Boş kesede Bebek Ne Zaman görünür?

Ecitahelllllo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
2
1
1
35
Merhaba Arkadaşlar. Site de çok gezdim soruma cevap bulamadım. 5 gün önce test idrar testi yaptım 3 adet hepsi de ikinci çizgileri hafif silik çıktı. Ertesi gün hemen doktora gittik normalde regli tarihime göre 5haftalık gebe olduğum gerekirdi fakat doktor geç döllenmeden dolayı 4 haftalık Dedi ultrason ile baktı hiç birşey yok alttan kontrol etti ve boş keseyi gördük çok şükür. Fakat adı üstünde boş ve bu beni korkutuyor. Eşim ilk evliliğinde çocuk için tedavi görmüş ve hastane heyeti spermlerin yavaş ve tembel olduğunu söylemişler. Tüp bebek haricinde çocuk sahibi olması imkansız demişler. Ama bende oldu bu bir mucize şuan tek korkumuz kesenin boş olması günler geçmiyor bir türlü. Boş gebelik sorunundan çok korkuyorum. Arkadaşlar kalp atışını sormuyorum kesenin içinde nokta kadar bile olsa Bebek Ne Zaman gözükür? Doktor cumartesi tekrar gelin Dedi kontrol için. Birde bir kist oluşmuş 3,5 cm çapındaymış bu kistte bütün gebeliklerde görünüyormuş kendiliğinden de kayboluyormuş. Şimdi ben gerçekten hamilemiyim? Eşimin tek şansı ve mucize bana akıl verin lütfen. O kesenin boş çıkma durumu olabilir mi. Şuanki belirtiler çok aşırı yemek yiyorum göğüslerimi çok hassas ve sürekli uyuyorum. Şimdiden teşekkürler

6 ve 7. Haftalarda bebegi gormek gerekiyor sanirim biz 6+4 falandi gorduk ve kalp atisini da gorduk. Insallah gorebilirsiniz bebeginizi. Gec dollenme olmus olabilir doktorun dedigi gibi sabirli olun dua edin

Arkadaslar tavsiyem doktora ikinci kontrolunuz 7. 8. haftada gitmeniz.. 6. haftada bile goremeyenler cok oluyor, yazik gunah bos yere sinirleriniz bozulmasin.. gec dollenmeyi kimse tam olarak bilemez.. biraz daha zaman verip gec giderseniz daha net sonuc almis olursunuz, benden tavsiye

bende aynısını yaşadım.adetim gecikti test yaptım silik çıktı.doktora gittim karnımdan göremedi alttan baktı hiç bişey göremedi.sadece rahim duvarın kalınlaşmış olabilir dedi.ama kan testi verdim ve 900 lerde çıktı.hayırlı olsu falan dedi kadın tuhafıma gitti.bi kaç gün sonra boş bi kese gördük.ama yine bebek yoktu.aaa dedim geç gitcem artık 1 hafta sonra gittiğimde kalp atışınıda duymuştuk.hayırlı olsun ...

6da gittim goremedim baslarda cok korktum fakat 8 haftasinda gittim ve kalp atisini bile gordum dunyalar bnm olmustu. Suan 26 haftamizdayiz kansizligim disinda hic bir problemim yok cok sukur kansizlik icinde kan ilaci iciyorum sabah aksm

CANIM BANADA 6 HAFTALIK DEDİ VE BOŞ KESE DEDİ. BEN BUNDAN ÖNCE BİR BOŞ GEBELİK VE BİRDE BEBEĞİMİN KALBİ DURDUĞU İÇİN KÜRTAJ OLDUM. BUGÜN GİTTİM VE BEBEĞİMİ VE KALP ATIŞINIDA GÖRDÜK ŞÜKÜRLER OLSUN.1 HAFTA CEHENNEM GİBİ GEÇTİ KAYGIDAN. DAHA KÜÇÜKTÜR VE GÖRÜNMÜYORDUR ENDİŞELENME

Arkadaşlar merhaba. Ben dün doktora gittim normalde sat a göre 6+2 olmam gerekiyor fakat ultrasonla baktı sadece kese var. Alttan baktı yine göremedi görmem lazımdı diye de tutturdu. Kese 5 haftalıkla uyumlu falan dedi haftaya gel o zaman net bişey söylerim dedi. Canım o ladar sıkkın ki tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Bebeği görmek için erken değil mi sizce ne dersiniz? Bu durumda olup sonrasında bebeğini gören var mı?

Canım biz de 7. Haftada gördükk. Haftaya göreceksin canını sıkma

7+2bildiğim gebeligim bugün doktora gittim ultrasonda baktı ve dediki 5 haftalık kese var bebek yok bebek hala yuvaya girmemiş dedi on gün sonra gel kalp atışlarına bakalım çok korkuyorum ve ayrıca bana vitamin verdi dedi bebek için kullan böyle olupta sonradan bebek oluşan varmı lütfen cevap verin lütfen

Keseniz 5 haftalıksa 10 gün sonra görürsünüz inşallah. Geç döllenme olmuş demekki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…