Tüp bebek transferi 5.gün embriyosu ile hamilelik haberimi aldım onların hesaplamasına göre 5+6 haftalıkken keseyi gördük 2 hafta sonra tekrar gel kalp atışlarını duyarız dedi gittim 7+6 haftalıkken kese var ama bebek yok kesenin boyutu da 27 mm durumlar kötü 3 gün sonra tekrar gel dedi yıkıldım zaten o an çıktım ordan devlet Hastanesi'ne gittim aynı gün kesenin boyunun 21 mm olduğunu beni ilk defa muayene ettiği için bişey söylemek için 1 hafta sonra tekrar gitmem gerektiğini söyledi neyse transferimi yapan doktora 3 gün sonra yine gittim kesenin hala boş olduğunu 3 gün önce 27 mm ölçtüğü halde 3 gün sonra tekrar 27 mm ölçüp kese de büyümüş sağlıksız bir gebelik olabilir kürtaj yapalım dedi kesin ve net bir şekilde.. kabul etmedim devlet Hastanesi'ne 1 hafta sonra yine gittim kese 25 mm hala boş sınıra ulaştık 2 gün sonra direk kadın doğum acile gitmem gerektiğini söyledi dün kadın doğum acile kürtaj olucam heralde diye gittim orda da muayene ettiler kesenin olduğu gibi durduğunu şeklinin bozulmadığını boyutunun 21 mm olduğunu müdahale edemeyeceklerini 1 hafta sonra tekrar gitmem gerektiğini söyledi nasıl olur daha 2 gün önce bu hastanede 25 mm çıktı ya kendi kendine evde düşük yaparsam dedim oda olabilir ama şuan için bişey yapamayız beklememiz lazım dedi ve ben 1 hafta daha neyi bekleyeceğimi bilmeden bekliyorum şuan kafam allak bullak beynim aşırı yorgun çok zor mesele bunlar Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun belirsizlikle ne yapıcam bende bilmiyorum