- 22 Ekim 2015
- 2
- 1
- 1
- 35
- Konu Sahibi Ecitahelllllo
Merhaba Arkadaşlar. Site de çok gezdim soruma cevap bulamadım. 5 gün önce test idrar testi yaptım 3 adet hepsi de ikinci çizgileri hafif silik çıktı. Ertesi gün hemen doktora gittik normalde regli tarihime göre 5haftalık gebe olduğum gerekirdi fakat doktor geç döllenmeden dolayı 4 haftalık Dedi ultrason ile baktı hiç birşey yok alttan kontrol etti ve boş keseyi gördük çok şükür. Fakat adı üstünde boş ve bu beni korkutuyor. Eşim ilk evliliğinde çocuk için tedavi görmüş ve hastane heyeti spermlerin yavaş ve tembel olduğunu söylemişler. Tüp bebek haricinde çocuk sahibi olması imkansız demişler. Ama bende oldu bu bir mucize şuan tek korkumuz kesenin boş olması günler geçmiyor bir türlü. Boş gebelik sorunundan çok korkuyorum. Arkadaşlar kalp atışını sormuyorum kesenin içinde nokta kadar bile olsa Bebek Ne Zaman gözükür? Doktor cumartesi tekrar gelin Dedi kontrol için. Birde bir kist oluşmuş 3,5 cm çapındaymış bu kistte bütün gebeliklerde görünüyormuş kendiliğinden de kayboluyormuş. Şimdi ben gerçekten hamilemiyim? Eşimin tek şansı ve mucize bana akıl verin lütfen. O kesenin boş çıkma durumu olabilir mi. Şuanki belirtiler çok aşırı yemek yiyorum göğüslerimi çok hassas ve sürekli uyuyorum. Şimdiden teşekkürler