• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bos keseeee Lutfen Yardim Edin

cananu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
590
233
73
Herkese merhaba
Ben uzun ugraslar sonucu Tup bebek tedavisinden sonra hamile kaldim.kese goruldu ama kesenin icinde bebek olusmamis.kurtaj olmam gerekiyor.benim gibi olup ikinci tup bebek denemesinde saglikla hamile kalan varmi

dondurulmus embrio var mi? yoksa sil bastan mi baslaman gerekiyor? benim bi arkadasim su an 2. denemesinde hamile kaldi, ilk denemede tutmamisti onun da. kac tane yerlestirdiler?

umudunu kaybetme, Allahim insallah sana da, bana da, tüm isteyenlere de hayirli saglikli sihhatli bir evlat nasip etsin.

dondurulmus embrio var mi? yoksa sil bastan mi baslaman gerekiyor? benim bi arkadasim su an 2. denemesinde hamile kaldi, ilk denemede tutmamisti onun da. kac tane yerlestirdiler?

umudunu kaybetme, Allahim insallah sana da, bana da, tüm isteyenlere de hayirli saglikli sihhatli bir evlat nasip etsin.

Caanimmm cok sagol cevap icin.benim tedavim sil bastan olacak.1 tane 5.gun embriyom koyuldu ama tutmadi.arkadasinin da sorunu bos kesemiydi

evet, o da bos keseydi.. hemde iki tane embriyo koyulmustu.. maddi imkanlarin el verdigi kadar denemekten vazgecme ve umudunu yitirme...

Back
X