi gördüm akşamına kan testi yaptım degerim 2281 hemen ertesi gün hastaneye gittim keseyi gördük tahliler kan testleri faln yapıldı herşey yolundaydı sonra lekelenme başladı hemen acile gittim düşük tehlikesi olabilir diye iğne vuruldum eve geldim lekelenme bi var bi yok bi sabah 6 da bi sıcaklık hissettim bide baktım taze kan hemen hastaneye koştuk doktorum gördü oda düşük tehlikesi olabilir dedi ultrasonda gördük kese dahada büyümüş ve doktorum dinlenmemi söyledi korkulacak birşey olmadığını söyleyip eve yolladı herşey normale döndü 3 hafta sonra kalp atışlarını duymak için gittiğimizde bide baktık kese gayet normal büyüklükteyken bebek yok tabi biz inanmadık inanmak istemedik belkide iki farklı doktora danıştık onlarda teyit ettikten sonra doktoruma gittim aynı o gün kürtaja alındım herşey bi saatte oldu ve bitti çok zordu ilk gebeliğimdi üstelik geçte tatmıştık o duyguyu Allah'ın taktiri dedik vardır bi hayır dedik kendimizi avuttuk insan alışıyor bir şekilde herşeye ya bunada alıştık şimdi yerinin dolmasını bekliyoruz eşimle tabiki sağlıklı ve hayırlı bi şekilde şunu anladım ki önemli olan devamı ve sağlıklı olması ben hamile kaldığım ay ilk belirtim göhüslerim acayip ağrıyordu ve büyümüştü ayıptır söylemesi sürekli eşime ağrıyorda ağrıyor diyordum ama hiç aklımın ucundan geçmiyordu hamilelik sonra mide bulantısı özelikle miğde yanması şöyle bişey oldu ben çok kötü bir rüya gördüm hamileyken tanıdığım birinin bebeğini alıyorlardı ve ben çıktım kalp atışını duymaya gittiğim hafta belirtilerin kaybolmuştu resmen ve ben çok korkuyordum Allah'ım ne olur bebeğim gitmesin benden sağlıklı olsun iyi olsun diye diye gittim meğerse hisetmişim olacakları ben bunları yaşadım tatlım bilmiyorum sen şuanda ne durumdasın ama bende çok cevap aradım kendime istedimki belki sende bulursun hepimizin hakında hayırlısı olsun Allah herşeye kadirdir o ol derse olu verir o yüzden inancımızı hiç bi zaman kaybetmeyelim