Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir daha gittiğinizde kesin belli olur şu an bir şey kimse net diyemez. Çünkü 7. ve 8. haftalarda kalp atışları duyuluyor ve o zaman varlık daha net ortaya cıkıyor
Evet öyle yapacağım bekliyorum ama 21 mm büyük sanki okuduklarımdan ihtimal az gibi. Yolkta görünmedi galiba çok endişeliyim. Haftaya bakalım geç döllenme olabılır dedi ama biraz ümitsizim
Bir dahaki hafta netleşir.kese boyutundan tam anlamıyorum ama ben ilk ogrendigimde 5 haftalıktim.bos kese ve içinde yolk saçı gorunmustu bir hafta sonra kontrole gittiğimde bebekte göründü
Evet öyle yapacağım bekliyorum ama 21 mm büyük sanki okuduklarımdan ihtimal az gibi. Yolkta görünmedi galiba çok endişeliyim. Haftaya bakalım geç döllenme olabılır dedi ama biraz ümitsizim