Gebeliğe Hazırlık Boş kese ile ilgili karışık işler bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mabel0090

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
466
552
103
Merhaba kızlar bugün doktoruma gittim ultrasyonda 30 mm kese 8. Haftadasın bebek malesef yok dedi..
detaylı ultrasyona indim 19 mm kese 6+2 dedi yolk kesesi görüldü
Ama doktorum kesen geriden geliyor gelişmemiş kürtaj olmalısın diyor
Kafam çok karıştı başına gelmiş çevreden duymuş yorumlayacak birileri var mı

Benimde öyle oldu gelişim 2 hafta geriden geliyordu. Kalp atışı çok zayıf dendi. En son 8. Haftada kalp atışı durmuş. Doktor düşük yaparsın dedi. Hakketen 2 gün sonra düşürdüm. Nasip kısmet canım. İnşallah seninki toparlar. Ama kendini her ihtimale alıştır bence. Allah yardımcın olsun

Benimde öyle oldu gelişim 2 hafta geriden geliyordu. Kalp atışı çok zayıf dendi. En son 8. Haftada kalp atışı durmuş. Doktor düşük yaparsın dedi. Hakketen 2 gün sonra düşürdüm. Nasip kısmet canım. İnşallah seninki toparlar. Ama kendini her ihtimale alıştır bence.
Bende henüz yolk kesesi görüldü bebişte yok henüz ..başka doktora da görüneceğim .. ne kadar kendimi hazırlasam da duygusal boyutu farklı oluyor sağlıcakla nasip olsun inşallah yoksa da vardır bir hikmeti kısmet teşekkür ederim yorum için

Benim de kese ve yolk oluşmuştu ama bebek yoktu. 8. haftadaydım. Doktor iki hafta bekleyelim takip edelim demişti. Doktordan dönüşte düşük yapmıştım. Tabi herkeste böyle olmuyor. O dönem çok fazla boş gebelik hikayesi okudum. Benim kese boyutumdan daha büyük olanlarda sağlıklı sonuçlanan var. Geç döllenme olabilir. Allah en hayırlısını ve sağlıklısını versin.

Benim de kese ve yolk oluşmuştu ama bebek yoktu. 8. haftadaydım. Doktor iki hafta bekleyelim takip edelim demişti. Doktordan dönüşte düşük yapmıştım. Tabi herkeste böyle olmuyor. O dönem çok fazla boş gebelik hikayesi okudum. Benim kese boyutumdan daha büyük olanlarda sağlıklı sonuçlanan var. Geç döllenme olabilir. Allah en hayırlısını ve sağlıklısını versin.
Amin🤲🏻 Geç döllenme şüphesi var kendimce bir doktora daha danışıp sürece bakıcam ilk gebeliğim olunca baya heveslenmiştim rabbim sağlıkla nasip etsin kimseye aratmasın inşallah ..yorum için teşekkür ederim

Back
X